De 7 bedste cykelture i Denver

Indholdsfortegnelse:

De 7 bedste cykelture i Denver
De 7 bedste cykelture i Denver

Video: De 7 bedste cykelture i Denver

Video: De 7 bedste cykelture i Denver
Video: 10 лучших мест для отдыха на выходных в США 2024, Kan
Anonim
Platte River Trail i Denver, Colorado
Platte River Trail i Denver, Colorado

Denver, Colorado, er en eventyrers legeplads, med de omkringliggende bjerge, der giver rigelige muligheder for vandreture, klatring, skiløb, rafting og næsten alt derimellem. Om sommeren tager denveritterne til de mange cykelstier spredt rundt om deres højhøjde oase. Byen (og omegn) er spækket med naturskønne cykelstier og off-the-slagne stier, som du kan udforske alene eller med det lokale cykelsamfund, robust som det er. Endnu bedre, lej en cykel (eller lån en af B-Cycle) og deltag i en af de festlige gruppeture. Med alt fra begyndervenlige bystier til avancerede mountainbikeruter er Denver et paradis for cykelelskere.

Bear Creek Bike Trail

Bear Creek Bike Trail i Denver, Colorado
Bear Creek Bike Trail i Denver, Colorado

Denne 14,5-mile sti, der viser byen lige så meget som de omkringliggende bjerge, er en to-til-en-aftale. Ved indgangen til Morrison vil du blive behandlet med udsigt over den berømte Red Rocks Park & Amphitheatre. Du kan endda træde op ad de røde klipper for at nyde nogle fantastiske udsigter over byen.

Den asf alterede sti væver sig gennem Morrison, Lakewood, Sheridan og Denver og krydser gennem kvarterer og forbi parker og golfbaner. Du kan endda forlænge din tur ved at trykke på Platte River Trail, der forbinder sig undervejs. Turdenne cykeltur ind i en dagstur ved at besøge Colorado Music Hall of Fame inde i Red Rocks og snuppe en øl på taget og frokost på Ship Rock Grille.

The Platte River Trail

Platte River Trail i Denver
Platte River Trail i Denver

Du får en historielektion på denne 28,5-mile sti. Colorado Historical Society har opsat 20-nogle historiske skilte langs ruten, der spænder i emne fra indianere til jernbaner til lok alt dyreliv. Denne sti starter syd for Denver i Englewood, rejser gennem centrum og strækker sig op mod Henderson. Langs Denver-delen af turen vil du støde på Riverside Cemetery, en 77 hektar stor kirkegård, hvor Denvers tidlige pionerer og borgmestre er begravet, og My Brother's Bar, der engang var et vandhul for beatniks som Jack Kerouac og Neal Cassady. Hvis du har børn på slæb, så kig forbi Children's Museum of Denver på Marsico Campus.

Denver Cruiser Rides

Motorcyklister kører i Denver om natten
Motorcyklister kører i Denver om natten

Denver Cruiser Ride er sjov at se og endnu sjovere at deltage i. Denne gruppecykelturstradition startede mellem et par venner i 2005 og har taget fart siden. De månedlige forlystelser om aftenen foregår fra midten af maj til midten af september, og hver af dem har sit eget tema (såsom "bobleplast, gaffatape og pap").

Du kan vælge at mødes med gruppen hos Illegal Pete's på South Broadway, Monkey Barrel Brewing, Be on Key, The Ginn Mill eller Little Machine Beer (der er i øvrigt en masse øl involveret). Rytterne samles klokken 20.15. og ender i enhemmeligt sted for en efterfest. Det er gratis at køre, men du kan købe et medlemskab til Denver Cruiser Ride for 20 USD om året, hvilket også giver dig en cykelnummerplade og et tilbudskort.

The Washington Park Loop

Folk cykler i Washington Park i Denver
Folk cykler i Washington Park i Denver

Dette er Denvers version af New York Citys Central Park. Med sine 165 acres er Washington Park også en af de største parker i Denver. Hvis du ankommer til parken på en cykel, kan du få adgang til den fra Platte River-stien fra syd.

Uanset om du er på en landevejscykel eller en cruiser, kan du sløjfe rundt om den 2,25-mile omkreds ved Washington Park (eller "Wash Park", som lokalbefolkningen kalder det), som er fyldt med blomsterhaver, en legeplads, og to søer. Du vil også dele den asf alterede sti med løbere, vandrere og en og anden rulleskøjteløber.

Når du har svedt op, kan du shoppe i det nærliggende Wash Park-kvarter. South Gaylord Street ligger seks gader øst for Washington Park mellem Mississippi og Tennessee Avenues og er fyldt med butikker, kaffebarer og kunstgallerier. Kig ind i Devil's Food for velsmagende, hjemmelavede kager.

Cherry Creek Bike Path

Castlewood Canyon State Park
Castlewood Canyon State Park

Du kan hoppe på denne sti ved Confluence Park, hvor Cherry Creek og South Platte-floden kombineres. I sin helhed strækker denne cykelsti sig over mere end 60 miles og løber ind i Franktown.

Locals elsker at ride ad denne sti, som går gennem Cherry Creek Shopping District. Distriktet omfatterCherry Creek Mall, men der er også eksklusive butikker og gallerier i shoppingdistriktet. Et andet værdigt stop på denne sti er Four Mile House & Historic Park, som engang var et gammelt diligencestop. I dag er det en malerisk park på 12 hektar med et museum, hvor du kan lære om Denvers tidlige bosættere.

Hvis du er til en lang tur, kan du følge Cherry Creek Bike Path hele vejen til Castlewood Canyon State Park for at beundre resterne af Castlewood Dam, som sendte en 15 fod høj bølge af vand ind i Denver, da det brast i 1933.

Sloan's Lake

Sloan's Lake, Denver, Colorado
Sloan's Lake, Denver, Colorado

Kun et par miles vest for centrum ligger Sloan's Lake, en massiv vandmasse omkranset af byens gader. Indtil for nylig var det mest en destination for den årlige Dragebådsfestival, men det fremadstormende kvarter har bragt nye bryggerier og butikker med sig. Når du har taget et par omgange rundt om den 2,8-mile sløjfe, der kredser om den 177 hektar store park, skal du gå på tværs af gaden til Edgewater for et stykke pizza på en gammel basisvare, Edgewater Inn, en familierestaurant, der har eksisteret i seks årtier.

City Park Loops

City Park Bike Loop i Denver
City Park Bike Loop i Denver

Du kan tage din cykel på et par forskellige sløjfer i City Park, som ligger ved siden af Denver Zoo. Mini Ferril Lake-sløjfen er kun en kilometer lang og sløjfer rundt om parkens centrale sø. Mile High Loop omfatter mere af parken og er 5,1 miles lang. Det kaldes Mile High Loop, fordi det er placeret på præcis 5.280 fod. Bekvemt er der en B-cykluslejestation i nærheden af Denver Zoo, eller for sjov kan du leje tandem- og storhjulede cykler fra Wheel Fun Rentals, som har en forpost i parken.

Anbefalede: