Udforsker Río Piedras-kvarteret i San Juan

Indholdsfortegnelse:

Udforsker Río Piedras-kvarteret i San Juan
Udforsker Río Piedras-kvarteret i San Juan

Video: Udforsker Río Piedras-kvarteret i San Juan

Video: Udforsker Río Piedras-kvarteret i San Juan
Video: Московия это часть Тартарии? 2024, Kan
Anonim
Springvand i San Juan
Springvand i San Juan

Hvis det ikke var for den enorme kulturelle gavmildhed ved University of Puerto Rico, ville der sandsynligvis ikke være en guide til Río Piedras. Det er relativt langt fra de vigtigste turistområder; det er ret tyndt med hensyn til natteliv og spisemuligheder, og der er ingen historiske monumenter, der er værd at tale om. Så hvorfor læser du om det? Fordi det har to perler i sin botaniske have og Museum of History, Anthropology & Art, begge ejet af universitetet.

Hvor skal man bo

Ligesom Santurce er der ingen grund til at gå ud af vejen for at blive her. Faktisk bør de eneste, der bør overveje et hotel i Río Piedras, være dem, der besøger det fremragende lægecenter her. For dem vil Hotel del Centro, der ligger på fjerde sal i Caribbean Cardiovascular Center i Centro Médico-komplekset, gøre det. Det er ganske overkommeligt og lige ved motorvejen og burde være langt væk fra din radar, hvis du blot er her for at nyde San Juan.

Hvor skal man spise

Der er to restauranter, der er værd at nævne i denne del af byen:

El Hipopotamo på 880 Muñoz Rivera Avenue er et interessant sted. For det første er en fed flodhest logoet for denne spanske og Puerto Ricanske standby. For det andet er det en delikatesse (med skinkehaser langs væggen),vinhandel og en restaurant i taverna-stil rullet sammen til én. Endelig tiltrækker El Hipopotamo en interessant kundekreds lige fra studerende til politikere.

Tropical, i Las Vistas Shopping Village, serverer enkle og solide cubanske og Criollo-retter som grillet helleflynder, stegt kylling og saftige ribben med sorte bønner og ris.

Hvad skal man se og gøre

Universitets campus i Puerto Rico er i sig selv en gåtur værd med sit smukke klokketårn og en blanding af arkitektur. Men det er også hjemsted for Museum of History, Anthropology & Art. Blandt de 30.000 mand store samling her er et af Puerto Ricos mest berømte kunstværker--Francisco Ollers El Velorio ("The Wake")-- og det berømte Grito de Lares-flag, et historisk symbol på Puerto Ricos uafhængighed.

Universitetet ejer også Botanical Gardens, en 300 hektar stor park med en enorm mangfoldighed af lokal og eksotisk flora sammensat af adskillige temahaver. Det er et unikt fristed, der nemt kan tage din dag op.

Hvor kan man handle

Der er ikke meget her, og det lille, der er, har en tendens til at koncentrere sig omkring hovedpladsen i Río Piedras, en offentlig plads, der har set bedre dage. Der er dog et sjovt marked her hver lørdag, som tiltrækker et godt publikum.

Anbefalede: