Indkøbsgader og distrikter i Minneapolis-St. Paul

Indholdsfortegnelse:

Indkøbsgader og distrikter i Minneapolis-St. Paul
Indkøbsgader og distrikter i Minneapolis-St. Paul

Video: Indkøbsgader og distrikter i Minneapolis-St. Paul

Video: Indkøbsgader og distrikter i Minneapolis-St. Paul
Video: Here’s The Bridge That Gives Drivers Panic Attacks When They Go Over It 2024, Kan
Anonim

Vil du shoppe i Minneapolis? Eller tage på shopping i St. Paul? Her er shoppinggaderne og alléerne og shoppingdistrikterne i Minneapolis, St. Paul og Twin Cities metroområde for modebutikker, uafhængige butikker, antikviteter, vintagebutikker og meget mere.

Edina

50. og Frankrig
50. og Frankrig

Edina, en by, der grænser op til det sydvestlige Minneapolis, er et shopperparadis. Dedikerede shoppere kunne med glæde tilbringe en hel dag i Edina.

Det attraktive 50th og Frankrigs shoppingdistrikt, centreret om krydset mellem 50th Street og France Avenue, er spækket med eksklusive uafhængige butikker, restauranter og barer.

Edina Galleria er et indendørs indkøbscenter med mange designerbutikker og -butikker, for det meste uafhængige eller små kæder.

Grand Avenue, St. Paul

Grand Ave, St. Paul
Grand Ave, St. Paul

Grand Avenue har mange unikke uafhængige butikker. Klassiske og high fashion butikker, plus husholdningsartikler og livsstilsbutikker langs alléen, med det mest koncentrerede shoppingområde i mile mellem Dale Street og Lexington Avenue.

Stillvand

Stillwater, Minnesota på en efterårsdag
Stillwater, Minnesota på en efterårsdag

Downtown Stillwater er stedet at tage hen til antikviteter i tvillingebyerne. Ud over antikvitets- og samlerbutikker er derogså mange interessante butikker, gallerier, modebutikker og nysgerrige små butikker gør Stillwater hjem.

Stillwater ligger i den smukke St. Croix-dal, så hvis du kører ud, så lad lidt tid til at nyde både landskabet og butikkerne.

White Bear Lake

White Bear Lake
White Bear Lake

White Bear Lake har et hyggeligt lille centrum med flere uafhængige butikker.

Mall of St. Paul/St. Paul Retro Loop

Succotash
Succotash

For antikviteter, samleobjekter, vintage og retro, tag til St. Paul. St. Paul Retro Loop af vintage- og retrobutikker fletter sig sammen med Mall of St. Paul, en klynge af antikvitetsbutikker.

The Mall of St. Paul er en gruppe af antikvitetsbutikker i krydset mellem Selby Avenue og Fairview Avenue.

Tæt på er tre vintagetøjbutikker i Retro Loop. Lula's, Go Vintage og Up Six er i krydset mellem Snelling Avenue og Selby Avenue.

Hop ind i din bil for at besøge de andre Retro Loop-butikker. Vintage og retro boligartikler er til salg hos Swank, Classic Retro og Succotash, alt sammen på eller i nærheden af University Avenue.

Uptown Minneapolis

Calhoun Outlet Marketplace
Calhoun Outlet Marketplace

Twin Cities' fedeste shoppingdestination. Engang et nervepirrende kvarter med uafhængige butikker, er kædebutikker for nylig åbnet i Uptown. Men Uptown Minneapolis er stadig et af de bedste steder at tage dit kreditkort.

Calhoun Square, et indendørs indkøbscenter, er i hjertet af Uptowns shoppingmuligheder på Hennepin Avenue og Lake Street. Flere butikker, barer ogrestauranter langs Hennepin Avenue, Lake Street og Lyndale Avenue.

St. Anthony/Northeast

Hovedgades kommercielle distrikt i det historiske St. Anthony-område
Hovedgades kommercielle distrikt i det historiske St. Anthony-område

Tværs over Mississippi-floden fra Minneapolis centrum ligger St. Anthony, en del af det nordøstlige Minneapolis. Dette er en af de ældste dele af Minneapolis med attraktiv arkitektur og historiske bygninger. Adskillige uafhængige butikker er samlet omkring East Hennepin Avenue og 3rd Street NE, plus adskillige kaffebarer og restauranter.

Mange kunstnere bor, arbejder og udstiller deres værker i det nordøstlige Minneapolis. Northeast Arts District afholder regelmæssige galleri- og studieture.

Linden Hills

Linden Hills
Linden Hills

Det sydvestlige Minneapolis-kvarter Linden Hills har en samling butikker omkring Upton Avenue og 43rd Street. Flere butikker, hovedsageligt antikviteter og boligartikler, linje 43rd Street.

Midtown Global Market

Midtown globale marked
Midtown globale marked

Bedst kendt for lokale, uafhængige butikker og caféer, der sælger produkter, bagværk og dagligvarer fra hele verden, har Midtown Global Market også flere butikker, der sælger kunst, smykker og tøj fra Norge, Indien, Kenya og mere.

The Midtown Global Market er også vært for kunst- og håndværksmesser, såsom December No Coast Craft-o-Rama, som pakker markedet ud med lokale leverandører, der sælger håndlavede varer af høj kvalitet, perfekt til julegaver.

Flere interessante butikker i tvillingebyerne

Walker Art Center Butik
Walker Art Center Butik

Herer nogle interessante butikker, der ikke passer pænt ind i et shoppingdistrikt.

  • The Walker Art Center Shop har en bred vifte af smukke og interessante gaver, bøger og husholdningsartikler.
  • Ax-Man Surplus i St. Paul har den mest tilfældige og evigt skiftende samling af genstande, såsom trafiksignaler, babydukkelemmer, elektriske motorer, en drømmebutik for håndværkere og opfindere. Og det er et besøg værd for de meget sjove skilte, der beskriver deres merchandise.

Anbefalede: