Hvert Kansas City-kvarter, du behøver at kende

Indholdsfortegnelse:

Hvert Kansas City-kvarter, du behøver at kende
Hvert Kansas City-kvarter, du behøver at kende
Anonim
Kansas city lyste op om natten
Kansas city lyste op om natten

Det vil måske overraske dig at høre, at Kansas City består af mere end et dusin kvarterer, der hver især er karakteristiske i arkitektur, scene og historie. Tag en drink på en dykkerbar i det industrielle West Bottoms, vandre gennem kunstgallerier i Crossroads Arts District, eller slentre den Sevilla-inspirerede Country Club Plaza på Brush Creek. Mange byer hævder, at de har noget for enhver smag, men det har Kansas City, uanset om du leder efter kultur, historie eller en håndværkscocktail i en speakeasy, Kansas City har det hele. Det vil ikke tage lang tid at forstå, hvorfor det har fået tilnavnet The Paris of the Plains.

Westport

Westport Cafe & Bar
Westport Cafe & Bar

Etableret i 1831, tænk på Westport som det oprindelige kvarter, der eksisterede før Kansas City overhovedet gjorde det.

Selvom distriktet er lille i kvadratkilometer, pakker det en masse variation i overfladen og er let at gå, hvilket tilskynder til bar-hopping. Vælg mellem pianobarer, karaoke og spil som boccia-bold og kroket i Char Bar eller snookball i Gambal's Social Club. Distriktet topper om natten på grund af dets underholdningsfokus, men det betyder ikke, at det er en spøgelsesby i dagtimerne. Westport har nogle af de bedste brunchmuligheder i byen som den fransk-informerede Westport Cafe & Bar eller Beer Kitchen. Fang en uafhængigfilm i Tivoli Biografer eller bladre gennem vinylplader i butikkerne langs Broadway Boulevard.

The Crossroads Arts District

Graffiti i en gyde, Crossroads Arts Disctrict, Kansas City, Missouri
Graffiti i en gyde, Crossroads Arts Disctrict, Kansas City, Missouri

Hvis Kansas City havde en sjæl, ville det være The Crossroads. Det passende navngivne kreative center er hjemsted for mere end 200 kunstgallerier og atelierer af lokale kunstnere. Den første fredag i hver måned samles distriktet for at holde en halv-indendørs, halv-udendørs blokfest med levende musik, sælgere og gallerier, der holder sent åbent for cocktails og shopping. Hvis du ønsker at overnatte, er Crossroads Hotel et smart kunstgalleri, bar og italiensk restaurant i ét. Det er også en kort gåtur til sporvognen, så du kan fortsætte med at udforske kvarterer mod nord og syd.

River Market District

Kansas City City Market i River Market District
Kansas City City Market i River Market District

Beliggende på den sydlige bred af Missouri-floden, er River Market District skabt til at vandre. Få en kop kaffe på Quay Coffee eller City Market Coffee, før du går til City Market Farmers Market, som sælger friske afskårne blomster, perfekt modne produkter og krydderier fra hele verden på Al Habashi Mart. Spis på en af de forskellige restauranter som den New Orleans-inspirerede Beignet, Taste of Brazil, Hien Vuong Vietnamese Restaurant eller Ethiopian Blue Nile Café. Efter shopping kan du lade op på Berkley Riverfront, hvor du kan træne, spille volleyball eller gå på Riverfront Heritage Trail med udsigt over Heart of America Bridge.

Brookside

For dem, der ønsker at tage det roligt, føles Brookside som et andet hjem. Gå eller cykl din vej gennem kvarteret via Trolley Trail, som løber gennem den charmerende forstad, der forbinder mor-og-pop-butikker som Stuff (en unik butik), kunstgallerier og restauranter som Bella Napoli. Forfris på The Roasterie med en dåse Nitro koldbryg, før du fortsætter. Hvis te er mere din stil, har den elskede pakistanske restaurant Chai Shai et udvalg af tilbud. Lige nede ad gaden og tilgængelig via stien, har National Museum of Toys and Miniatures en af landets største antikke legetøjssamlinger.

Country Club Plaza

Country Club Plaza i den blå time
Country Club Plaza i den blå time

Hvis Kansas Citys sjæl er i Crossroads, er dens hjerte uden tvivl Country Club Plaza. Det udendørs indkøbscenter var det første af sin slags i USA. Dens arkitektur er modelleret efter KC's søsterby, Sevilla, Spanien, hvilket giver den en decideret europæisk følelse fyldt med murstensstier og springvand, der bedst udforskes til fods. Gå fra shopping til cocktails, men sørg for at besøge JC Nichols Memorial Fountain - et af Kansas Citys mest genkendelige vartegn. Fortsæt, og en fem-minutters gåtur tager dig til det verdenskendte Nelson-Atkins Art Museum.

Midtown

'Bloch Fountain foran Union Station, Kansas City, MO&39
'Bloch Fountain foran Union Station, Kansas City, MO&39

Når du ser billeder af Kansas City, er de sandsynligvis fra Midtown. Det fotogene kvarter er tilfældigvis også et historisk centrum, hjemsted for Den Nationale VerdenskrigMuseum og Union Station. Før eller efter museumsbesøg kan du udforske den egyptiske genoplivningsstil for at få panoramaudsigt over centrum og vestsiden. Det nærliggende Crown Center er et knudepunkt for shopping og mere med det luksuriøse stormagasin Halls, Hallmark Visitors Centre og Sea Life Aquarium. Om vinteren kan du stå på skøjter under lyssnore på sæsonens isterrasse. Martini Corner er en nærliggende, malerisk blok af barer og restauranter.

The Westside

Roasterie Kansas City Air Roasted Coffee
Roasterie Kansas City Air Roasted Coffee

The Westside er et af Kansas Citys mest eklektiske kvarterer, der forener gammelt og nyt. Langs Southwest Boulevard, som skærer gennem størstedelen af området, er gaderne fyldt med farverige bygninger, hvor panaderías, paleterías og restauranter serverer latinamerikanske, mexicanske og spanske retter. Shop på Westside Storey for en blanding af vintage og nye varer, der er perfekte souvenirs. Nede ad gaden er hovedkvarteret for Boulevard Brewing Company, Budweiser i Kansas City. Tag en rundtur og prøv en tur med øl i smagslokalet. Hvis du er mere om koffein end håndværksøl, tilbyder Kansas City kaffefirma, The Roasterie Factory rundvisning i sine brændere på sit flagskib.

West Bottoms

West Bottoms, Kansas City
West Bottoms, Kansas City

The West Bottoms har længe været kendt for sparsommelighed, dens industrielle æstetik er et levn fra områdets oprindelige brug som dyrehold. Men det ændrer sig hurtigt, efterhånden som bryggerier (Stockyards Brewing Company), kaffebarer (Blip Roasters) og håndværkscocktailbarer (The Campground) bliver ved med at åbne. ENmindre trafikeret område, The West Bottoms er det perfekte sted for en afslappet aften i byen. For en autentisk West Bottoms-oplevelse, tag til The Ship, en lokal favorit siden 1930'erne beliggende mellem to forladte bygninger. Find det via et blinkende neonskilt, og kom ombord til en drink.

Power and Light District

Kansas City Power and Light District
Kansas City Power and Light District

Tag sporvognen fra Crossroads Arts District lige ind i Power and Light District, signaleret af et jazz-vægmaleri, der hylder genrens legender. Hvis du leder efter en vild aften i byen, så tag til komplekset på flere niveauer Kansas City Live!, der er hjemsted for flere natklubber, inklusive Mosaic, som er vært for DJs som Cedric Gervais og Cash Cash. Direkte! har også en stor gårdhave og en massiv skærm, hvor du kan se sportsbegivenheder udenfor. Stop ind i No Other Pub, en sportsbar og spilkompleks på flere niveauer med shuffleboard, golf, bowling og meget mere. Det nærliggende Sprint Center er vært for koncerter og Big 12's Men's Basketball Tournament.

18th and Vine Jazz District

American Jazz Museum og Negro League Baseball Museum
American Jazz Museum og Negro League Baseball Museum

Kansas City vil for altid være forbundet med to ting – grill og jazz – og du kan finde noget af det bedste fra begge i 18th og Vine District. Lær mere om byens baseball- og jazzhistorie under ét tag. American Jazz Museum og Negro Leagues Baseball Museum har begge til huse i samme bygning. Efter udstillingerne kan du besøge Arthur Bryant's Barbecue, en flerårig favorit blandt berømtheder og lokale. ArthurBryant's har eksisteret i over hundrede år.

Anbefalede: