Top 5 Kansas City Barbecue Joints

Indholdsfortegnelse:

Top 5 Kansas City Barbecue Joints
Top 5 Kansas City Barbecue Joints

Video: Top 5 Kansas City Barbecue Joints

Video: Top 5 Kansas City Barbecue Joints
Video: ULTIMATE KANSAS CITY BBQ CHALLENGE | Eating ALL the Best BBQ in Kansas City! 2024, Kan
Anonim
Bakke med Kansas city-stil grill grillede spareribs
Bakke med Kansas city-stil grill grillede spareribs

I Kansas City er grill en livsstil. Det er også en ting, denne by gør bedre end de fleste. Med en lang tradition for rigt, tør-gnidet kød, der er røget og kogt langsomt til perfektion og derefter dækket af krydrede saucer, er Kansas City blevet berømt for sin magisk lækre grill. Faktisk kalder mange mennesker Kansas City for "grillens hjem."

Der er mere end 100 grillsteder i Kansas City, fra hole-in-the-wall spisesteder til kun-grill-restauranter. Dette er de fem bedste steder at nyde god grillmad i Kansas City.

Fiorella's Jack Stack-grill

Du ved én ting med sikkerhed, når du går ind på en af Fiorella's Jack Stack Barbecue-steder i Kansas City: Dette er ikke din typiske grillbar i hjemmet.

Med smukke egetræsbarer og smarte terrasser er disse formentlig de mest sofistikerede saucehuse, denne by nogensinde har set. De laver også tilfældigvis traditionel Kansas City-grill, der smelter i munden.

Zagat hævder, at Jack Stack har den "højest vurderede BBQ i landet" og udnævnte Jack Stack til "den mest populære restaurant i Kansas City." Ifølge Zagat, med Jack Stack, "går KC BBQ opskalere uden at miste sinsjæl." Så ikke kun kan du få laks og fransk dip, men du kan også få en kickin' klassisk grill-sampler og hickory-røget prime rib.

Fra sin beskedne begyndelse i 1957 som et nabolag i Martin City, begyndte familien at tilberede kød som certificeret Angus-oksekød over hickory-træ og skabte den mest omfattende grillmenu i landet. Tredje generation af Fiorellas Jack Stack Barbecue har i dag udviklet sig til den største fuldservice træmadlavning i branchen med sine fem restauranter, et cateringfirma og en shipping-afdeling.

De fem lokationer inkluderer originalen i Martin City, Freight House-distriktet, Country Club Plaza, Overland Park og Lee's Summit. Walk-ins er velkomne; grupper på otte eller flere skal ringe for en reservation.

Locations

  • Country Club Plaza - 4747 Wyandotte St., Kansas City, MO 64112
  • The Freight House - 101 W 22nd St., 300, Kansas City, MO 64108
  • Overland Park - 9520 Metcalf Ave., Overland Park, KS 66212
  • Martin City - 13441 Holmes Rd., Kansas City, MO 64145
  • Lee's Summit - 1840 NW Chipman Rd., Lee's Summit, MO 64081

Joe's Kansas City Bar-B-Que

Det kan have startet på en tankstation, men lad dig ikke narre af det. Joe's Kansas City Bar-B-Que laver det, USA Today kalder "Amerikas lækreste ribben", som praktisk t alt falder af benet. Folkene bag Joe's begyndte som weekendkrigere, der deltog og vandt en masse grillkonkurrencer, som American RoyalOpen Barbecue Contest og American Royal Invitational.

Så mange mennesker fort alte dem, at de skulle åbne en restaurant, at de startede Joe's Barbecue and Catering i midten af 1995 og åbnede den første Kansas City Joe's…i en lille benzinstation i nabolaget ikke langt fra hjemmet på hjørnet af 47th Avenue og Mission Road.

I dag er der tre lokationer plus et eventrum, men der er ingen planer om flere. Medophavsmanden Jeff Stehney siger: "Vores ambition har aldrig været at være den største. Vores mål har kun været at være den bedste."

Afgiv individuelle ordrer, eller bestil efter pund for en mængde. Tænk ribben, der falder fra benene, oksebryst, pulled pork og kylling og endda røgede portobellosvampe med klassiske grill-sider som baked beans, cremet coleslaw, kartoffelsalat og beskidte ris. Reservationer er kun nødvendige på The 180 Room-arrangementslokalet.

Locations

  • Joe's Kansas City originale tankstationsplacering - 3002 West 47th Ave.
  • Joe's Kansas City Olathe - 11950 South Strang Line Rd., Olathe, Kansas 66062
  • Joe's Kansas City Leawood - 11723 Roe Ave., Leawood, Kansas 66211
  • Joe's Kansas City's Private Dining and Event Space, The 180 Room - 11944 South Strang Line Rd., Olathe, Kansas 66062

BB's Lawnside Barbeque

BB's Lawnside Blues & BBQ er den bedste i Kansas City til at give dig fantastisk grillmad med levende blues, og det gør den hver aften i ugen i en uoverskuelig vejkro, hvor lånere plaffer store tallerkener med grill (nogle sige det erbedste i byen) ved fælles picnicborde.

BB's berømmelse har spredt sig så meget, at Food Networks Diners, Drive-Ins og Dives præsenterede det - især dens "BBQ sundae" (røgede bønner, coleslaw, pulled pork og sauce lagt i en Mason-krukke) og brændte ender, en delikatesse i grilllandet. Anthony Bourdain råbte Memphis Minnies røget havkat på No Reservations.

Stamgæster siger, at ejeren Lindsay Shannons vinger er de bedste i byen. Og du kan spise dem eller rødt kød, der er blevet langsomt røget i en mere end 60 år gammel granitgrav, der ledsager din grillmad med Louisiana-favoritter som gumbo, røde bønner og ris og jambalaya.

Adresse: 1205 E 85th St., Kansas City, Missouri

Arthur Bryant's

Den ældste og uden tvivl den mest berømte af alle grillsteder i Kansas City er den legendariske Arthur Bryant's, som satte Kansas City-grillen på kortet. Med barbecuesauce så god, at du kan "lægge det på brød og spise det", som en fan sagde det, har Bryants været i gang siden 1920. Det tog ikke lang tid, før stedet fik national berømmelse som en favorit blandt topprofessionelle atleter, der spiller på det nærliggende kommunale stadion, da præsidenter som Harry Truman og Jimmy Carter. Den berømte forfatter Calvin Trillin erklærede engang i magasinet Playboy, at "…den bedste enkeltrestaurant i verden er Arthur Bryant's Barbeque på 18. og Brooklyn i Kansas City."

Spis alle slags kød, man kender til at grille på en af restauranterne, eller bestil kød, et helt brød og en lang række sider efter vægt, der skal tages ud.

Locations

  • The Original - 1727 Brooklyn Avenue, Kansas City, Missouri
  • Legends at the Kansas Speedway - 400 Speedway Blvd, Kansas City, KS 66111

Danny Edward's Blvd BBQ

Danny Edward's Blvd BBQ pakker en masse punch i sin lille størrelse. Danny's, der anses for at være et af de bedste spisesteder kun til frokost i centrum, vandt berømmelse for sine kødfulde sandwich og generøse tallerkener med lækker grill serveret i en bar-ben cafe, hvor du kan spise i eller bestille ud.

Stedets specielle, læskende grill vandt anerkendelse i magasinerne Zagat, Bon Appetit og Saveur og på Food Networks Diners, Drive-Ins og Dives for retter som Big D-sandwichen (oksekød fra punktet på rugbrød med schweizerost og løgringe), autentisk mexicansk chili med møre bidder af svinekød og "møre, kødfulde svinekød spareribs" serveret klassisk med brød og pickles.

Adresse: 2900 Southwest Blvd., Kansas City, Missouri

Anbefalede: