Mount Pleasant & South Main (SoMa) i Vancouver, BC

Indholdsfortegnelse:

Mount Pleasant & South Main (SoMa) i Vancouver, BC
Mount Pleasant & South Main (SoMa) i Vancouver, BC

Video: Mount Pleasant & South Main (SoMa) i Vancouver, BC

Video: Mount Pleasant & South Main (SoMa) i Vancouver, BC
Video: Vancouver Canada Mount Pleasant Main Street - Virtual Walking tour 4k 2024, Kan
Anonim
Tasting Room på Main Street Brewing, Vancouver, BC
Tasting Room på Main Street Brewing, Vancouver, BC

Skellet mellem Vancouver vest og East Vancouver - betegnet som de kvarterer vest eller øst for Main Street - var engang meget udt alt. Vancouver vest var det dyrere område, folk opfattede som hip-og-trendy på en yuppie, Lululemon-måde, mens East Van efter sigende var hjemsted for kunsttyperne, og engang de mindre velstillede.

I takt med at boligudgifterne i Vancouver er steget – det tager over 1 million dollars at købe et enfamiliehus selv øst for Main – ændrer disse stereotyper sig, og ingen steder er den ændring mere åbenlys end i Mount Pleasant.

Dagens Mount Pleasant--især SoMa-distriktet (se nedenfor)--er et af Vancouvers hotteste kvarterer. Selvom det stadig er billigere end Kitsilano eller Yaletown, giver Mount Pleasant hurtig adgang til Vancouvers centrum, adgang til både Canada Line (på Cambie Street) og SkyTrain og et voksende antal unikke barer og restauranter.

Mount Pleasant Boundaries

Mount Pleasant er beliggende sydøst for downtown Vancouver. Det er placeret mellem Cambie Street mod vest og Clark Drive mod øst, 2nd Avenue mod nord og 16th Avenue og Kingsway mod syd.

SoMa / South Main

Bare som et område i Fairview-kvartereter blevet re-brandet som South Granville, bliver dele af Mount Pleasant ofte omt alt som SoMa eller South Main. SoMa refererer direkte til området omkring Main Street; den begynder omtrent omkring 6th Avenue og strækker sig sydpå ind i Riley Park, så langt som til 33rd Avenue. Når du leder efter boliger og lejligheder i Mount Pleasant, skal du inkludere SoMa i dine søgetermer, især hvis du vil bo i nærheden af Main Street.

Mount Pleasant-restauranter og natteliv

Hvis du bor i Mount Pleasant, vil det meste af dit spise- og natteliv blive brugt på Main Street, kvarterets kommercielle centrum. Fra ca. E 6th Avenue til E 33rd Avenue er Main Street spækket med unikke caféer, restauranter, barer og pubber.

Favoritsteder omfatter den vegetariske Foundation, Cascade Room i downtown-stil, livemusikken Main on Main og Five Point Pub.

Mount Pleasant Breweries

En af de største ændringer til Mount Pleasant / South Main er den nye bryggeriscene; håndværksbryggerier dukker op over hele Vancouver, men der er en stor koncentration af dem i South Main. Det er lokale håndværks- og mikrobryggerier med smagslokaler; de er en fantastisk måde at smage lokale øl og socialisere på, og nogle er meget familievenlige.

Der er masser af Vancouver-bryggerier og smagslokaler at vælge imellem.

Mount Pleasant Parks

Der er ni parker spredt ud over Mount Pleasant, hvilket gør det nemt at finde et sted at gå tur med hunden, et sted at spille tennis eller fodbold eller en legeplads for børnene. China Creek North Park har en populær joggingstiog smuk udsigt over North Shore Mountains.

One Mount Pleasant-parken har fundet Instagram-berømmelse gennem en respektløs kunstinstallation: en del af Guelph Park blev omdøbt til "Dude Chilling Park" af den lokale kunstner Viktor Briestensky, komplet med et perfekt efterlignet Vancouver Park Board-skilt (som folk elsker at posere foran).

Mount Pleasant Landmarks

Længst vest for Mount Pleasant, ved 12th Avenue og Cambie Street, ligger Vancouvers rådhus, hjemsted for borgmesteren og byrådet.

Anbefalede: