Top 5 pandekagerestauranter i Amsterdam

Indholdsfortegnelse:

Top 5 pandekagerestauranter i Amsterdam
Top 5 pandekagerestauranter i Amsterdam

Video: Top 5 pandekagerestauranter i Amsterdam

Video: Top 5 pandekagerestauranter i Amsterdam
Video: Best pancakes in Amsterdam ? 2024, Kan
Anonim
Amsterdam skyline med traditionelle hollandske huse under solnedgang, Holland, Holland
Amsterdam skyline med traditionelle hollandske huse under solnedgang, Holland, Holland

Hollandske pandekager er en anden variant end dine typiske amerikansk-pandekager søndag morgen, franske crêpes, sydindisk dosa eller andre pandekager, som du måske er blevet prøvet rundt om i verden. Hollandske pandekager er ofte velsmagende og serveres med bacon, skinke, Gouda ost eller en kombination af to. De serveres også nogle gange med søde frugter som ananas, bananer eller æbler.

Det, der virkelig adskiller hollandske pandekager fra vores amerikanske pandekager fyldt med ahornsirup, er tidspunktet, hvor de serveres. Oftere en middagsret, de fleste pandekagerestauranter i Amsterdam åbner ikke engang før langt efter morgenmad! Men hvis du nogensinde har spist morgenmad til aftensmad, vil du virkelig nyde at spise disse s alte eller søde, men altid luftige små skyer når som helst på dagen eller natten.

Pandekager og deres mindre, men ikke mindre velsmagende fætre, poffertjes, er et populært hollandsk måltid, som turister, der besøger Holland, bør prøve mindst én gang. Hvis du tider tingene perfekt, afhængigt af hvor du bor, kan du besøge en af de bedste pandekagerestauranter i Amsterdam, lige når dit fly ankommer om morgenen, og det vil være morgenmadstid derhjemme.

PANCAKES

PANDEKAGER Amsterdam
PANDEKAGER Amsterdam

Berenstraat 38 og tre andre lokationer

Kvaliteten ligger i detaljerne hos PANCAKES, som henter deres mel fra en autentisk hollandsk vindmølle i det nærliggende Hoofddorp. PANCAKES tilbyder ikke kun den hollandske variant, men byder også på internationale pandekager som russisk blini, fransk clafoutis og koreansk pajeon. Det er et af de sjældne pandekagehuse, der er åbent til morgenmad, så hvis du kan lide at spise en international morgenmad, så gør dette til dit første stop. Som et andet incitament modtager I Amsterdam-kortholdere 25 % rabat før kl. 13.00

Ovenpå Pannekoekenhuis

Pannenkoekenhuis ovenpå Amsterdam
Pannenkoekenhuis ovenpå Amsterdam

Grimburgwal 2

Fænomen alt lille, men meget hyggelig, Upstairs Pannekoekenhuis er traditionel hollandsk mad og atmosfære, når det er bedst. Tro mod sit navn skal besøgende op ad en brat stejl trappe - typisk for gamle hollandske rækkehuse - for at smage nogle af de bedste søde og s alte pandekager i byen. Det er ikke en overraskelse, at dette også var pandekagehuset med på Anthony Bourdains The Layover.

Og bare rolig, der er ingen tastefejl: stavemåden pannekoeken (i stedet for pannenkoeken) går forud for den hollandske stave-reform, der tilføjede det ekstra n, som er tavs.

The Pancake Bakery

Pandekager, OJ og øl
Pandekager, OJ og øl

Prinsengracht 191

Pandekagebageriet er det mest turisttunge på listen, men ikke desto mindre en solid favorit for deres omfattende menu med virkelig massive pandekager, mundrette poffertjes og en bred vifte af retter beregnet til børn. Det har også det mest udvalg af ikke-pandekageretterfor de pandekageglade, fra supper og salater til omeletter og sandwich. Bonus: Det er kun et stenkast fra Anne Frank Huis, hvilket til dels forklarer dets popularitet, men det er stadig et solidt valg til et solidt måltid.

The Happy Pig Pandekagebutik

The Happy Pig Pandekagebutik Amsterdam
The Happy Pig Pandekagebutik Amsterdam

Rosmarijnsteeg 12

Beskrevet som at have de bedste pandekager i Amsterdam (og muligvis verden), ifølge nogle glade gæsteanmeldelser på TripAdvisor, er The Happy Pig Pancake Shop en hyggelig lille restaurant og kaffebar beliggende i det historiske centrum af Amsterdam. Restaurantrummet er smukt dekoreret, men også utroligt lille, så det er nogle gange meget svært at finde en plads.

Hvis du ikke har noget imod ventetiden (eller at tage dine varer afsted), byder menuen på klassiske hollandske pandekager lavet med økologiske ingredienser og en række både søde og s alte toppings rullet ind i pandekagerne og skåret i skiver. The Happy Pig serverer også glutenfri pandekager, belgiske vafler, specialkaffedrikke, te, sodavand, milkshakes og dekadente økologiske isglasses.

Japansk pandekageverden

Osaka pandekage
Osaka pandekage

Tweede Egelantiersdwarsstraat 24

Dette pandekagehus – tydeligvis fra navnet – er slet ikke hollandsk. Det fortjener dog en hæderlig omtale som et yndet pandekagehus i Amsterdam. Japanese Pancake World har specialiseret sig i Osaka-specialiteten okonomiyaki: en pandekage lavet af hvede- og yammel-dej med strimlet kål blandet i og derefter toppet med et vilkårligt antal ekstramateriale.

Pandekagerne er på tværs-udklækket med en Worcestershire-lignende sauce og japansk mayonnaise lige inden servering og er utroligt lækre. Vær opmærksom på, at restauranten ofte er lukket i længere perioder uden varsel. Men hvis du er i stand til at besøge dette utraditionelle pandekagehus, er det værd at vente på.

Anbefalede: