Tuscany Winery of Barone Ricasoli og Brolio Castle

Indholdsfortegnelse:

Tuscany Winery of Barone Ricasoli og Brolio Castle
Tuscany Winery of Barone Ricasoli og Brolio Castle

Video: Tuscany Winery of Barone Ricasoli og Brolio Castle

Video: Tuscany Winery of Barone Ricasoli og Brolio Castle
Video: Barone Ricasoli 2024, Kan
Anonim
Brolio Castello
Brolio Castello

Selv hvis du har lavet vinture over hele Italien eller verden, bør et besøg på Brolio Slot og Barone Ricasoli Winery være på din bucket list. Hos Barone Ricasoli kan du smage vin, besøge slotsmuseet og haverne og spise på en fin osteria. Formlen for Chianti Classico-vin blev opfundet her, så Barone Ricasoli er et fantastisk sted at starte din rundtur i Chianti-vingårde.

Barone Ricasoli vingård og vinsmagning

Barone Ricasoli Winery er den ældste vingård i Italien og menes at være den næstældste kontinuerligt kørende vingård i verden. I 1872 skrev Baron Bettino Ricasoli, kendt som "Jernbaronen", formlen for Chianti Classico vin, som han udviklede efter mere end 30 års forskning. Chianti Classico vin fremstilles primært af Sangiovese druer med tilsætning af andre druer.

I dag er Barone Ricasoli Castello di Brolio den største vingård i Chianti Classico-området med 240 acres vinmarker og moderne, avanceret vinfremstillingsfaciliteter. Den producerer tre millioner flasker vin om året, og dens vine eksporteres over hele verden. Ud over flere Chianti Classico-vine producerer vingården en meget god hvidvin, en Rose', Vin Santo dessertvin, grappa og olivenolie.

Vinsmagning tilbydes i vinbutikkens velkomstcenter. Smagslokalet er i øjeblikket åbent alle ugens dage fra april til oktober (undtagen nogle helligdage), reservationer er ikke nødvendige, og besøgende kan smage tre vine for fem euro (refunderes, hvis du køber en flaske vin). Vingårdsture er tilgængelige ved forudbestilling.

Brolio Castle Museum and Gardens

Brolio Slot, som har været i Ricasoli-familien siden det 11. århundrede, bruges stadig som en privat bolig, men nogle få af slottets 140 værelser kan være åbne for offentligheden i fremtiden. Mange historiske genstande fra slottet er udstillet i det lille museum, der har til huse i et slotstårn. Guider tager besøgende gennem museernes fire rum og fortæller interessant information om slottet og familiehistorien, "Jernbaronen" og vingården. Det er ikke nødvendigt at bestille en tur på forhånd, de gives hver halve time, norm alt på engelsk. Billetter koster i øjeblikket otte euro til museumsrundvisningen og havebesøget.

Højdepunkter på museet er en udstilling af våben fra det 14. - 18. århundrede, et rum med videnskabelige instrumenter fra det 19. århundrede og forskning af "jernbaronen" og et soveværelse med møbler lavet eksklusivt til kongen af Italien da han besøgte i 1863.

De smukt anlagte haver på slottet kan besøges uden en guide. Nuværende pris er fem euro eller otte euro for kombinationen museum og havebillet. Kapellet ved slottet og de engelske skove, der fører op til slottet, med planter fra hele verden, kan besøgesgratis. Sørg for at gå rundt om slottet for at se den fantastiske udsigt over vinmarker, skove og dalen nedenfor.

Vinery and Castle Visiting Information

Tasting Room og vinbutik Åbningstider: Dagligt, 10.00 til 18.00 eller 19.00. Lørdag og søndag fra 11:00 til 19:00. Fra januar til marts er åbningstiden mandag til fredag fra kl. 10.00 til 17.00.

Slotsmuseets åbningstider: Slottet er åbent dagligt fra marts til november. Åbningstiderne er 10.00 til 17.00, 18.00 eller 19.00, afhængigt af årstiden.

Osteria del Castello: Fra april til oktober er ostria åben fredag-onsdag til frokost og middag (12:00-14:30 og 7:00-10:00). I november og december er den kun åben til frokost.

Vinery and Castle Location: Madonna a Brolio, 5 kilometer fra Gaiole in Chianti. Cirka 25 kilometer fra Siena eller 75 kilometer fra Firenze. Se vores Chianti-kort.

Artikel opdateret af Elizabeth Heath

Anbefalede: