Phillys bedste fisk og skaldyr

Indholdsfortegnelse:

Phillys bedste fisk og skaldyr
Phillys bedste fisk og skaldyr

Video: Phillys bedste fisk og skaldyr

Video: Phillys bedste fisk og skaldyr
Video: Sandheder fra fisk og skaldyr 2024, Kan
Anonim

Selvfølgelig kunne du gå ned ad kysten for at få din friske fisk og skaldyr, eller du kan stikke benzinpengene i lommen og bruge dem til en ekstra portion østers, hummer og rejer på disse Philly-fiske- og skaldyrssteder. Vi synes, valget er ret klart.

Lille fisk

Fisk og skaldyr Ceviche
Fisk og skaldyr Ceviche

Optager et hjørnested i Phillys charmerende Queen Village-kvarter, dette lille skab af en BYOB håndskriver sin dagligt skiftende menu på en tavle. Ankommer du på en hverdag? Gå ikke glip af kammuslingerne. Vil du finde dig til søndagsmiddag? Bestil søndagens smagsmenu.

Ocean Prime

bøf og hummer
bøf og hummer

Et fornemt, stilfuldt spisested med en dresscode, der matcher, Ocean Prime er lige så velegnet til middage til særlige lejligheder, som det er forretningsfrokoster. Surf-and-turf er trækplaster her, med hummerbisque og den chilenske havaborre, der tjener høje karakterer fra stamgæster. Giv plads til et stykke af femlags gulerodskagen til dessert.

Ippolito's Seafood

Slægten for Ippolito's strækker sig helt tilbage til 1929, så det er sikkert at sige, at dette uformelle spisested-møder-fisk- og skaldyrsmarked er en Philly-tradition. Gemt i en briochebolle er den grillede lakseburger et must, og du kan ikke gå g alt med den jumbo-krabbekagemiddag.

Lukes hummer

Lukas hummer
Lukas hummer

Du kan sikkert gættesignaturingrediens i Lukes must-have sandwich. Jep, frisk hummer, og den er gemt i en delt bolle i spisestedets hummerrulle. Også på menuen hos denne hurtige afslappede restaurantkæde i Maine-stil? Muslingesuppe, krabbekløer og grillede ostesandwicher.

Anastasi Seafood

Anastasi-familien har ejet og drevet Anastasi Seafood i fire generationer. Bortset fra historielektion, retter regelmæssige besøgende på dette fiskemarked og restaurant på det italienske marked ros til især én ret: hummerbisque, som vrimler med bidder af frisk hummer.

Oyster House

Rå østers
Rå østers

Daglige buck-a-shuck-tilbud tiltrækker publikum til Oyster House, en institution på Sansom Street siden 70'erne. Mave op til råbaren for østers hentet fra op og ned langs østkysten, eller gem din appetit til en grillet hel Maine-hummer.

Anbefalede: