Besøg FN's hovedkvarter i NYC

Indholdsfortegnelse:

Besøg FN's hovedkvarter i NYC
Besøg FN's hovedkvarter i NYC

Video: Besøg FN's hovedkvarter i NYC

Video: Besøg FN's hovedkvarter i NYC
Video: Duke Ellington - FN's Hovedkvarter 1970 2024, Kan
Anonim
FN bygger New York City
FN bygger New York City

At slentre gennem de fascinerende korridorer af internation alt diplomati ved Manhattans FN-hovedkvarter er en lærerig rejse, man ikke må gå glip af. Interessant nok, mens det ligger på den østlige side af Midtown Manhattan, foran East River, betragtes FN's 18 hektar store jordstykke som "internation alt territorium", der tilhører medlemmer af FN og er derfor teknisk set ikke en del af De Forenede Stater. En times tur her giver berigende indsigt i FN-organisationens vigtige arbejde.

Hvad vil jeg se?

Den bedste (og eneste) måde at se de indre funktioner i FN's hovedkvarter på er via en guidet tur. Cirka timelange guidede ture tilbydes mandag til fredag fra 9:30 til 16:45. Rundvisninger starter i generalforsamlingsbygningen og giver et glimt bag kulisserne af organisationen, inklusive et besøg i generalforsamlingen. Generalforsamlingssalen er det største lokale i FN, med plads til mere end 1.800 personer. I dette rum samles repræsentanter for alle 193 medlemsstater for at diskutere presserende spørgsmål, der kræver internation alt samarbejde.

Tours tager også i Sikkerhedsrådets sal, såvel somForv altningsrådssalen og Den Økonomiske og Sociale Rådssal (bemærk, at adgangen kan være begrænset til lokaler, hvis møder er i gang). Undervejs vil turdeltagere lære mere om organisationens historie og struktur, herunder omfanget af spørgsmål, som FN regelmæssigt beskæftiger sig med, herunder menneskerettigheder, fred og sikkerhed, nedrustning og mere.

Bemærk, at en børnevenlig børnetur, rettet mod børn i alderen 5 til 12, også er tilgængelig for reservation med forudgående onlinekøb; alle deltagende børn skal være ledsaget af en voksen eller ledsager.

Hvad er historien?

FN-hovedkvarterets kompleks blev færdiggjort i New York City i 1952 på jord doneret til byen af John D. Rockefeller, Jr. Bygningerne indeholder kamre til Sikkerhedsrådet og Generalforsamlingen samt kontorer for Generalsekretær og andre internationale embedsmænd. Komplekset modtog en omfattende overhaling i anledning af FN's 70-års jubilæum i 2015.

Hvor er det placeret?

FN-hovedkvarteret ligger foran East River på 1st Avenue mellem East 42nd og East 48th Street; hovedindgangen til besøgende er på 46th Street og 1st Avenue. Bemærk, at alle besøgende først skal have et sikkerhedspas for at besøge komplekset; kort udstedes ved indtjekningskontoret på 801 1st Avenue (på hjørnet af 45th Street).

Flere oplysninger

Guidede ture er kun tilgængelige på hverdage; UN Visitors Lobby med udstillinger og UN Visitor Center forbliver åben påweekender (dog ikke i januar og februar). Det anbefales stærkt at bestille dine billetter til guidede ture online på forhånd; et begrænset antal billetter kan være tilgængelige for køb i FN på dagen for dit besøg. Bemærk at børn under 5 år ikke er tilladt på turene. (Tip: Planlæg at ankomme mindst en time før din planlagte tur for at give tid til at gå gennem sikkerhedsscreeningen.) Der er en besøgscafé, der serverer mad og drikkevarer (inklusive kaffe) på stedet.

Anbefalede: