Indkvartering i Sequoia National Park - hvad du behøver at vide
Indkvartering i Sequoia National Park - hvad du behøver at vide

Video: Indkvartering i Sequoia National Park - hvad du behøver at vide

Video: Indkvartering i Sequoia National Park - hvad du behøver at vide
Video: How To Plan Your Yellowstone Trip! | National Park Travel Show 2024, Kan
Anonim
Kigger op mod baldakinen ved Sequoia National Park
Kigger op mod baldakinen ved Sequoia National Park

Hvis du leder efter overnatning i Sequoia National Park eller dens søsterpark Kings Canyon, planlægger du en tur til et af Californiens smukkeste bjergområder, og du er sikkert ivrig efter at komme i gang. Men - du skal vide et par ting, før du går i gang.

Fordi de sammenhængende vildmarksområder drives af ikke mindre end fire forskellige statslige enheder, kan det være udfordrende at finde ud af om alle dine overnatningsmuligheder. Vi har samlet dem alle her, uanset hvem der driver dem.

Hvis du leder efter et sted at campere i stedet for et hotel eller en hytte, så brug guiden til camping i Sequoia og Kings Canyon.

Wuksachi Lodge i Sequoia National Park, oplyst ved solnedgang
Wuksachi Lodge i Sequoia National Park, oplyst ved solnedgang

Find et hotel inde i parkerne

Hvad er forskellen mellem Sequoia og Kings Canyon National Park? Teknisk set er de to separate parker, der administreres i fællesskab af National Park Service. De deler en fælles grænse. Hvis du ikke så skiltene opsat, kunne du nemt tro, at det hele var det samme sted.

Mineral King er inde i Sequoia National Park, nås ved at dreje fra CA Hwy 198 nær Three Rivers. Dette område er fjerntliggende og lukket om vinteren. Egenskaberne i denneområdet er privatejet.

  • The Cabin on Mineral King Road: En off-the-grid-oplevelse omkring 11 km fra byen Three Rivers. Stor nok til en stor familie eller en lille gruppe venner.
  • Silver City Resort: Åbent maj til oktober, det er 90 minutters kørsel fra de vigtigste dele af parken.

logi i Sequoia National Park er tilgængelig på en lodge i hotelstil, der drives af en koncessionshaver og en privatdrevet teltlejr.

  • Wuksachi Lodge: Dette hotel er det nyeste overnatningssted i parkerne. Det drives af Delaware North. De har en restaurant på stedet og accepterer kæledyr mod et dagligt gebyr. På den negative side er wifi begrænset, og værelserne har ikke aircondition (ikke at du har brug for AC meget i deres højde på 7.200 fod).
  • Sequoia High Sierra Camp: Ingen camping med bare knogler her, hvor 36 luksushytter i kanvas kombinerer et vildmarkscampingeventyr med hjemmets komfort. For at komme dertil kan du køre til en sti og vandre kun 1,5 miles. Åbent fra juli til oktober.

logi i Kings Canyon National Park inkluderer hytter og to hytter, alle drevet af koncessionshaver Delaware North.

  • Grant Grove Cabins: 41 individuelle hytter midt i parken, tæt på en restaurant og en lille butik.
  • John Muir Lodge: 36 værelser i Grant Grove med en restaurant i nærheden.
  • Cedar Grove Lodge: For enden af vejen i Kings Canyon med 18 værelser, en butik og snackbar. Den er kun åben, når vejen til Kings Canyon er åben.

National Forest and National Monument-logi

Disse stederat bo er inden for samme område som Sequoia og Kings Canyon, men ikke inden for parkens grænser.

  • Montecito-Sequoia Lodge: En familie, der er klemt inde mellem de to parker. Deres priser med alt inklusive gør det nemt at bo der.
  • Stony Creek Lodge: Det er teknisk set ikke i Sequoia National Park, men er på General's Highway i Sequoia National Forest, åben fra maj til begyndelsen af oktober.

Andet for overnatning i Sequoia National Park inden for nem køreafstand

Byen Three Rivers ligger lige uden for den sydlige indgang til Sequoia. Lemon Cove er også i nærheden.

Visalia er også en mulighed for et sted at bo, og det samme er Fresno. De er perfekte til et stop på vej til et en-dags besøg i parkerne, men hvis du skal i mere end én dag, er det en lang køretur at komme frem og tilbage fra en af disse byer.

Hvis du beslutter dig for at blive i Visalia eller Fresno, kan du se her, hvordan du finder et sted at bo. Se på et kort, og find ud af, hvilken eller hvilke byer du vil bo i. Se ikke bare på afstanden i miles. Brug i stedet en online korttjeneste eller app til at finde ud af, hvor lang tid køreturen tager.

Find en B&B nær Sequoia og Kings Canyon

Bed and breakfast-kroer er for det meste placeret i eller nær byen Three Rivers langs CA Highway 198 lige uden for Ash Mountain-indgangen. Det kan være svært at finde dem alle sammen uden at bruge utallige timer på at søge online, men du kan bruge bedandbreakfast.com til at tjekke mange af dem på én gang.

Sequoia and Kings Canyon Vacation Rentals

Du kan finde steder atophold ved at søge efter Sequoia National Park hos Airbnb. Hold øje med kortet, når du gør det. Ellers kan du ende med at blive meget længere fra parkerne, end du havde tænkt dig. Faktisk, hvis du zoomer ud, kan du ende med at vælge noget på den anden side af bjergene, der kan være mange timers kørsel væk.

Mere om at besøge Sequoia

Du skal bruge mere end blot et sted at sove, mens du er i Sequoia og Kings Canyon. Du har også brug for en god plan. Tag et kig på ting at lave i Sequoia og Kings Canyon for en weekendophold.

Anbefalede: