Tysklands festivaler i januar
Tysklands festivaler i januar

Video: Tysklands festivaler i januar

Video: Tysklands festivaler i januar
Video: I en anden del af Danmark - Jan I Tyskland 2024, Kan
Anonim

Bund sammen, hvis du rejser til Tyskland i januar – temperaturerne kan være frysende. Selvom der er mindre at lave efter julemarkedernes vanvittige jag, vil du blive belønnet med lave hotelpriser, mindre menneskemængder og nogle fantastiske tyske begivenheder og festivaler.

Bemærk, at 1. januar (nytårsdag) er en officiel helligdag med lukninger af virksomheder og kontorer over hele landet, mens 6. januar (Epiphany) kun er en helligdag i nogle få stater (flere detaljer nedenfor).

Her er, hvad der sker i Tyskland i januar måned.

Nytårsløb i Berlin

Berliner Neujahrslauf
Berliner Neujahrslauf

Hvis dit nytårsforsæt er at træne mere, kan du starte med en let Berliner Neujahrslauf (nytårsløb).

Den er 2,5 miles (4 km) lang og starter ved den ikoniske Brandenburger Tor og fører dig forbi mange af de mest berømte Berlins seværdigheder. Ingen reservation nødvendig, børn er velkomne, og donationer er værdsat. Start dit nye år rigtigt!

  • Hvornår: 1. januar
  • Hvor: Brandenburger Tor

Nytårsskihop i Garmisch-Partenkirchen

Olympisk skihop Garmisch-Partenkirchen
Olympisk skihop Garmisch-Partenkirchen

Disse vinterklare atleter går virkelig ind i det nye år. Nytårsskihop i Garmisch-Partenkirchen er den anden begivenhed iInternational Four Hills-turnering.

Kvalifikationsspringene er den 31. december med finalen den 1. januar. Denne konkurrence har fundet sted i næsten 70 år, og billetterne bliver hurtigt udsolgt.

  • Hvornår: 31. december – 1. januar 2021
  • Hvor: Richard-Strauss-Platz 282467 Garmisch-Partenkirchen

Tanztage

Sophiensaele Studio
Sophiensaele Studio

Det er tid til at danse under Tanztage (Days of Dance. Denne moderne dansefestival i Berlin fremviser både koreografer og dansere er en opfindsom blanding af billedkunst med kommentarer til aktuelle begivenheder og popkultur.

  • Hvornår: begyndelsen af januar 2021
  • Hvor: Sophiensaele i Berlin-Mitte

Three Kings Day

Helligtrekonger i Wildbad-Kreuth
Helligtrekonger i Wildbad-Kreuth

For en mere traditionel helligtrekonger eller Dreikönigsfest skal du tage til de tyske delstater Baden-Wuerttemberg, Bayern og Sachsen-Anh alt, hvor det er en helligdag. Den traditionelle fejring er børn klædt ud som de tre konger og sternsinger (stjernesangere), der går dør-til-dør og samler penge ind til velgørenhed. Hjem og stalde renses ved at brænde røgelse. De efterlader mærket af et velsignet hus med et kridt "C+M+B" (Magi: Caspar, Melchior og B althasar) med datoen skrevet på hver side (for eksempel i 2019: 20C+M+B19).

Fejringen begynder faktisk den 5. januar, når venner og familie samles for at prost (heppe) til et nyt år over en stærk bockbier. Højtiden centrerer sig også om gudstjeneste med en fremtrædendekrippe (krybbe) display. Børn optræder også julehistorien med krybbescener i hjemmet.

  • Hvornår: 5. januar - 6
  • Hvor: Baden-Württemberg, Bayern og Sachsen-Anh alt

Cologne Music Week

Kölns musikuge
Kölns musikuge

Kölns festsæson er stærk hele vinteren, og dette er den første af mange festligheder. Over 50 akter fire steder finder sted over syv dage.

  • Hvornår: midten af januar 2021
  • Hvor: Forskellige steder

Fashion Week Berlin

Berlins modeuge
Berlins modeuge

Berlin Fashion Week finder sted to gange om året med kollektioner fra tyske og internationale designere. Showene er på forkant med modeverdenen med masser af teater og avantgarde-design. Bæredygtig mode har været i fokus i de seneste år med Greenshowroom og Ethical Fashion Show, der udelukkende er dedikeret til denne trend.

De efterfølges af vigtige messer og legendariske efterfester.

  • Hvornår: 13.-17. januar 2021
  • Hvor: diverse

International Green Week

International Green Week i Berlin
International Green Week i Berlin

Berlins internationale grønne uge (IGW) udråber sig selv som verdens største udstilling for bæredygtig mad og landbrug. BioMarkt præsenterer friske varer fra råvarer til pølser til øl og vin. Der er også præsentationer og foredrag om etisk skovbrug, vedvarende ressourcer og opdræt af husdyr.

  • Hvornår: 15. - 24. januar 2021
  • Hvor: Messe (Fair Grounds), Berlin

Sylt Gourmet Festival

Sylt Gourmet Festival
Sylt Gourmet Festival

Tusinder af madelskere strømmer til den tyske ø Sild i Nordsøen for at nyde denne 4-dages lange gourmetfestival. Topkokke og sommelierer fra hele verden tilbereder deres festmåltider i de bedste restauranter på Sild, der tilbyder alt fra friskfanget hummer og fine franske vine til spanske tapas.

  • Hvornår: sidst i januar 2021
  • Hvor: Sildeøen

Motorcykelmesse og messe

Leipzig Messe
Leipzig Messe

Hvis du elsker motorsport, så skynd dig til en af de største motorcykelmesser i Tyskland. Leipzigs Motorrad Messe tiltrækker motorcykelentusiaster fra hele verden til at savle efter de nyeste cykler, trikes, quads og gear.

Selvfølgelig ville det ikke være et show, hvis der ikke var noget action. Se liveoptræden og se de tohjulede stjerner.

  • Hvornår: 31. januar 2021
  • Hvor: Leipzig Exhibition Centre (Seehausener Allee 1, 04356 Leipzig)

Anbefalede: