De bedste ting at lave i Mount Pleasant i Washington, D.C
De bedste ting at lave i Mount Pleasant i Washington, D.C

Video: De bedste ting at lave i Mount Pleasant i Washington, D.C

Video: De bedste ting at lave i Mount Pleasant i Washington, D.C
Video: Put God First - Denzel Washington Motivational & Inspiring Commencement Speech 2024, Kan
Anonim

Det er lige ved Adams Morgan og Columbia Heights, men det nordvestlige DC-kvarter Mount Pleasant har en stemning, der er helt sin egen. Kendt i 1800-tallet som Mount Pleasant Village, føles dette område stadig som en lille by i Washington.

Kvarteret kan prale af smukke rækkehuse, sit eget bibliotek og en hovedgade med butikker og restauranter. Dette område er hjemsted for mange medlemmer af D. C.'s Latino-samfund, og mangfoldighed er en stolthed i Mount Pleasant. Her er et par ting at se og gøre i dette smukke kvarter - et kvarter, der er uden for turisterne.

Gå på en naturskøn gåtur

Mount Pleasant kvarter
Mount Pleasant kvarter

Gå fra dit måltid og stræk benene i dette kvarter: Hjemmene her er smukke og værd at kigge over. Du kan endda tage på en selvguidet kulturel vandretur og se palæer, rækkehuse, rækkehuse og Mount Pleasants ældste hjem (det blev designet af Thomas Ustick W alter, der tjente som arkitekt for dele af den amerikanske hovedstad). Hvis du vil blive ved med at gå, kan du nemt tage ind i den grønne Rock Creek Park herfra. Denne bypark strækker sig 12 miles og er et tilflugtssted for Washingtonianere, der ønsker at opleve naturen.

Køb på Farmers Market om lørdagen

Mt. Pleasant Farmers'Marked
Mt. Pleasant Farmers'Marked

En af de bedste måder at føle sig som en lokal i Mount Pleasant-kvarteret er at tage til farmers market om lørdagen for at shoppe sammen med lokalsamfundet. Du vil ikke gå glip af det på Mount Pleasant-gaden: Det er en scene med sælgere af råvarer, folk, der sælger klar til at spise mad som bao eller ispinde, og musikere, der optræder med improviseret sæt. Farmers Market er åbent fra 9.00 til 13.00. hver lørdag fra den første weekend i april og frem til vinterferien. Leverandørerne er fra gårde i hele D. C.-regionen og nabostater, der sælger friske og økologiske grøntsager, frugter og meget mere.

Få en drink på en af D. C.'s True Dive Bars

Så mange D. C.-vandingshuller serverer cocktails til $14 sammen med dåser med specialøl, men ikke Raven Grill. Denne langvarige virksomhed siges at have været i drift siden 1935, ifølge WAMU. Dette er et etablissement uden dikkedarer: den eneste mad her er Utz kartoffelchips. Sæt dig ind i baren for dåser med PBR eller en stiv drink og en god snak med naboerne. Bare sørg for at medbringe kontanter for at få dit besøg til at forløbe glat.

Køb efter lokale delikatesser på hvert ferskenmarked

Hvert ferskenmarked
Hvert ferskenmarked

Dagvarerindkøb i Mount Pleasant-kvarteret foregår på Best World-markedet og en butik kaldet Every Peach Market. Dette er et sted, der hylder lokale fødevareproducenter og håndværkere i Washington-regionen og videre. Tænk Taharka Bros. is lavet i B altimore eller Supreme Core cider. Hvert ferskenmarked sælger også tilberedt mad, der er klar til at spise - eller til en fest for at imponeredine venner.

Fang en film på et kunstnerisk teater

Suns Cinema føles, som om du er snublet ind i stuen hos en film-besat ven. Dette teater viser én film om aftenen, og valgene er eklektiske, idet man viser Mean Girls den ene aften og en tjekkisk New Wave-film den næste. Det er en ret uformel atmosfære og helt unik. Dette teater har også en bar, der serverer øl, vin og cocktails. Tjek tidsplanen for at finde ud af, hvilken film der er på dækket til den aften, du planlægger at besøge.

Eat Kimchi Toast at Ellē

Elle kimchi toast
Elle kimchi toast

Mount Pleasant-restauranten Ellē er blevet skrevet op i Bon Appétit for sin kimchi-toast og har høstet anerkendelse fra kritikere over hele byen for sin opfindsomme madlavning, herunder opskrifter i Michelin-guiden. Det nye spisested ligger i en historisk bygning, der engang var hjemsted for det gamle bageri Heller's. Ellē holder traditionen ved lige med friskbagt brød og dekadente morgenmadssandwich. Om aftenen er det et fuldservicested med førsteklasses cocktails, kreativ mad og tærte til dessert.

Sip en Margarita og lyt til livemusik hos Haydee's

Der er en del steder for mad fra Latinamerika i Mount Pleasant-kvarteret, og et populært sted langs striben er Haydee's med sine udendørs borde og livemusikaftener. Den langvarige restaurant tilbyder seks forskellige margaritas og klassiske mexicanske forretter. Hold festen i gang med karaoke-aftener eller dans til en optræden fra et lok alt band.

Gå efter thailandsk, filippinsk eller laotiskMad

Beau Thai
Beau Thai

Madscenen bliver varmere i dette kvarter, med muligheder fra hele verden. En favorit er Beau Thai, et stilfuldt sted til forårsruller og nudelskåle og et godt valg for grupper. Eller prøv filippinsk køkken på Purple Patch, som også serverer amerikansk komfortmad. En anden interessant mulighed er Sabydee, et lille sted, der serverer både thailandske retter og mad fra Laos.

Anbefalede: