De 9 bedste New York City-ture i 2022
De 9 bedste New York City-ture i 2022

Video: De 9 bedste New York City-ture i 2022

Video: De 9 bedste New York City-ture i 2022
Video: NYC High Line & Hudson River Walk - 4K with Captions 2024, Kan
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

Bedste samlet: Hop på, hop af New York Harbour Cruise

Hop-på-hop-af-krydstogt i New York Havn
Hop-på-hop-af-krydstogt i New York Havn

For en sjov måde at komme rundt i byen på efter din egen tidsplan, mens du lærer om dens historie, er Hop On, Hop Off New York Harbour Cruise et godt overordnet valg. Vandtaxaen afgår ved Pier 79 i Midtown Manhattan og tager passagererne med på et 90-minutters fort alt krydstogt langs Hudson-floden for en chance for at se Frihedsgudinden, Ellis Island, New Jerseys skyline og Brooklyn Bridge - så du kan regne med der er gode fotomuligheder. Der er fire udpegede stop, så passagerer kan hoppe af (og tilbage på den næste båd) for yderligere at udforske Wall Street, 9/11 Memorial, Empire State Building og mange andre attraktioner. Bådene afgår hvert 45. minut indtil kl. – giver mulighed for masser af fleksibilitet.

Bedst for musikelskere: New York City Original Rock n' Roll Walking Tour

CBGB
CBGB

The East Village har længe været kendt som et kunstnerisk knudepunkt for kommende musikere og New York City Original Rock n' Roll Walking Tourer en fantastisk måde at se, hvordan nogle rock and roll-legender fik deres start. Den to timer lange tur udforsker området, hvor Ramones, New York Dolls, CBGB's, Andy Warhol, Velvet Underground, Fillmore East, Led Zeppelin, Madonna, Iggy Pop og mange flere alle sammen kaldte hjem. Du vil se de steder, de hang ud, spillede og boede, mens du lærer om musikgenrens historie. Turen stopper også ved St. Mark's Hotel (hjemsted for en berømt jazzklub) og en ikonisk punkrock-beklædningsbutik.

Bedste bustur: The Ride New York City

THE RIDE NYC
THE RIDE NYC

Der er en bred vifte af sightseeingture i New York med bus, men "The Ride" øger tingene et hak for en sjov og lærerig oplevelse. Den 75-minutters tur blander en klassisk fort alt sightseeingtur med levende underholdning, mens du rejser rundt i byen med stil. Mens rejsende sejler rundt i Midtown Manhattan i en luksuriøs bus med overdimensionerede vinduer, tv-skærme og unik belysning, vil de have et par overraskelsesbesøgte som gadeartister (tænk breakdansere, ballerinaer, rappere), mens de sjove værter fortæller om det ikke-så -gennemsnitlig bustur. Der er en del improvisationer, når værter og kunstnere interagerer med passagerer og fodgængere - så ingen ture er ens.

Bedste madtur: Lower East Side Food and Culture Tour

Lower East Side mad- og kulturtur
Lower East Side mad- og kulturtur

New York City ved, hvordan man spiser godt, og med så mange forskellige kulturer og restauranter er det en foodies drøm, der går i opfyldelse. Prøv noget af det bedste mad på øen og lær ombyens eklektiske fortid og nutid på Lower East Side Food and Culture Tour. Den tre timer lange tur udforsker Manhattans Lower East Side og besøger friske markeder, travle Chinatown og legendariske Little Italy. Prøv en række fødevarer såsom knishes (smagte kager fra byens jødiske befolkning) eller stroopwafels (sirupsvafler), der blev bragt til New York fra de hollandske immigranter. Undervejs vil rejsende lære om byens forskellige kulturer og historie og indflydelsen på forskellige fødevarer.

Bedste ikoniske New York-tur: Frihedsgudinden og Ellis Island-tur

Frihedsgudinden
Frihedsgudinden

Ingen tur til New York er komplet uden at besøge den ikoniske Frihedsgudinde og Ellis Island – hvor mere end 12 millioner immigranter blev behandlet til USA. Den 4,5-timers "Statue of Liberty and Ellis Island Tour", begynder med en afslappet færgetur fra Battery Park til Frihedsgudinden for et hurtigt besøg på museet, før du klatrer 10 etager til observationsdækket for en fantastisk udsigt over skyline. Hver gæst får et headset for at høre guidens informative fortælling. Dernæst har rejsende mulighed for at få en fornemmelse af, hvordan det var at ankomme til Ellis Island, mens guiden fører dem gennem bagagerummet og Great Hall, plus tid til at udforske på egen hånd.

Bedste barcrawl: East Village-vandretur

Astor vine
Astor vine

Byen, der aldrig sover, er kendt for sine barer og travle natteliv, og hvis du nyder at nippe til en førsteklasses voksendrik, østenVillage har en bred vifte af håndværkscocktails og bryg fra ekspert bartendere og mixologer. På den 2,5-timers East Village Walking Tour oplever rejsende nogle af East Villages trendy (og skjulte) vandhuller og smager adskillige håndværkscocktails. Den lille gruppetur har 12 personer eller mindre og giver mulighed for at opdage lok alt produceret spiritus fra mikrodestillerier, mens en informativ guide forklarer, hvordan forbudstidens speakeasies formede New York City. På turen lærer du New Yorks "cocktailkultur" at kende og besøger en af de bedste vin- og spiritusbutikker for nogle valgfri flydende souvenirs.

Bedste Wall Street Tour: New York City Wall Street Insider Tour

New York Stock Exchange, Wall Street sommermorgen
New York Stock Exchange, Wall Street sommermorgen

For et dybtgående kig på New Yorks legendariske finansdistrikt kan du overveje Wall Street Insider Tour, en 75-minutters gåtur, der er guidet af tidligere Wall Street-professionelle. Turen blev anbefalet af både BBC og The New York Times og dækker mere end 400 års historie, der førte til oprettelsen af Wall Street, fra en hollandsk handelspost til det nuværende finansielle marked. Den fascinerende tur passerer New York Stock Exchange, Federal Reserve Bank of New York Building, Goldman Sachs og Deutsche Bank. Viator-medlemmer udt alte, at de lærte en masse information på turen, og at guiderne også var meget underholdende.

Bedste kunstrundvisning: Alternativ New York Street Art Tour

Alternativ New York Street Art Tour
Alternativ New York Street Art Tour

New Yorks kunstscene spænder fra eksklusive galleriertil amatørkunstnere, men nogle af dets mest autentiske værker kan findes på selve gaden. For en unik alternativ kunsttur, tag til Brooklyn for et tre-timers guidet kig på gadekunst i to af Brooklyns hippeste kvarterer. Turen begynder i Bushwick for at observere graffiti, og hvordan det giver indsigt i livet i New York City. Guiden vil give en historie om street art, samt insider-tips til nogle af de mest trendy barer, restauranter og natklubber. Turen udforsker også det livlige kvarter Williamsburg for flere muligheder for at lære om kunsten. Viator-medlemmer elskede den lille gruppestørrelse og følte, at guiderne var meget informative.

Bedste private tur: New York Underground Subway Private Tour

Guidet privat underjordisk New Yorks metrotur
Guidet privat underjordisk New Yorks metrotur

NYC-metroen har en vis nysgerrig tiltrækning over sig, og dette omfattende system af underjordiske skinner har en fascinerende historie. På den 2,5-timers, New York Underground Subway Private Tour, kan rejsende lære om metroens hemmeligheder med en personlig rejseguide. Guiden vil vise vejen, mens du rejser langs den originale 1904-rute fra Bowling Green til Grand Central Terminal, beundrer underjordisk kunst og lærer om metroens teknik, konstruktion og hvordan den blev til. Guiden vil også fortælle om forladte niveauer og falske huse for at skjule flugtveje. Vær opmærksom på, at fordi det er en privat tur, er prisen fastsat for grupper, så jo flere personer i din gruppe, jo mere overkommelig bliver det pr. person.

Anbefalede: