Fort Lauderdale Vandtaxi: Den komplette guide

Indholdsfortegnelse:

Fort Lauderdale Vandtaxi: Den komplette guide
Fort Lauderdale Vandtaxi: Den komplette guide

Video: Fort Lauderdale Vandtaxi: Den komplette guide

Video: Fort Lauderdale Vandtaxi: Den komplette guide
Video: Millionaire House #shorts 2024, Kan
Anonim
Fort Lauderdale-vandtaxioverfart på Intracoastal-vandvejen
Fort Lauderdale-vandtaxioverfart på Intracoastal-vandvejen

I det sydlige Florida er der et par måder at komme rundt på: i bil, det semi-nye Brightline-tog, der i øjeblikket kan transportere dig mellem Miami, Fort Lauderdale og West Palm Beach, og så de mere behagelige og sundere muligheder som at gå, cykle og løbe. Men vidste du, at du i Fort Lauderdale også kan komme rundt med vandtaxi? Og denne form for transport kan være et eventyr i sig selv. At hoppe på og af vandtaxaen er en sikker måde at have det sjoveste på vej til eller fra dine destinationer.

Ruter og stop

Åbent 10.00 til 22.00. dagligt kører Fort Lauderdales vandtaxi hver time og stopper langs forskellige ruter. Krydstogt rundt, hvis du har lyst, men du vil have lige så sjovt at stoppe undervejs for mad, drikkevarer, shopping, strande og meget mere.

  • Fort Lauderdale-ruten fra Riverside Hotel og Stranahan House til Bokamper's Sports Bar and Grill med otte stop imellem. Det tager omkring tre timer at køre på hovedruten Fort Lauderdale fra start til slut og tilbage.
  • Flodruten fra Esplanade Park til Tarpon River
  • Express-ruten (Hollywood), der går fra Hilton Marina og Convention Center til Margaritaville Beach Resort, Boardwalk og Beach og tilbage. (Den sidste Margaritaville afhentning hver nater kl. 21.00)

Billetter

Prisen for billetter varierer som følger:

  • Voksne: 28 USD pr. person
  • Senior borgere (65+) og militært personel: $23 pr. person.
  • Børn i alderen 5 til 11 koster 14 USD pr. person. Børn under 5 år er gratis.
  • Happy hour-priser (efter kl. 17.00 dagligt) for voksne og seniorer er $18 hver.

For hyppige ryttere er der også et månedligt pendlerkort med fuld adgang (ubegrænset 30 dage) til $99 pr. person. Et årskort inkluderer fire individuelle billetter, så du kan tage en gæst med op til fire gange om året til $299. Hvis du køber billetter online på forhånd og af en eller anden grund ikke er i stand til at nå det, er de gyldige i op til et år fra købsdatoen.

Attraktioner, du kan besøge med vandtaxa

Du bliver måske overrasket over at opdage, at Fort Lauderdale er verdens Yachting-hovedstad, og vandtaxaens ruter passerer lige langs Millionaire's Row. Her er nogle af de mest populære stop at overveje på din tur.

Restauranter

Hvis du er sulten, er der ingen mangel på mad og drikke langs vandtaxi-ruten. Prøv det berømte Margaritaville Hollywood Beach Resort, som har flere spisemuligheder, herunder JWB Prime Steak and Seafood, Landshark Bar & Grill og 5 O'Clock Somewhere Bar & Grill.

Også på Intracoastal er der Shooters Waterfront. Stop her for happy hour mandag til fredag, middag dagligt og brunch i weekenden. Der er endda en hundemenu på Shooters, selvom kun servicedyr er tilladt ombord på vandtaxaen. Hvis du ersejler rundt på en spilledag, stop ved Bokamper's Sports Bar and Grill. Friluftsrestauranten holder øllet koldt og fjernsynet tændt for alle sportsfans derude.

Butikker

Der er masser af shoppingmuligheder i Fort Lauderdale. To gode, der er tilgængelige via vandtaxaen, er Las Olas Boulevard i Fort Lauderdales centrum og Galleria Mall. Når du er i Las Olas, kan du besøge den søde og lokale Ann's Florist Coffee & Wine Bar eller snuppe noget sødt i den familieejede Hoffman's Chocolates. Galleria er det syvende stop på Fort Lauderdale Water Taxi Route og er hjemsted for moderne tøjbutikker som American Eagle Outfitters, Banana Republic, Free People og Sephora.

Beach

Pak din solcreme, håndklæder, vand og bog, og hop af ved Margaritaville, hvor du kan gå en tur på Hollywood Beach, indtil du finder det perfekte sandede sted at parkere dig selv. Tjek strandpromenaden i nærheden, eller bliv på vandtaxaen, indtil du når Bahia Mar, Beach Place i Hugh Taylor Birch State Park. I denne park kan du se skildpadder, slanger, grå egern, sumpkaniner, possums og mere end 200 fuglearter. Planlæg at tilbringe dagen her; der er så meget at lave! Med kanosejlads i en milelang ferskvandslagune, fiskeri, svømning, camping og picnic løber du ikke tør for muligheder. Gå en rask tur på en af to vandrestier for motion. Du kan også få mad og drikkevarer her på det udendørs spisested kaldet Park & Ocean.

Liveunderholdning

Hvis du har dine dansesko på, så sørg for at stoppe ved pubber, barer ogrestauranter som Historic Downtowner Saloon, Briny Irish Pub, Park & Ocean og Margaritaville. Alle disse steder har én ting til fælles: de byder på levende musikalske optrædener i løbet af ugen. Tjek deres individuelle websteder for planlægning og forbered dig på boogie.

Kunst og kultur

Det første stop på Water Taxi-ruten vil efterlade dig ved Broward Countys ældste overlevende struktur, det historiske Stranahan House. Bygget i 1901 er dette historiske hjem åbent for guidede ture tre gange om dagen og afholder ofte særlige begivenheder. Bliv uddannet om byens historie i Fort Lauderdale Historic Society, tjek kunsten på NSU Art Museum, eller se et show i Broward Center for Performing Arts.

Anbefalede: