Camping ved San Diegos San Elijo State Beach

Indholdsfortegnelse:

Camping ved San Diegos San Elijo State Beach
Camping ved San Diegos San Elijo State Beach

Video: Camping ved San Diegos San Elijo State Beach

Video: Camping ved San Diegos San Elijo State Beach
Video: Outwell San Diego Freeway SA - 2016 | Innovative Family Camping 2024, Kan
Anonim
San Elijo State Beach
San Elijo State Beach

San Elijo State Beach ligger i Cardiff, Calfornia lige nord for San Diego. Alle de højt vurderede campingpladser ligger tæt på havet, men for at få tæerne i sandet skal du krydse en trappe.

Et højdepunkt i San Elijo er, at byen ligger i nærheden, og besøgende kan gå over hovedvejen for at finde kaffe- og sandwichbutikker med genkendelige navne.

De, der ønsker at campere ved San Elijo, men ikke ejer en RV, kan kontakte Albert's RV, Luv2Camp, RV Rentals San Diego eller Travel Time RV Rentals, da de er de eneste godkendte leverandører, der er autoriseret til at levere og opsætte en RV på campingpladsen.

Faciliteter ved San Elijo State Beach

San Elijo har i alt 157 campingpladser. Blandt dem er 130 almindelige campingpladser, seks handicapvenlige pladser, 28 autocampere og et par teltpladser. Der er et maksimum på otte personer pr. Trailere og autocampere/autocampere er kun back-in, og placeringerne kan rumme op til et 35 fod langt køretøj. Campingpladsen er anlagt i en række sløjfer, mellem Coast Highway og Stillehavet. Udsigten varierer med nogle steder, der vender direkte mod havet, mens andre kan have buske eller træer i vejen.

Brændebål er tilladt, men kun i en etableret brandring. Propan og butan bålsteder og brændere er ikke tilladt. Hunde er forbudt på stranden, skal altid være i snor, der er mindre end 6 fod lang, og må ikke efterlades udenfor om natten.

Lejringspladsen har toiletter og brusere, et vaskeri og en dagligvarebutik. De har også udendørs brusere til at vaske strandsandet af, men de kan blive slået fra under en tørke.

Svømning, snorkling og dykning er tilgængelige ved det nærliggende rev, og tidevandsbassinerne i den sydlige ende er sjove at udforske ved lavvande. Mellem midten af september og midten af oktober afholder nærliggende Cardiff State Beach to årlige surfkonkurrencer, men surfpauserne er mere rolige i San Elijo.

Budgetbevidste besøgende foretrækker måske at købe mad og forsyninger i byen, hvor de er billigere end i campingpladsbutikken. Vær advaret om, at jordegern sandsynligvis vil prøve at stjæle mad, og et tip til at holde myrer på afstand er at drysse bagepulver omkring RV-hjul og stabilisatorer. For let sovende anbefales ørepropper for at blokere trafik og togstøj.

Krav til San Elijo State Beach

California State Park-campingpladser inklusive San Elijo State Beach skal reserveres på forhånd, og reservationer kan foretages 6 måneder i forvejen. Indtjekningstidspunktet er kl. 14.00. og åbningstiderne for State Beach er fra daggry til skumring.

Sådan kommer du til San Elijo

San Elijo State Beach

2050 South Coast Hwy 101

Cardiff by the Sea, CAWebsite

San Elijo State Beach strækker sig langs 101 Freeway, og indgangen er 3/4 miles nord fra San Elijo Lagoons indgangskanal. FraInterstate 5, tag afkørslen ved Encinitas Blvd., og kør mod vest. Drej til venstre ad South Coast Highway og fortsæt sydpå ca. 3 miles.

Anbefalede: