Flyv billigt i Europa med Transavia Airlines

Indholdsfortegnelse:

Flyv billigt i Europa med Transavia Airlines
Flyv billigt i Europa med Transavia Airlines

Video: Flyv billigt i Europa med Transavia Airlines

Video: Flyv billigt i Europa med Transavia Airlines
Video: Boeing 737-700 Cimber Sterling (CPH-PRG) 2024, Kan
Anonim
Transavia fly
Transavia fly

Transavia Airlines er et populært, billigt valg for europæere (og internationale rejsende), der håber at rejse mellem Amsterdam, Rotterdam og Paris-Orly lufthavne. Transavia, et datterselskab af KLM-Air France, flyver til 88 destinationer fra sine hubs i Amsterdam, Rotterdam og Paris med service til både større byer (Amsterdam-Nice) og mindre byer (Friedrichshafen-Rotterdam).

På mellemdistanceflyvninger er der underholdning under flyvningen, men alt om bord - høretelefoner, mad, drikkevarer - skal betales for, og mad og drikkevarer kan også købes på korte flyvninger.

Målrettet mod nordeuropæere, der leder efter lidt sol, er flyselskabets liste tung på de sydeuropæiske feriesteder som Grækenland, Sydfrankrig og Italien, men der er også overraskende ruter som Paris-Reykjavik

Hurtige fakta om Transavia Airlines

Med hovedknudepunkter i Amsterdam og Paris-Orly og en flåde på 28 fly betjener Transavia Airlines 125 ruter til 88 destinationer til overkommelige priser, hovedsageligt til europæere, der håber at flygte fra det centrale Europa for en sydenferie. Det er dog vigtigt at bemærke, at forbindelsesflyvninger ikke er tilgængelige for dette flyselskab - hvilket kan øge dine rejseomkostninger, hvis du planlægger at rejse til flere destinationer.

Selvomder er et kreditkortgebyr for at købe flyvninger gennem denne metode, flyselskabet tilbyder kunderne en gratis check-in taske (hvilket er sjældent for internationale flyvninger), hvilket er det eneste frynsegode, der tilbydes på denne tjeneste - alt andet kommer med en omkostning, meget som Spirit Airlines i USA.

Hvis et fly aflyses uventet, kan du desuden blive stødt til en anden rejsedato uden kompensation, hvilket gør dette flyselskab ideelt for rejsende med fleksible ferietider, men lidt risikabelt for dem, der har en stram tidsplan.

Destinationer og prisintervaller

Selvom Transavia betjener over 80 destinationer i Europa og Nordafrika, er nogle byer kun tilgængelige fra et af de tre hubs i dette flyselskab.

  • Hubben i Amsterdam har tjenester til Beograd, Casablanca, Dubai, Helsinki, Katowice, Ljubljana, M alta, Nador, Sofia, Tirana, Zürich
  • Paris-Orly South betjener lufthavnene Budapest, Djerba, Dublin, Edinburgh, Prag, Tanger og Eilat-Ovda.
  • I mellemtiden betjener knudepunktet i Rotterdam (Haag) Al Hoceima, Dubrovnik, Almeria, Pula, Lamezia-Terme.
  • Venedigs Marco Polo Lufthavn og mindre lufthavnshubs i Eindhoven leverer service til Stockholm, København, Prag, Marrakesh, Sevilla og Tel Aviv.
  • Lyon betjener kun Sicilien og Djerba.

Fordi dette er et lavprisflyselskab, kan priserne være så lave som 25 Euro ($30) pr. flyafgang og overstiger sjældent 140 Euro ($167). Husk dog, at yderligere indchecket sække, håndbagage og faciliteter på dit fly kan betydeligtøge den samlede pris for din rejse. Hvis du planlægger at rejse på et budget, er det bedst at pakke nogle snacks og undlade at købe noget på flyet - eller bare vent, indtil du kommer til din destination og prøve noget lok alt køkken til en meget bedre pris.

Anbefalede: