Hvor skal jeg sidde i en kano?

Indholdsfortegnelse:

Hvor skal jeg sidde i en kano?
Hvor skal jeg sidde i en kano?

Video: Hvor skal jeg sidde i en kano?

Video: Hvor skal jeg sidde i en kano?
Video: Праздник. Новогодняя комедия 2024, Kan
Anonim
Elever padler med bind for øjnene
Elever padler med bind for øjnene

Hvert år lejer tusindvis af mennesker kanoer i parker og lejre rundt om i USA. Korrekt placering af padlerne i kanoen vil i høj grad forbedre, hvor godt kanoen bevæger sig i vandet. Generelt skal vægten være ligeligt fordelt i kanoen.

Sidder i agterenden (bagsiden) af kanoen

Bagsiden af kanoen er der, hvor styringen finder sted. Af denne grund bør den mere erfarne padler, eller mere koordinerede person, være i agterstavnen af kanoen. Når der kun er to kanosejlere, er det også bedre at have den tungere person bagerst i kanoen. Det kan dog være svært at opretholde balancen mellem den, der er tungest, og den, der har mest erfaring med kanosejlads. Ideelt set er den tungere person også den mere erfarne padler, og denne person vil padle fra agterstavnen.

Sidder i stævnen (foran) på en kano

Personen foran i kanoen skal være den letteste kanosejer. Dette er den person, der ikke vil styre, men derimod bare padler ligeud på hvilken side de kan lide. Af denne grund kan personen i stævnen have mindre erfaring end personen i agterstavnen.

Sidder i centrum af kano

Kun to personer padler i en kano. Men selvom ikke alle kanoer har tre sæder, kan de norm alt klare vægten afen tredje eller endda fjerde person. Hvis der er tre personer, skal den tungeste være i midten. Det er bydende nødvendigt, at de ekstra personer sidder på gulvet i kanoen og ikke tværstængerne - kendt som thwarts eller åget - som tjener som støtte og til at bære. At sidde højt vil hæve tyngdepunktet og næsten garantere et flip.

Padling i tandem

Korrekt placering af padlere i en kano er kun en del af kampen. At have en god kommunikation er en nøgle til at kunne sejle i kano i tandem. Lad generelt personen i stævnen padle væk og personen bagved kompensere for styringen gennem sin padling. Det får dig i gang, indtil du lærer at padle en kano i tandem.

Anbefalede: