Stubb's Bar-B-Q - Austin Music Venue and Restaurant

Indholdsfortegnelse:

Stubb's Bar-B-Q - Austin Music Venue and Restaurant
Stubb's Bar-B-Q - Austin Music Venue and Restaurant

Video: Stubb's Bar-B-Q - Austin Music Venue and Restaurant

Video: Stubb's Bar-B-Q - Austin Music Venue and Restaurant
Video: Austin Venue Spotlight: Stubb's BBQ 2024, Kan
Anonim
Skriv til Stubb's BBQ
Skriv til Stubb's BBQ

Stubb's er et stort koncertsted, der også er et ret godt grillsted, og byder på turneringer på mellemniveau lige fra Dropkick Murphys til Blondie. Den vidtstrakte kalkstensbygning, der oprindeligt blev bygget i 1850'erne, har en tilbagelænet, rustik følelse. Det udendørs amfiteater kan rumme lidt over 2.000 mennesker, mens det to-etagers indendørs forestillingsrum er meget mere intimt. Stubb's er blevet kåret som et af "The Best Big Rooms in America" af magasinet Rolling Stone og er kendt for fremragende akustik og rimelig nem adgang til sprut og toiletter.

Tips til at nyde et udendørs show

Sikkerhedsfolkene hos Stubb's har ry for at være lidt hårdhændede til tider. Bare sørg for, at du ikke vandrer ind i afspærrede områder, som kan ændre sig fra show til show. Du vil stå på støvet, gruset jord, så det kan være en god idé at tænke sig om, før du går i sko med åbne tåer. For at få et godt udsyn og hurtig adgang til barer, skal du satse en plads omkring midtvejs mellem scenen og bagsiden af spillestedet - en lille stigning i højden vil placere dig en lille smule over mængden. Om sommeren kan varmen være brutal -- især hvis det er et udsolgt show -- men spillestedet leverer gratis vand og fans med industriel styrke for at gøre det lidt mere tåleligt.

Skriv til Stubb's BBQ
Skriv til Stubb's BBQ

Favoritretter

Pulled pork-sandwichen er en favorit blandt publikum, og det samme er de generøse tilbehør, herunder mac-and-cheese, søde kartoffelfries og cole slaw. Brysten er konsekvent gaffelmør, men ribbenene kan blive ramt eller gå glip af. Den pebret grillsauce er et must-have, og du kan købe en flaske to go. Faktisk sælger restauranten et komplet sortiment af saucer, rubs og marinader baseret på C. B. Stubblefields originale opskrifter.

søndagsgospelbrunch

Mens purister vil påpege, at musikken ikke altid er gospel, er den altid rootsy, bluesy og fremragende. Med en blodig Mary-bar og en buffet, der inkluderer ostegryn, kiks og bryst, er fristelsen til at forkæle sig stærk. Takket være musikken er der dog masser af tilgivelse i luften.

Franklins alternativ

Den vanvittigt populære Franklin Barbecue er kun omkring en kvart mil væk på East 11th Street. For dem, der ikke er villige til at stå i kø i timevis for næsten perfekte bryster, er Stubb's en solid backup-plan. Bygningen med flere niveauer har masser af siddepladser, så der er norm alt ingen ventetid overhovedet.

Historie

The original Stubb's var placeret i Lubbock og præsenterede musikalske ikoner som Stevie Ray Vaughan og Joe Ely i 1970'erne og begyndelsen af 80'erne. Da ejeren C. B. Stubblefield løb ind i økonomiske problemer, lukkede han restauranten og flyttede til Austin i slutningen af 1980'erne. Han åbnede en ny Stubb's i det nordlige Austin, hvor han serverede blues og grill indtil 1989. Han døde i 1995, før han kunne bringe sin vision for det historiske spillested på Red River Street tilfrugt, men venner, familiemedlemmer og investorer har holdt Stubbens tradition i live.

Parkering

Der er ingen parkering på stedet, men der er flere betalingspladser inden for gåafstand.

Stubb's Bar-B-Q

801 Red River Street, Austin, TX 78701(512) 480-8341

Anbefalede: