Køb kvalitetsrejsekort over Australien

Indholdsfortegnelse:

Køb kvalitetsrejsekort over Australien
Køb kvalitetsrejsekort over Australien

Video: Køb kvalitetsrejsekort over Australien

Video: Køb kvalitetsrejsekort over Australien
Video: Såeh... Vi Købte En Spa Til Geekd.. 2024, Kan
Anonim
Kvinde ser på et kort over Australien
Kvinde ser på et kort over Australien

Når du tager til en ny destination, er en af de første ting, du skal gøre, at hente en god guidebog og bruge tid på at gennemgå kort over landet. Kort giver også fantastiske rejsesouvenirs.

Du kan også finde kort over det australske kontinent eller mere detaljerede kort over territorierne (New South Wales, Victoria, Queensland, Tasmanien, South Australia, Northern Territory, Western Australia og Australian Capital Territory (ACT)) som større byer (Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane og Canberra).

Kort over Australien til navigation

At komme rundt i Australien er enkelt, men tidskrævende.

Roadture er nemme, da alle taler engelsk, skiltene er på engelsk, og vejene er ikke for travle, når du først forlader byerne. At køre i Australien er en udfordring i starten, da hjulet og din vognbane er på den "forkerte" side af vejen. På den anden side, hvis du er en elevchauffør på rygsæk, vil du opdage, at du faktisk er velkommen.

For at navigere i Australien er Google Maps-appen og et lok alt SIM-kort alt, hvad du virkelig har brug for. Du kan cache hele kortet over Australien for at bruge offline, når du ikke har et signal, og navigation vil stadig fungere, når du er uden for rækkevidde.

Australien-kort i guidebøger

Hvis du elsker at planlægge din rejse ved hjælp af kort og en guidebog, er følgende nogle af de bedste til at planlægge en rejse til Australien:

  • Fodor's Essential Australia (2016): Denne guidebog har adskillige dusin kort over landet og byen, hvilket er super-nyttigt til at planlægge din turrute, og det er også en af de mere detaljerede guider, der er tilgængelige. Den er i fuld farve, så du faktisk kan se, hvordan destinationerne ser ud, mens du beslutter dig for, om du vil besøge. Den eneste ulempe er, at kortene ikke gengives korrekt, når du bruger en Kindle, så dette er bedst som en papirkopi.
  • Lonely Planet Australia (2015): Lonely Planets Australien guidebog kommer med hele 190 kort, inklusive et udtrækskort over Sydney, hvilket gør det til en fantastisk mulighed, hvis du er ivrig efter at begynde at undersøge en potentiel rute. Kortene gengives korrekt på Kindle med denne guidebog, men de er stadig svære at se og bruge, når du ser dem på en skærm, så vi anbefaler også paperback-versionen af denne.

Dekorative kort over Australien

  • Akvarelkort over Australien: Dette 8x10 akvarelkort over Australien er levende, rent og ville se godt ud i en moderne lejlighed.
  • Turkis akvarelkort over Australien: Dette landskabskort over Australien er blåt og grønt og malet i en akvarelstil. Det ville se fantastisk ud med en sort ramme som illustreret på billedet.
  • Tekstkort over Australien: Af alle de dekorative kort over Australien er dette et fedt, lyst og giver et usædvanligt billede på et traditionelt kort. Kortet består af tekst og viser navnetaf hver stat i landet.

Anbefalede: