Piedras Blancas - Californiens tristeste fyrtårn

Indholdsfortegnelse:

Piedras Blancas - Californiens tristeste fyrtårn
Piedras Blancas - Californiens tristeste fyrtårn

Video: Piedras Blancas - Californiens tristeste fyrtårn

Video: Piedras Blancas - Californiens tristeste fyrtårn
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, Kan
Anonim
Piedras Blancas fyrtårn
Piedras Blancas fyrtårn

Piedras Blancas har fået sit navn fra et hvidt klippefremspring for enden af punktet. Det er et stenet punkt på San Luis Obispo County-kysten, og dets fyrtårn tilføjer bare endnu et punkt på din liste over ting, du kan gøre, hvis du rejser mellem Carmel og Morro Bay på California Highway One.

I dag står fyrtårnet tilbage, men de øverste niveauer er væk. Det er på jord, der vedligeholdes af Bureau of Land Management, som arbejder på at genoprette det.

Se elefantsæler nær Piedras Blancas Fyrtårn
Se elefantsæler nær Piedras Blancas Fyrtårn

What You Can Do at Piedras Blancas Lighthouse

Du kan se Piedras Blancas Fyrtårn, men kun på en guidet tur. Disse ture finder sted et par dage om ugen. Du kan tjekke den aktuelle tidsplan på deres hjemmeside. Du behøver ikke reservationer. Du går ind i fyrtårnsbygningen, men besøgende er ikke tilladt i tårnet.

I nærheden finder du Hearst Castle - og om vinteren kan du se elefantsæler fra en udsigt nær Highway One.

Et par kilometer nordpå er byen Cambria også et sjovt sted at besøge. Fresnel-linsen fra Piedras Blancas fyrtårn kan i øjeblikket ses på Main Street i centrum af Cambria, ved siden af Lawn Bowling Club. Også i Cambria finder du lederens hus på ChathamGade. Den blev skåret i kvarte og flyttet dertil i 1960'erne.

Piedras Blancas fyrtårn
Piedras Blancas fyrtårn

Piedras Blancas fyrtårns fascinerende historie

Landepunktet ved Piedras Blancas blev valgt i begyndelsen af 1870'erne for at udfylde et hul mellem lysene ved Point Conception og Point Sur. 70.000 $ blev afsat til projektet. Arbejdet begyndte i 1874, men det tog indtil 1875 at fuldføre.

Landet blev afsat til en lysstation i 1866, men i 1874 vendte ejerskabet tilbage til Don Juan Castro, som ejede Rancho Piedra Blanca, et mexicansk jordtilskud, der oprindeligt blev givet til Doe Jose de Jesus Pico i 1840. Castro var utilfreds med projektet, men det gik alligevel.

Kaptajn Ashley, som også overvågede opførelsen af et fyrtårn ved Point Arena, var ansvarlig for at bygge lyset ved Piedras Blancas. Den lokale sten viste sig at være umulig at sprænge væk eller bore i. Til sidst blev planerne ændret, og den del af tårnet under gulvet blev bygget rundt om klippen.

Piedras Blancas fyrtårn var 100 fod højt, med en førsteordens Fresnel-linse skåret og poleret i Frankrig, hvilket skabte et skarpt lys, der kunne ses 40 km fra kysten. Dens signatur var et blink hvert 15. sekund. Til at begynde med boede lysvogterne i skurvogne, der plejede at huse bygningsarbejdere. Til sidst stod et to-etagers hus i victoriansk stil færdigt i 1875. En tågesignalbygning og et andet målmandshus blev bygget i 1906.

Kaptajn Lorin Vincent Thorndyke var den første Piedras Blancas-lysvogter, der tjente fra 1876, indtil han gik på pension i 1906. Optegnelser over hans efterfølgere er gået tabt, men vi ved, at den civilt drevne U. S. Lighthouse Service drev Piedras Blancas indtil 1939, da den amerikanske kystvagt tog over.

I 1916 ændrede signaturflashen til en dobbeltblink hvert 15. sekund.

I 1948 beskadigede et jordskælv fyrtårnet, og dets tre øverste niveauer blev så usikre, at de blev fjernet, hvilket gjorde det omkring 70 fod højt.

Et elektrisk fyr erstattede den gamle petroleumslampe i 1949. Stationen blev automatiseret og ubemandet i 1975 og lukket i 1991. Kystvagten overdrog Piedras Blancas Light Station til The Bureau of Land Management i 2001, og det genåbnet for ture i 2005.

I dag er fyrtårnet igen et navigationshjælpemiddel, der blinker et signal hvert 10. sekund.

besøger Piedras Blancas fyrtårn

Turene varer omkring 2 timer og kræver omkring en halv mils gang. De kan blive aflyst i dårligt vejr.

Der opkræves et turgebyr. Kæledyr er ikke tilladt på turen. Du behøver ikke reservere.

Du vil måske også finde flere fyrtårne i Californien, du kan besøge på vores kort over California fyrtårn.

At komme til Piedras Blancas Fyrtårn

Piedras Blancas Lighthouse ligger på California Highway 1 ved 15950 Cabrillo Highway, lige nord for San Simeon. Du kan se det, mens du kører forbi på hovedvej 1.

Turerne mødes på det tidligere Piedras Blancas Motel omkring 2,5 miles nord for fyrtårnet.

Flere fyrtårne i Californien

Hvis du er en fyrtårnsnørd, vil du nyde vores guide til at besøge fyrtårnene iCalifornien.

Anbefalede: