Bedste campingområder i Arkansas til at nyde naturen
Bedste campingområder i Arkansas til at nyde naturen

Video: Bedste campingområder i Arkansas til at nyde naturen

Video: Bedste campingområder i Arkansas til at nyde naturen
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Kan
Anonim
Campister på toppen af Hawksbill Crag nær Buffalo National River
Campister på toppen af Hawksbill Crag nær Buffalo National River

Den naturlige skønhed i Arkansas er et af statens krav på berømmelse. Camping er en af de mest underholdende aktiviteter, folk kan lave i Arkansas. Kendt som "naturstaten", gør søerne, floderne, national- og statsparkerne og skovene Arkansas til et paradis for campister. Med Arkansas' moderate temperatur kan du også tage på camping næsten året rundt.

Sædvanlige campingfavoritter som svømning, burgere på grillen, s'mores og spøgelseshistorier bliver allerede en mindeværdig oplevelse for børn. Men det, der adskiller Arkansas campingpladser, er de krystallinske søer, de naturlige levesteder for bjørne og skaldede ørne samt den unikke maleriske pragt af vandfald, klipper, skrænter og diamantaflejringer.

De sportslige muligheder er også omfattende: drageflyvning, klatring, ATV-kørsel, golf, ridning, mesterskabsværdigt fiskeri og endda diamantjagt.

De fleste campingpladser i Arkansas tager imod reservationer, så ring før du besøger. Tag et kig på de 23 bedste campingpladser i staten.

Petit Jean State Park

Arkansas efterårslandskab og sø i Petit Jean State Park
Arkansas efterårslandskab og sø i Petit Jean State Park

Den legendariske Petit Jeans naturlige skønhed og gamle geologiMountain inspirerede til oprettelsen af Arkansas' første statspark. Petit Jean State Park ligger kun omkring halvanden time fra Little Rock.

Petit Jean har 125 individuelle campingpladser, inklusive 26 trækpladser, der tilbyder vand- og el-tilslutninger, og fire badehuse er delt mellem dem. De har også nogle omfattende gruppefaciliteter. Familier kan leje campingudstyr, hvis de ikke har deres eget.

Parken er perfekt til familier med mange picnicområder, der har borde og grill. Der er godt fiskeri, en swimmingpool, legepladser, tennisbaner og udlejning af padlebåd. Du kan også finde gode vandreture for enhver alder eller fitnessniveau.

Lake Ouachita State Park

Smuk Lake Ouachita State Park i Arkansas
Smuk Lake Ouachita State Park i Arkansas

Lake Ouachita State Park er enorm med mere end 1.000 campingpladser og op mod 200 øer.

Et godt campingsted er Denby Point, som har 67 pladser, 58 med elektriske tilslutninger. Dette sted kan prale af fantastisk fiskeri af brasen, crappie, havkat, stripers og largemouth bass og udsigt over dyrelivet fra punktet. Det er placeret på den sydlige side af Lake Ouachita.

Søen har over 600 miles kystlinje med enhver tænkelig vandsport.

DeGray Lake Resort State Park

DeGray Lake Resort en del af en Arkansas State Park
DeGray Lake Resort en del af en Arkansas State Park

DeGray Lake Resort State Park er Arkansas' eneste feriestedsstatspark. Beliggende nær Bismarck, Arkansas, ved foden af Ouachita-bjergene og beliggende langs den nordlige bred af den 13.800 hektar store DeGray Lake, byder parken på 113 campingpladser medvand- og el-tilslutninger.

Der er campingpladser ved søbredden, og andre er i skoven. Du kan endda leje en permanent teltlignende yurte, som har næsten alt, hvad du behøver, inklusive elektricitet.

DeGray er et fiske- og vandsportsparadis. Parken omfatter et golfresort med en 18-hullers mesterskabsgolfbane. Området er rigt på fugle og dyreliv, som alle er beskyttet i parkens miljø.

Parken leveres komplet med stier til vandre- og cykelture, en marina med fuld service og guidede ture.

Mount Magazine State Park

En stensti gennem Mount Magazine State Park
En stensti gennem Mount Magazine State Park

Mount Magazine, der rejser sig 2.753 fod over havets overflade, er det højeste punkt i staten. Udover fantastiske vandreture og endda muligheder for drageflyvning, er der en masse muligheder for at se dyrelivet i Mount Magazine State Park.

Denne park er et af de steder i staten, der er hjemsted for sorte bjørne. Selvom det er relativt sjældent, har Mount Magazine en af de tætteste befolkninger i Arkansas.

Mount Magazine er placeret omkring to timer fra Little Rock i Paris. Blandt dets mange funktioner er vandre- og cykelstier, naturskønne udsigter, ATV-eventyr, klatring, rappelling og ridning. Faciliteterne inkluderer en pavillon, picnicområde og besøgscenter.

Buffalo National River Park

Buffalo National River fantastisk til flodflodture
Buffalo National River fantastisk til flodflodture

Buffalo National River Park er en del af National Park Service. Den har 14 campingpladser; nogle er primitive og andreinkludere elektriske tilslutninger.

Den mest populære ting at gøre ved Buffalo River er en flydetur. Floden løber 135 miles langs den sydlige region af Ozarks. Du kan leje flydeudstyr langs floden samt fiske, vandre, svømme og se på dyrelivet.

The Lost Valley campingplads, der ligger mellem Boxley og Ponca, er en favorit blandt campister på grund af sin udsigt. Stierne fører dig forbi smukke vandfald, en brusende bæk, klipper, et stort skjul, en naturlig bro og masser af flora og fauna. Stien ender ved en hule. Vandringen er for det meste let, men den sidste del er lidt stejl. Området er kendt for sine elgobservationer.

Lake Sylvia Recreational Area

Lake Sylvia rekreationsområde i Arkansas
Lake Sylvia rekreationsområde i Arkansas

The Lake Sylvia Recreational Area anbefales stærkt som et sted for familier eller spejdergrupper til at grille, svømme, fiske eller vandre. Udsigten er muligvis ikke så naturskøn, og motorbåde er ikke tilladt på søen. Men kun en time væk fra Little Rock i Perryville er dette et fremragende sted for en dagstur.

Denne placering kan være et godt udgangspunkt for seriøse backpackere, der planlægger at udforske Ouachita-stierne.

Charlton Recreation Area

Charlton Recreation Area ligger i Ouachita National Forest
Charlton Recreation Area ligger i Ouachita National Forest

The Charlton Recreation Area i Hot Springs er en del af Ouachita National Forest. Charlton betragtes som en af de bedste campingpladser i Arkansas. Charlton har 57 steder: 10 steder har el, vand og kloakservice; 20 har el ogvand; og 27 andre har ingen hjælpeprogrammer.

Charlton har krystalklart vand til svømning, picnicområder og fiskeri. Det er placeret langs Walnut Creek i hjertet af Ouachita National Forest. Der er en indfødt stendæmning, der danner et svømmeområde med en græsklædt strand.

Hvis du kan lide at vandre, er campingpladserne placeret tæt på Lake Ouachita Vista Trail eller Ouachita National Recreation Trail. For cyklister er Womble Trail i nærheden en højt anset cykelsti.

Greers Ferry Lake

Greers Færgesø
Greers Færgesø

Greers Ferry Lake rekreationsområde, mindre end to timer fra Little Rock, er kendt for sin uberørte kystlinje og dybe krystalklare vand. Der er mere end 1.000 campingpladser i de 13 parker, der udgør Greers Ferry Lake-området.

Camping- og vandrefaciliteter er tilgængelige. Søen har dybt, rent vand til sejlsport, vandski og dykning. Der er store vandstrækninger til sejlads og anden vandsport.

Greers Ferry Dam strækker sig over Little Red River nord for Heber Springs. Søen er fyldt med indfødte fisk af Arkansas Game and Fish Commission. U. S. Fish and Wildlife Service driver et ørredudklækkeri under dæmningen.

Choctaw er en favoritcampingplads for familier. Det har udsigt over søen og har to bådramper, et svømmeområde og 30 picnicsteder/griller.

Et andet sted, Sugarloaf Mountain rekreationsområde kan prale af nogle af de bedste udsigter, du kan finde.

Maumelle Park

Udsigt over Maumelle Park fra Pinnacle Mountain
Udsigt over Maumelle Park fra Pinnacle Mountain

Maumelle Park er den eneste offentlige campingplads i Little Rock. Det har en fiskemole, legeplads, brusere, skylletoiletter, 128 campingpladser med vand og elektricitet, der kan reserveres, en bådrampe og et picnicområde til dagbrug.

Maumelle Park kan være et sjovt tilflugtssted tæt på hjemmet. Dens nærhed til Little Rock gør det til et glimrende valg for familier fra byen, som har et budget eller kort tid.

The Ozark National Forest

Ozark National Forest-skilt
Ozark National Forest-skilt

Ozark National Forest dækker 1,2 millioner acres, for det meste i Ozark-bjergene i det nordlige Arkansas. Du finder det højeste bjerg i staten, Mount Magazine, og en utrolig, levende underjordisk hule ved Blanchard Springs Caverns.

The U. S. Forest Service har udviklet campingpladser ved Gunner Pool, Barkshed og Blanchard Springs. Campingpladser er typisk beliggende i forrevne bjergterræn, designet til at passe ind i det omgivende miljø og bevare den frodige skovatmosfære.

The North Sylamore Trail og Blanchard Springs Caverns er blandt de største attraktioner i området. Der er campingpladser i Blanchard Springs-området. Et unikt sted er Moccasin Gap Horse Camp, som sørger for brøndvand til heste og trækposter.

St. Francis National Forest

Kørsel gennem St. Francis National Forest
Kørsel gennem St. Francis National Forest

St. Francis National Forest dækker 22.600 acres i det østlige Arkansas, en af de mindste og mest forskelligartede skove i landet. Long Pool rekreationsområde støder op til Big Piney Creek, tilbyderbesøgende en række rekreative muligheder: camping, picnic, svømning, kanosejlads, fiskeri og vandreture.

Nogle få campingpladser har udsigt over den store naturlige pool i Big Piney Creek. Dette område byder på naturskønne vandremuligheder. Det meste af campingpladsen ligger i en moden fyrreskov, mens nogle steder ligger i en hårdttræsskov. Der er picnic-steder, en picnic-pavillon, en kano-lanceringsplads og et skjul.

En anden favoritplads i nærheden af Big Piney Creek er Haw Creek Falls. Haw Creek er et lille vandløb, men du kan se nogle vandfald, skrænter og en moden løvtræsskov. Der er ingen elektriske tilslutninger, vand eller mange faciliteter.

Millwood Lake State Park

Millwood Lake State Park en fantastisk beliggenhed for fiskeri
Millwood Lake State Park en fantastisk beliggenhed for fiskeri

Millwood Lake State Park har en sø, der har mere end 29.000 acres nedsænket tømmer og en gennemsnitlig dybde på kun syv fod, hvilket er fremragende til majfluer og fiskeri. Millwood Lake er hjemsted for noget af det bedste fiskeri i Arkansas, især efter largemouth og hvid bas.

Næsten tre timer fra Little Rock har søen et populært fuglekiggerområde, kendt for sine ørne.

Rekreationsområderne Saratoga og White Cliffs er populære campingpladser nær søen. Saratoga er et skovområde. Det har en legeplads, stenfiskemole og en bådrampe.

White Cliffs ligger på den østlige bred af Little River og er en favorit blandt lystfiskere.

Devil's Den State Park

Devil's Dam i Devil's Den State Park
Devil's Dam i Devil's Den State Park

Devil's Den State Park har måske et uhyggeligt navn,men det tilbyder en af de mest fantastiske udsigter i Arkansas. Devil's Den er beliggende i en dal i Ozark-bjergene, der er kendt for sin naturlige skønhed og frodige ege-hickory-skov.

Devil's Den er perfekt til spelunkere med masser af små huler og bugter, som du kan undersøge. Der er mange vandrestier, en 8 hektar stor sø og skove til udforskning.

Der er 135 campingpladser placeret i parken: 44 klasse AAA, 4 klasse B, 13 klasse C, 24 klasse D (ingen tilslutning) og otte hike-in (kun telt). På hestelejren er der 42 pladser med vand- og el-tilslutninger, inkluderer et badehus og adgang til hestestier. Der er også et gruppelejrområde.

Parken har en restaurant, butik og swimmingpool. Kano- og padlebådudlejning er tilgængelig.

Richland Creek Recreation Area

Et af de smukkeste vandfald i Arkansas
Et af de smukkeste vandfald i Arkansas

Richland Creek Recreation Area, beliggende i Witts Springs omkring to timer og 30 minutter fra Little Rock i Ozark National Forest, tilbyder malerisk udsigt.

Dette område ligger omkring 16 miles fra asf alterede veje og har vandreture, svømning og udsigt til et af de smukkeste vandfald i Arkansas.

Burns Park og Riverside Park

Burns Park i Arkansas har en overdækket bro
Burns Park i Arkansas har en overdækket bro

Burns Park og Riverside Park beliggende i North Little Rock, har små campingpladsområder.

De 1.700 acres af Arkansas' største kommunale bypark byder på to 18-hullers disc-golfbaner, en 18-hullers turneringsgolfbane og et 18-hullers mesterskabgolfbane.

Andre faciliteter omfatter en hundepark, et baseballkompleks, et softballkompleks, Bonzai BMX-bane, et fodboldkompleks, et tenniscenter, legepladser og camping.

Når du udforsker parken, kan du finde en bjælkehytte før borgerkrigen, en overdækket bro, en sæsonbestemt forlystelsespark, en bueskydningsbane og stier med adgang til Arkansas River Trail.

Burns Park tilbyder telt- og autocampercamping. Riverside Park er kun til autocampercamping.

Hot Springs National Park og Gulpha Gorge Campground

Arkansas, Hot Springs, stiger damp fra en varm kilde ved Arlington Lawn i Hot Springs National Park
Arkansas, Hot Springs, stiger damp fra en varm kilde ved Arlington Lawn i Hot Springs National Park

De sjældne naturlige træk ved Hot Springs National Park blev først beskyttet, da kongressen erklærede området for et reservat i 1832, 40 år før Yellowstone landede titlen som nationens første nationalpark i 1872.

I 1921 blev Hot Springs Reservation kendt som Hot Springs National Park, som er det ældste beskyttede område i nationalparksystemet. Folk bruger de termiske varme kilder til terapeutiske bade, hvilket gør dette område uformelt kendt som "America's Spa."

De varme kilder flyder fra den vestlige skråning af Hot Springs Mountain, en del af Ouachita-bjergkæden. Hot Springs National Park har flere campingpladser på Gulpha Gorge Campground. Hver campingplads har et picnicbord, piedestalgrill og vand i nærheden.

Little Pines rekreationsområde

Du kan fange havkat i Little Pines rekreationsområde
Du kan fange havkat i Little Pines rekreationsområde

Little Pines rekreationsområde byder på fiskeri og billedskøntlandskab i Ouachita National Forest. Det har picnic-enheder, et svømmeområde med en strand og en bådrampe. Det er placeret i Waldron, som er omkring to en halv time fra Little Rock.

Little Pines Recreation Area tilbyder en moderne campingplads med fuld service med elektricitet, vand, trailerdumpstation, asf alterede veje, en pavillon, vandrestier, et område til dagbrug med en badestrand og bådhavne.

Det rekreative område er placeret på bredden af Lake Hinkle, en 1.000 hektar stor sø, der administreres af Arkansas Game and Fish Commission, med rigelige fiskemuligheder efter bas, crappie, brasen, solfisk og havkat. Også inden for anlægget er en bådrampe, fiskehavn, toiletfaciliteter og rigelig parkering.

Mens de fleste faciliteter er gratis, er der et nominelt gebyr for dagbrugsområdet og et beskedent gebyr for overnatningscamping.

Lake Greeson

Sjovt med jetskyer på Lake Greeson
Sjovt med jetskyer på Lake Greeson

Tolv mil lange Lake Greeson er et populært campingsted, der ligger omkring to timer fra Little Rock. Den krystalklare sø er en favorit til fiskeri og vandsport. Campister kan sejle i kajak Lake Greeson alene, tandem eller guidet.

Lystfiskere kan fange striber, sort bas, crappie, brasen, havkat, hvid bas og smallmouth. Denne dybe sø er fyldt med nordlig gedde og sandart. Floden over og under søen er fyldt med regnbueørreder til vinter- og forårsfiskeri.

Bull Shoals-White River State Park

Bull Shoals–White River State Park er et fiskeparadis
Bull Shoals–White River State Park er et fiskeparadis

I det nordlige centrale Arkansas medden naturlige skønhed i Ozark-bjergene, Bull Shoals-White River State Park strækker sig langs flodbredden og søbredden, hvor White River og Bull Shoals-søen slutter sig til Bull Shoals-dæmningen.

Ideel til sejlere og fiskeri, White River er kendt for ørreder, nemlig rekordstore regnbue- og brunørreder.

Bull Shoals Dam danner Bull Shoals Lake, Arkansas største sø med 45.440 acres vand, der strækker sig langs Arkansas' nordlige grænse og ind i det sydlige Missouri.

Parken har 113 campingpladser langs White River. Faciliteterne omfatter picnicområder, standardpavilloner, legepladser, stier og en bådhavn med udlejning og forsyninger.

Lake Dardanelle State Park

Gæs svømmer ved Dardanellesøen
Gæs svømmer ved Dardanellesøen

Lake Dardanelle er et vidtstrakt reservoir på 34.300 hektar ved Arkansas-floden. Denne sø er ofte i det nationale søgelys som et førende sted for bassfiskerturneringer.

Lake Dardanelle State Park har 57 campingpladser med toiletter og badehuse med varmt vand. Du vil også finde et besøgscenter, affyringsramper, picnicborde og pavilloner.

Mount Nebo State Park

Mount Nebo State Park et lanceringssted for certificerede hangglidere
Mount Nebo State Park et lanceringssted for certificerede hangglidere

Mount Nebo State Park er en af to Arkansas-statsparker (Mount Magazine er den anden), der tilbyder lanceringssteder for drageflyvning-entusiaster på dage med godt vejr.

Fjorten miles af stier omkranser Mount Nebo og tager besøgende til de ærefrygtindgydende solopgange og solnedgange, perfekte steder at nyde udsigten.

For mountainbike-entusiaster er bænkstien på 4,5 km en ret jævn rute langs en naturlig terrasse, der omkranser Mount Nebo. Mens du rider gennem den blandede hårdttræ og fyrreskov, kommer du forbi historiske kilder og Fern Lake.

Queen Wilhelmina State Park

Udsigt fra Queen Wilhelmina State Park
Udsigt fra Queen Wilhelmina State Park

Queen Wilhelmina State Park har 41 campingpladser. Parken har også vandreture, picnicområder og et plante- og dyrelivscenter. Det er en familievenlig statspark, der byder på et "slot i himlen"-resort på 2,681 fod Rich Mountain, Arkansas' næsthøjeste top.

Rich Mountain er tilgængeligt året rundt og er en af statens bedste destinationer for at se de skiftende efterårsfarver.

Crater of Diamonds State Park

Diamanter fundet i Crater of Diamonds State Park
Diamanter fundet i Crater of Diamonds State Park

Crater of Diamonds State Park er det eneste diamantproducerende vulkanske "rør", der er åbent for offentligheden i Nordamerika. For et mindre gebyr kan du søge efter diamanter og beholde alt det, du finder.

Crater of Diamonds har 47 klasse AAA-campingpladser. Parken byder på picnicsteder, en café, toiletter, vaskeri, gavebutik og vandrestier.

Anbefalede: