The Simpsons Land i Universal Studios Florida
The Simpsons Land i Universal Studios Florida

Video: The Simpsons Land i Universal Studios Florida

Video: The Simpsons Land i Universal Studios Florida
Video: NERDING OUT in Springfield: Food, Merchandise & Fun | Universal Studios Florida Simpsons Land! 2024, Kan
Anonim
The Simpsons Ride i Universal Studios Florida
The Simpsons Ride i Universal Studios Florida

Lad os tage et kig rundt i Springfield, The Simpsons hjemby, der er blevet bragt til tredimensionelt liv i Universal Studios Florida. Landets midtpunkt er The Simpsons Ride. Det er placeret i den mytiske forlystelsespark i en forlystelsespark, Krustyland (indsæt Krusty the Clown griner her).

Den festlige, om end snedige anarkiske park er fyldt med ordspil og referencer til det ikoniske animerede tv-show. Bevægelsessimulatorturen (som oprindeligt var baseret på Back to the Future) er et smart riff på The Simpsons oeuvre. Klip og sjove gags indbygget i køen, mens de venter på at gå ombord på turen, er næsten lige så underholdende som selve turen.

Pas på savlen

Kang &Kodos' Twirl 'n' Hurl hos Universal Studios Florida
Kang &Kodos' Twirl 'n' Hurl hos Universal Studios Florida

Den anden tur i Springfield er Kang &Kodos' Twirl 'n' Hurl. Det er en ret standard spinning tur, der minder lidt om Dumbo the Flying Elephant. I stedet for søde elefanter går du dog ombord på osteagtige flyvende tallerkener. Turen er fyldt med de dumme løjer fra de savlende rumvæsener, der ofte optræder i Treehouse of Horror-episodene i det animerede show. Mens rytterne spinner, bliver de behandlet med en konstant byge af one-liners fra væsnerne.

Dette spil har en velkendt ring til sig

Spil på Krustyland i Universal Studios Florida
Spil på Krustyland i Universal Studios Florida

Foran The Simpsons Ride er karnevalsspil. Mens spillene er ret standard, er temaerne afgjort Simpson-agtige. Det klassiske ringkastspil præsenteres for eksempel som "Mr. Burns' Radioactive Rings" og bruger neongrønt-glødende grønne nukleare "stænger" som mål. Til venstre er Whac-A-Mole-starten, Whac-A-Rat, med Itchy og Scratchy. Der er også et spil med et skilt, der åbenlyst advarer kunderne: "Du kan ikke gøre det! Prøv ikke engang!." Du skal elske The Simpsons.

Kig forbi til en kold duff

Moes værtshus i Universal Studios Florida
Moes værtshus i Universal Studios Florida

Ud over Krustyland kan du finde velkendte tilholdssteder i Springfield, såsom Moe's, værtshuset, som Homer Simpson besøger. Det ydre af barsalen er en trofast gengivelse af den nedskalerede samling, komplet med tegneserieagtig, lilla-farvet støbning.

Du vil hen, hvor alle kender Moes navn

Inde i Moes værtshus i Universal Studios
Inde i Moes værtshus i Universal Studios

Inde i værtshuset finder du alle slags Simpsons-referencer, såsom den ikoniske telefon, som Moe besvarer for at høre Barts sjove opkald. Tag det op, og gæt hvad du vil høre? Der er også en større end livet statue af Barney Gumble, den ene indbygger i Springfield, der elsker øl mere end Homer Simpson. Og ja, du kan bestille en Duff Beer (som smager overraskende godt) og posere sammen med Barney. Du kan også bestille en Flaming Moe (senedenfor).

Hvor der er røg, er der muld

Flaming Moe i Universal Studios Florida
Flaming Moe i Universal Studios Florida

Ud over Moes bar kan gæsterne købe en Flaming Moe i en drikkevarestand i Springfield Food Court. I modsætning til tv-showet indeholder temaparkversionen ingen alkohol (og har intet at gøre med bandet Aerosmith). Det ryger dog - men ikke flammer, desværre - takket være, hvad vi antager, er tøriskapsler plantet i bunden af den særlige "souvenir"-kop.

Drikken smager lidt som Tang med et strejf af kulsyre. Er det den ublu pris værd, som Universal tager? For pokker nej. Men hey, det er en Flaming Moe!

Lige siden den løbske succes med smørøl i Harry Potters troldmandsverden, har parker kæmpet for at udvikle temadrikke, der skal ledsage deres lande og attraktioner. Er Flaming Moe lige så lækker som smørøl? Nix. Men hey, det er en vanvittig Flaming Moe!

Hej børn! Få en Clogger-burger eller en varmelampehund

Springfield Fast Food Boulevard ved Universal Studios Florida
Springfield Fast Food Boulevard ved Universal Studios Florida

Selvom det udefra ser ud til, at parken tilbyder en selvstændig Krusty Burger-restaurant, er der faktisk en foodcourt med en række madstande med Simpsons-tema på den anden side af dørene. Der er alle slags varer at købe på Springfield Fast Food Boulevard, som inkluderer Cletus' Chicken Shack, Lisa's Treehouse of Horror (som faktisk tilbyder sunde alternativer til alle de stegte og fedtede ting på de andre stande), The FryingHollænder og Luigi's Pizza.

Standerne og madvarerne minder noget om, hvad der plejede at være tilgængeligt i den ubeskrivelige internationale food court, der oprindeligt besatte bygningen. Men Universal har snedigt pakket og temaet restauranterne. Og maden, selvom den ikke engang foregiver at være gourmet, er faktisk ikke så slem. Standarden Krusty Burger er særlig god.

Udenfor food courten er Bumblebee Man's Taco Truck; dens tilbud syd for grænsen er så gode, at lastbilen kommer på listen over de 10 bedste Universal Orlando hurtige restauranter.

Hvad med en Squishee?

Kwik-E-Mart hos Universal Studios Florida
Kwik-E-Mart hos Universal Studios Florida

Apropos ikoniske drikkevarer, så kan du købe en Squishee frossen drink hos Kwik-E-Mart. Nærbutikken har været i Universal Studios Florida, siden The Simpsons Ride debuterede i 2008. Resten af Springfield, inklusive foodcourten, åbnede i 2013.

Anbefalede: