Top 10 familiehoteller i Vancouver, BC
Top 10 familiehoteller i Vancouver, BC

Video: Top 10 familiehoteller i Vancouver, BC

Video: Top 10 familiehoteller i Vancouver, BC
Video: Top 10 Best Hotels to Visit in Vancouver, British Columbia | Canada - English 2024, Kan
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

Vancouver, BC er en fantastisk destination for en familieferie; børn vil elske Vancouvers udendørs eventyr, strande, Stanley Park og interaktive børneattraktioner.

Når du planlægger din familierejse til Vancouver, er der to punkter, du skal overveje: om du skal bo på et sted i Downtown Vancouver eller ej, og om du skal medbringe--eller leje--en bil.

Fem grunde til, at du bør blive i Vancouvers centrum: Generelt er det bedst at bo i Vancouvers centrum eller i nærheden af centrum. Jo tættere du er på Downtowns Granville Street, jo tættere er du på Canada Line / SkyTrain rapid transit (Vancouvers metro), som gør det nemmere at komme rundt i Vancouver uden bil. I nærheden af Granville Street er du også tæt på attraktioner i centrum, sightseeingture, shopping og restauranter samt supermarkeder og apoteker.

Mange familier kommer til Vancouver i en bil; det vil sige, at de kører i stedet for at flyve eller tage toget. Hvis du rejser til Vancouver med din bil, skal du være opmærksom på, at de fleste hoteller og overnatningssteder i Vancouver har et parkeringsgebyr, dvs. et ekstra gebyr for at parkere din bil på stedet natten over, og atdu vil sandsynligvis skulle betale for parkering over alt, hvor du går i Vancouver. (Seriøst: over alt.) Når det er sagt, for familier med små børn – f.eks. alderen ti år og derunder – er det at have en bil den ideelle måde at komme rundt i Vancouver på.

Pan Pacific Hotel Vancouver

Værelse på Pan Pacific Hotel Vancouver
Værelse på Pan Pacific Hotel Vancouver

Lad os starte med fantasien. Pan Pacific Hotel Vancouver er et af de bedste luksushoteller i byen. Dets faciliteter for familier omfatter værelser med to dobbeltsenge (til at sove fire), børnepasning, en udendørs pool og en fuld-service restaurant på stedet med en børnemenu.

Cost: Avanceret

Gangafstand til: Canada Line hurtig transit, afslappet spisning, attraktioner i centrum, Gastown

Vancouver Marriott Pinnacle Downtown Hotel

Dobbeltsenge på Vancouver Marriott Pinnacle Hotel
Dobbeltsenge på Vancouver Marriott Pinnacle Hotel

Dette luksuriøse Marriott er også beliggende ved havnefronten i Downtown og er perfekt til børnefamilier, der tilbyder værelser med to dobbeltsenge (for at sove fire) eller tilstødende værelser med en forbindelsesdør, en indendørs swimmingpool og leg for børn område (ideelt til regnvejrsdage/vinterrejser), og hjælp til børnepasning. Du kan også anmode om en tremmeseng eller en ekstra sammenklappelig seng.

Pris: Avanceret

Gangafstand til: Canada Line hurtig transit, afslappet spisning, attraktioner i centrum

Moda Hotel

Moda Hotel værelse interiør, Moda Hotel, Vancouver
Moda Hotel værelse interiør, Moda Hotel, Vancouver

Dette er endnu et familievenligt hotel i Vancouver med en fantastisk beliggenhed: det ligger mellemDowntown Vancouver og Yaletown, et af Vancouvers bedste kvarterer. Yaletown er typisk kendt for sit (voksenorienterede) natteliv og spisning, men det er også et godt sted at bo med børn. Det er sikkert, og der er masser af dagligvarebutikker og apoteker i nabolaget, afslappede spisesteder og nærliggende parker.

Moda Hotel har værelser med to dobbeltsenge (for at sove fire) og tilstødende værelsesmuligheder, gratis vugger og ekstra sammenklappelige senge mod et gebyr.

Pris: Mellemklasse til high-end

Gangafstand til: Canada Line hurtig transit, attraktioner i centrum og shopping (tæt på Pacific Center Mall), afslappet spisning, Yaletown

Times Square Suites Hotel

Interiør af et soveværelse på Times Square Suites, Vancouver, BC
Interiør af et soveværelse på Times Square Suites, Vancouver, BC

Beliggende i West End nær Stanley Park, er Times Square Suites Hotel en fantastisk budgetmulighed for familier. Det er stærkt anbefalet af Lora Shinn, som driver rejsesiden Cascadia Kids. Der er suiter med et og to soveværelser, der kan sove op til seks, og alle suiterne har et fuldt udstyret køkken, vaskefaciliteter og et opholdsområde.

Cost: Lavpris til mellemklasse

Gangafstand til: Denman Street-spisestue, Coal Harbor havnefronten, supermarkeder, apoteker

Rosellen Suites at Stanley Park

Rosellen Suites i Vancouver, BC
Rosellen Suites i Vancouver, BC

Rosellen Suites er en anden budgetvenlig mulighed i West End, praktisk t alt på den anden side af gaden fra Stanley Park, hvilket betyder, at du bør planlægge at blive plejet, hvis du bor i detteBeliggenhed. Stille og sikkert, dette hotel har suiter med to soveværelser, der kan sove seks og et komplet køkken. Der er også møntvaskefaciliteter på stedet.

Pris: Lavpris

Gangafstand til: Stanley Park

Fairmont Hotel Vancouver

fairmont hotel vancouver eksteriør
fairmont hotel vancouver eksteriør

Det luksuriøse Fairmont Hotel Vancouver, beliggende i hjertet af Vancouvers centrum, er et af byens mest historiske hoteller. Hvis du har ældre børn, der vil få et kick ud af det - og ikke blive forskrækket - kan du fortæl dem, at det også er hjemsted for et af Vancouvers mest berømte spøgelser, "Lady in Red".

Hotellet tilbyder værelser med to enkeltsenge, to dobbeltsenge (for at sove fire) og suiter, en indendørs swimmingpool, en børnepool og restauranter med fuld service på stedet og kan også arrangere børnepasning tjenester.

Pris: Avanceret

Gangafstand til: Canada Line hurtig transit, attraktioner i centrum og shopping, underholdning, og natteliv, afslappet spisning

Granville Island Hotel

Dobbeltsenge på Granville Island Hotel
Dobbeltsenge på Granville Island Hotel

Granville Island er en af Vancouvers 10 bedste attraktioner og så meget sjov for børn. Det er hjemsted for det berømte Granville Island Public Market (hvor du kan købe friske og lokale fødevarer), Granville Island Kids Market (som har en indendørs legeplads), græsklædte parker og et gratis sprøjtevandland (kun om sommeren). Du kan bruge Aquabus eller False Creek Ferry til at rejse til Downtown eller Science World.

The Granville Island Hotel har værelser med dobbeltsenge (soverfire) og en restaurant med fuld service på stedet.

Pris: Avanceret

Gangafstand til: Granville Island attraktioner, Granville Island Public Market, Aquabus/ False Creek Færge, legeområder, spisestue, South Granville

Sylvia Hotel

Sylvia Hotel i Vancouver
Sylvia Hotel i Vancouver

Et af mine top 10 hoteller i Downtown Vancouver, det historiske Sylvia Hotel er det eneste hotel i Downtown Vancouver, der ligger på stranden. Sylvia har suiter med et soveværelse, der kan sove fire og har fuldt udstyret køkken; du kan også betale for en tremmeseng eller ekstra sammenklappelig seng.

Ligesom Rosen-suiterne vil du sandsynligvis gerne bruge en bil fra denne placering, som ellers kræver en del gåture.

Pris: Mellemklasse

Gangafstand til: English Bay Beach, afslappet spisning på Denman Street

Days Inn Vancouver Downtown

To dobbeltsenge i et værelse på Days Inn Vancouver
To dobbeltsenge i et værelse på Days Inn Vancouver

For at være klar: Ja, dette er en Days Inn. I mange byer ville en Days Inn faktisk være billig, ikke bare relativt billig. I Vancouver, på dette sted, er denne Days Inn kun relativt billig. Temperer dine forventninger til prisen.

Når det er sagt, har Days Inn Vancouver Downtown en fantastisk beliggenhed i centrum, midt mellem havnefronten og attraktioner i centrum. Det har værelser med to dobbeltsenge (til fire sovepladser) samt suiter med krybber til rådighed mod et ekstra gebyr.

Pris: Mellemklasse

Gangafstand til: Canada Line hurtig transit, attraktioner i centrum ogshopping, afslappet spisning

Budgetvenligt: Hvis du vil have en bil i Vancouver, så tjek Days Inn Vancouver Metro (2075 Kingsway). Det er uden for centrum, i det sydøstlige Vancouver, hvilket betyder, at det ofte er halv pris af Days Inn Vancouver Downtown.

AirBnB & VRBO

airbnb_vancouver
airbnb_vancouver

Nogle gange er det bedste familievenlige sted at bo i Vancouver slet ikke et hotel, men en AirBnB eller VRBO (Vacation Rental By Owner). Dette gælder især, hvis du planlægger et langt ophold (over en uge). Med en AirBnB eller VRBO kan du vælge at leje et helt hus eller en ejerlejlighed, komplet med køkken og vaskeri, hvilket kan være en bedre budgetmulighed til lange ophold.

Hvis du vil søge efter en AirBnB eller VRBO, skal du først læse Sådan bruger du AirBnB i Vancouver. (Det virker også for VRBO'er). I den forklarer jeg, hvordan du søger efter lejemål i Vancouver ved hjælp af lokale kvarternavne og termer, så du får den bedste placering til dine behov.

Tip: Sørg for at spørge om parkering. Nogle lejemål vil have gratis parkering, men ikke alle gør det.

Anbefalede: