Top 10 mikrobryggerier i Seattle og Tacoma

Indholdsfortegnelse:

Top 10 mikrobryggerier i Seattle og Tacoma
Top 10 mikrobryggerier i Seattle og Tacoma

Video: Top 10 mikrobryggerier i Seattle og Tacoma

Video: Top 10 mikrobryggerier i Seattle og Tacoma
Video: Top 10 Best Beers Around the World 2024, Kan
Anonim

Seattle og øl hænger sammen som to ærter i en bælg. Heldigvis for alle har Seattles mikrobryggerikultur været stigende, og byen er nu velbefolket med masser af mikrobryggerier. At vælge de bedste mikrobryggerier er stort set umuligt, simpelthen fordi øl er yderst subjektivt. Alligevel, uanset om du er en erfaren ølsmager eller nysgerrig efter, hvad der er derude, er Seattles mest kendte og mest etablerede bryggerier værd at tjekke ud - uanset om det betyder et bryggeri med en fuld restaurant eller et sted, der ligner en glorificeret garage. Selvfølgelig, derfra, forgrene sig! Prøv opkomlingerne og boutiquebryggerierne. Find de funky små bryg, der vender dit drejningsmoment! Lav din egen top 10-liste.

Uden bestemt rækkefølge, her er kandidaterne:

Pyramid Alehouse Restaurant

Pyramide Alehouse
Pyramide Alehouse

Pyramid er det foretrukne bryggeri for de fleste gamere, da bryggeriet ligger overfor T-Mobile Park og en blok fra Qwest Field. Pyramid er et origin alt mikrobryggeri og har været i drift siden 1984. I dag har Pyramid ølhuse i Berkeley, Portland, Sacramento og Walnut Creek samt Seattle. Pyramid tilbyder ikke kun øl, men en fuld og behageligt varieret menu (som i, forvent ikke kun pubmad) og et ekspansivt restaurantrum, hvor du kan slappe af med venner og hænge ud et stykke tid.

Black Raven Brewing Company

Black Raven Bryggeri
Black Raven Bryggeri

Med omkring 100 pladser kan Black Ravens taproom i Redmond, The Raven's Nest, fyldes hurtigt op på travle dage. Bestil flyvningen og prøv alle seks bryggerier, eller bestil ved skonnerten eller pint, eller fyld din growler eller tønde (med nogle begrænsninger). Der er ikke noget køkken, men bryggeriet har madvogne på parkeringspladsen og forbindelser med mange muligheder for levering af mad, så du kan finde noget at spise. Du kan også medbringe din egen mad. Ud over tapperummet i Redmond er der et andet tappeværelse i Woodinville.

Elysian Brewing Company

Elysian øl
Elysian øl

Dette Capitol Hill-bryggeri er et af Seattles ældste. Elysian blev grundlagt i 1995 og producerer nogle øl, som du sandsynligvis har set i købmanden, blandt dem Herreværelse Original Rød nok den mest populære. Der er også en stor spisestue. Der er en fuld og varieret menu, som også omfatter vegetariske og veganske valg, så Elysian er fantastisk til en aften i byen. Øl inkluderer alle slags ikoniske bryg fra Mens Room Original Red, til Dark o' the Moon, til Dragonstooth Stout. Du kan også regne med en lang liste af tilbud, import og mere. Der er tre steder: det originale 220-sæders taproom i Capitol Hill, Elysian Fields nær sportsstadionerne og Elysian Taproom i Georgetown

Georgetown Brewing Company

Georgetown Brewing
Georgetown Brewing

Georgetown Brewing Company har ikke en spisestue eller endda et sted at sidde og drikke din øl. Hvad de har er enfantastisk udvalg af øl - som de alle vil lade dig prøve gratis, før du køber. Kig forbi under smagssmagningstimerne for at prøve noget nyt, fylde din growler eller købe en tønde. For at holde tingene enkle tilbyder Georgetown heller ikke mad. Det er bare øl, hele tiden. Der er seks regelmæssigt producerede øl: Manny's Pale Ale, Roger's Pilsner, 9LB Porter, Lucille IPA, Bodhizafa IPA og Johnny Utah Pale Ale. Der er også et roterende udvalg af nogle gange producerede øl. Bryggeriet er - som du måske har gættet ud fra navnet - beliggende i hjertet af Georgetown.

Mac and Jack's Brewing Company

Mac og Jacks afrikanske rav
Mac og Jacks afrikanske rav

Mac and Jack's er et af områdets mest allestedsnærværende mikrobryggerier. African Amber, især, er på tryk på næsten alle steder, der har vandhaner i Seattle og Tacoma! I stedet for et spiselokale eller restaurant tilbyder Mac and Jack's et par forskellige måder at opleve deres bryg på. Tag en gratis rundvisning og smagning hver lørdag og søndag kl. Der er også en detailbutik og smagslokale, hvor gæsterne kan købe øl, merchandise og tøj samt prøve noget nyt. Og der er en ølhave fra 14.30 - 20.00. Torsdag til søndag på deres placering i Redmond.

Geddebrygning

Pike Brewing Kilt Lifter
Pike Brewing Kilt Lifter

Ja, det er rigtigt, at Pike Brewery har en lidt turistagtig appel, men det betyder ikke, at beboerne ikke kan grave på dette sted, især da det er et af Seattles ældste mikrobryggerier. Pike Brewing blev grundlagt tilbage i 1989 og eksisterede før mikrobryggerierne var seje. Detøl er fantastisk, og atmosfæren er unik. Bonus - du kan besøge bryggeriet eller udforske mikrobryggerimuseet. Bryggeriet serverer en komplet menu med mad, inklusive en børnemenu, og det er placeret lige i hjertet af centrum tæt på mange andre ting at se og steder at tage hen. Gå ikke glip af populære bryg som Kilt Lifter Ruby Ale eller Pike IPA.

Wingman's Brewers

Wingman Brewers
Wingman Brewers

Tacomas mikrobryggeri-scene er ikke nær så blomstrende som Seattles, men langt fra ikke-eksisterende. Wingman's er et relativt nyt barn på blokken (selv om det har eksisteret et par år), men øllene er komplekse og lækre. Bonus-bryggeriet giver en del af alt salg til lokale velgørende organisationer. Wingman's serverer ikke mad, men der er ofte en food truck ude foran og downtown Tacoma, og dets mange spisesteder er tæt på. Hent din yndlingsmad to-go og tag den med dig. Brygger på fad inkluderer masser af IPA og Porter, samt roterende gæstehaner og en cider eller to. Gå ikke glip af P-51 Coconut Porter eller den unikke Peanut Butter Cup Porter!

Anbefalede: