Italienske madlavningskurser og -skoler i Italien

Indholdsfortegnelse:

Italienske madlavningskurser og -skoler i Italien
Italienske madlavningskurser og -skoler i Italien

Video: Italienske madlavningskurser og -skoler i Italien

Video: Italienske madlavningskurser og -skoler i Italien
Video: Крушение трансатлантического пассажирского лайнера Principessa Mafalda 2024, Kan
Anonim
Italiensk mad
Italiensk mad

At tage en madlavningskursus eller madrelateret tur i Italien er blevet meget populært. Det er en god måde at kombinere din ferie med en lærerig oplevelse og også få mere at vide om maden og traditionerne i den region, du vælger. der er et par ting, du bør tænke over, før du bestiller en madlavningskursus eller en kulinarisk rundvisning.

Valg af madlavningskursus eller tur i Italien

Kokkekurser i Italien strækker sig fra en halv dag til en uge eller længere. Tænk over disse spørgsmål, før du vælger dit program:

  • Hvor lang tid vil jeg bruge på madlavningsprogrammet?
  • Vil jeg tage en privat klasse eller gruppetimer?
  • Vil jeg vælge, hvad jeg lærer at lave mad eller tage et kursus, der allerede er beskrevet?
  • Hvilken del af Italien vil jeg besøge?
  • Vil jeg kun betale for madlavningskurser, eller vil jeg have en kokkeskole, der inkluderer kost og kost og andre aktiviteter?
  • Vil jeg bare lave mad eller lave andre ting som en del af madlavningskurset, såsom at besøge lokale markeder, smage vin eller tage på eskorterede ture til nærliggende byer?
  • Vil jeg tage undervisning hos en italiensk kok eller en engelsktalende som modersmål, som bor i Italien eller har studeret regional madlavning indgående?

Kokkeskoler i Italien

italiensk madlavningskoler varierer meget, lige fra individualiserede klasser undervist i et B&B eller agriturismo til madlavningsskoler med professionelle køkkener. Der er virkelig ikke sådan noget som "italiensk mad", da madlavning varierer fra region til region, så hver region tilbyder lidt forskellige klasser. Her er eksempler på madlavningskurser og skoler, du bør overveje i forskellige regioner i Italien.

Toscana er sandsynligvis den mest populære region til madlavningsferier.

  • Når eleverne bliver en toscansk kok for en dag (information og reservation på Select Italy), besøger eleverne først Firenzes centrale marked for at købe ingredienser, og vender derefter tilbage til den nærliggende skole for at tilberede et måltid.
  • I denne Florence Cooking Class handler eleverne på markedet og forbereder et 3-retters italiensk måltid.
  • Toscana Saporita Cooking School nær Lucca tilbyder kurser, der inkluderer overnatning, måltider og ture. En af vores læsere deler sin oplevelse hos Toscana Saporita og billeder.
  • Judy Witts Francini er en amerikansk-født kok, som underviste i madlavning i Firenze i mange år. Hendes Divina Cucina-klasser, fra en dag til en uge, bliver nu undervist i den middelalderlige toscanske by Colle Val d'Elsa, men hun tilbyder stadig en en-dags markedstur i Firenze. Hun laver også en madlavningsrejse på Sicilien to gange om året.

Kokkeskoler i andre italienske regioner

  • I Piemonte-alperne i det nordvestlige Italien tilbyder Bella Baita Mountain Retreat Cooking Together, en klasse, hvor eleverne forbereder en 2-3-retters middag (og spiser den), tilpasset elevernes smag. Der er en brændeovn til brød eller pizzafremstilling og klasser undervises af ejerne, en italiensk kok og en amerikansk-født kok. Læs min anmeldelse af Bella Baita Bed and Breakfast.
  • I Lazio-regionen (omkring Rom) tilbyder Flavor of Italy personlige madlavningskurser i et landsted (transport kan arrangeres) og madture i Rom, mens Casa Gregorio, syd for Rom, tilbyder en kulinarisk ferie på landet på landet.
  • Det sydlige Italiens Puglia-region, støvlens hæl, er stadig lidt væk fra alfarvej. La Cucina på Gelso Bianco har en række gastronomiske programmer fra ugelange boligkurser til halvdagsudflugter afholdt på deres masseria eller landejendom. Cyklister vil måske prøve et af deres Chef in Bici-programmer, en cykeltur med en gæstekok.
  • Le Marche i det centrale Italien er en anden region uden for alfarvej. La Tavola Marche er en økologisk gård med gæstelejligheder og madlavningskurser i hjertet af trøffellandet. Vælg mellem halv- og heldagskurser eller flerdages sæsonprogrammer og specialkursus undervist af et amerikansk par, der har gjort gården til deres hjem.

Kulinariske ture i hele Italien

Hvis du ikke er sikker på, hvor du vil hen, tilbyder Cooking Vacations en-dags til ugelange italienske madlavningsprogrammer i mange af Italiens regioner, inklusive deres mest populære skole på Amalfikysten. Food Artisans Culinary Workshops, ledet af kogebogsforfatteren Pamela Sheldon Johns, afholdes på Pamelas gård i Toscana og i andre dele af Italien.

Mama Margaret and Friends har en række specialinteresserede madlavningseventyr i Italienfra 3 til 8 nætter. Select Italy tilbyder et udvalg af halv- eller heldags mad- og vinture, inklusive madlavningskurser.

Anbefalede: