Magic Springs - Arkansas Theme Park and Water Park

Indholdsfortegnelse:

Magic Springs - Arkansas Theme Park and Water Park
Magic Springs - Arkansas Theme Park and Water Park

Video: Magic Springs - Arkansas Theme Park and Water Park

Video: Magic Springs - Arkansas Theme Park and Water Park
Video: Magic Springs Review, Largest Amusement and Water Park in Arkansas | Is it Worth Visiting? 2024, Kan
Anonim
Gauntlet coaster ved Magic Springs forlystelsespark
Gauntlet coaster ved Magic Springs forlystelsespark

Selv om det ikke er en enorm park, tilbyder Magic Springs et godt udvalg af forlystelser og attraktioner, herunder store rutsjebaner. Den tilbyder også en opsummering af de sædvanlige parkmistænkte, såsom en tur med bjælker, kofangerbiler, et par snurrende spændingsture, en karrusel og en håndfuld børneture.

Et af Magic Springs' mere spændende funktioner er dens koncertserie. Showene i parkens Timberwood Amphitheatre, som inkluderer country, pop, klassisk rock, tween og andre nationale handlinger, er inkluderet i adgangen. Parken tilbyder reserverede pladser, der er tilgængelige for et symbolsk gebyr.

Rutsjebaner og fremhævede attraktioner

X-Coaster ved Magic Springs i Arkansas
X-Coaster ved Magic Springs i Arkansas

Der er fem coastere at trodse ved Magic Springs:

  • Headlineren er X-Coaster, som i bund og grund er en kæmpe sløjfe. Den klatrer op på en 151 fods lodret liftbakke og leverer en inversion, før den accelererer over 65 mph. Toget kører derefter løkken tilbage og frem, før det vender tilbage til stationen. X-Coaster leverer en potent 5Gs.
  • The Gauntlet er en ophængt looping coaster, hvor toget hænger under skinnerne. Det bestiger en 109-fods liftbakke, rammer omkring 50 mph, oginkluderer fem inversioner.
  • Arkansas Twister er en træ-coaster, der klatrer 95 fod, falder 32 fod og kører med 80 mph.
  • Den største af parkens to minetogscoastere, Big Bad John har et fald på 41 fod og en tophastighed på 37 mph. Turen inkluderer tre liftbakker og en tunnel.
  • Med et højdekrav på kun 36 tommer er Diamond Mine Coaster betydeligt tammere end Big Bad John.

Andre forlystelser inkluderer drop-tower-turen, Brain Drain, skyd-the-chutes splashdown-turen, Plummet Summit og den ekstreme spinning-tur, The Hawk. For et ekstra gebyr tilbyder Magic Springs Sky Shark, en SkyCoaster i bungee-stil.

Vandland

Generel adgang inkluderer adgang til det tilstødende Crystal Falls. Vandlandet er relativt lille og mangler marquee-attraktioner såsom en vandrutschebane eller en tragttur. Det tilbyder dog Boogie Blast, en FlowRider-surfingattraktion. Seven Falls Slide Tower inkluderer en skålrutsjebane.

Andre højdepunkter ved Crystal Falls omfatter et bølgebassin, kropsrutsjebaner, rørrutsjebaner, Rapid Falls Raceway mat-racerrutschebaner og Kodiak Canyon Adventure River. Yngre besøgende ville nyde Splash island, en interaktiv vandlegestruktur med en spand, som kan tippe, som Bubble-Up-poolen og Bear Cub Bend-aktivitetsområdet.

Hvad skal man spise?

Det førende spisested på Magic Springs er Trejos in the Park, en mexicansk restaurant med fuld service. Andre steder serverer pizza, hotdogs, burgere, salater og sandwich. Søde lækkerier inkluderer isfløde, slushes, tragtkager og ananas Dole Whips. Parken serverer også øl.

Oplysninger om adgang, beliggenhed og åbningstider

Reducerede priser er tilgængelige for børn (under 48 tommer) og seniorer (55 og ældre). Crystal Falls vandland er inkluderet i entréen. Gruppepas og sæsonkort til Magic Springs er tilgængelige. Parken tilbyder forhåndsbilletter online på sin hjemmeside, ofte med rabat.

Magic Springs er placeret på Hot Springs, Arkansas. Adressen er 1701 E. Grand Avenue.

Fra Little Rock: Tag US-70W til US-70 BR W. Tag EXIT 3 til parken.

Fra Fayetteville: Tag I-540S og flet ind på I-40E via EXIT 20. Tag afkørslen AR-7, drej til højre ad AR-7 og fortsæt med at følge til US-70 BR. Gå til venstre ad Gorge Rd. og tag til venstre ad E. Grand Ave. til Magic Springs.

Parken er åben fra slutningen af april/begyndelsen af maj til slutningen af september og byder på sin Halloween-begivenhed, Magic Screams i hele oktober. Gå til parkens websted for faktiske driftsdage og -tider.

Anbefalede: