7 romantiske restauranter i New York City

Indholdsfortegnelse:

7 romantiske restauranter i New York City
7 romantiske restauranter i New York City

Video: 7 romantiske restauranter i New York City

Video: 7 romantiske restauranter i New York City
Video: New York Jazz Music 10 Hours - Relax Jazz Bar Classics 2024, Kan
Anonim
Havgrillen
Havgrillen

Hvis du vil imponere en speciel person, kan valget af den rigtige restaurant gøre hele forskellen, især i en by som New York, hvor folk er villige til at gå meget langt for at gøre indtryk. Disse restauranter er crème de la crème i New Yorks fine spisescene, med romantiske atmosfærer indbygget. Servicen af høj kvalitet og menuerne i verdensklasse vil helt sikkert imponere din date, uanset om du fejrer Valentinsdag, et jubilæum eller endnu en speciel lejlighed.

Gramercy Tavern

Gramercy Tavern bar
Gramercy Tavern bar

Danny Meyers restauranter er kendt for upåklagelig service, og Gramercy Tavern er ikke anderledes. Serverer en kreativ amerikansk mad, Gramercy Tavern, alt hvad du spiser vil være perfekt, fra start til slut. Du har brug for en reservation for at spise i hovedspisestuen, hvor menuen er prix-fixe, men du behøver ikke en til værtshusområdet, som tilbyder en à la carte-menu.

En hvis til lands, to hvis til søs

En hvis til lands, to hvis til søs
En hvis til lands, to hvis til søs

One If By Land, Two If By Sea, der ofte betragtes som den mest romantiske restaurant i New York City og i verden, har til huse i et tidligere vognhus, der byder på levende klavermusik om natten og fungerende pejse. Udsatte mursten og dæmpet belysning gør dette til en fantastisk destinationtil en romantisk aften. Restauranten tilbyder en tre-retters prix-fixe-menu eller en syv-retters kokkesmagning.

The River Cafe

The River Cafe
The River Cafe

Hvis du ikke kan have en romantisk aften uden en fantastisk udsigt, så kig ikke længere end til The River Cafe på Brooklyns centrum. The River Cafe byder på lækker mad kombineret med professionel, opmærksom service og er værd at turen over broen for maden alene, men udsigten over downtown Manhattan gør dette til et uimodståeligt valg. Denne Michelin-stjerne restaurant har også specialiseret sig i at køre et æret vinprogram og har et af de mest ekspansive vinkort i landet.

Union Square Cafe

Union Square Cafe
Union Square Cafe

Endnu en til din Danny Meyer-tjekliste, Union Square Cafe tilbyder fantastisk service og lækker mad i komfortable omgivelser. Denne restaurant er venlig over for vegetarer og tilbyder en række plantebaserede muligheder. Reservationer foreslås, selvom du kan prøve at spise i baren uden en. Dette er en restaurant uden drikkepenge, så serviceomkostningerne vil være inkluderet i din endelige regning.

B althazar

B althazar Restaurant i Little Italy - New York City, New York
B althazar Restaurant i Little Italy - New York City, New York

I New York City er B althazar det tætteste, du kan komme på en autentisk parisisk bistro, og hvad er mere romantisk end et måltid i Paris? Denne SoHo basisvare er et travlt brasserie, der serverer traditionel fransk mad til morgenmad, frokost og middag. Naturligvis laves brød og kager frisk hver morgen på stedet.

Daniel

Restaurant Daniel veggie tårn
Restaurant Daniel veggie tårn

Hvis du virkelig vil blænde din date, er Daniel blandt New York Citys mest imponerende restauranter, med opfindsomme retter og priser, der matcher. Indretningen afspejler Daniel Bouluds påskønnelse for italiensk renæssancedesign, men menuen byder på kreativt fransk køkken. I hovedspisestuerne bestiller du fra den fire-retters prix-fixe-menu, så hvis du vil spise à la carte, skal du gå til loungeområdet.

Blue Hill

Blue Hill gård
Blue Hill gård

Med deres årlige Valentinsdag-tradition med at servere et "håndfrit" måltid, tilbyder Blue Hill en off-beat-oplevelse på din typiske romantiske aften. Denne restaurant i Greenwich Village har bygget en menu med fokus på sæsonbestemte råvarer fra gårde rundt om i det nordøstlige USA.

Anbefalede: