5 bedste restauranter i Vail

Indholdsfortegnelse:

5 bedste restauranter i Vail
5 bedste restauranter i Vail

Video: 5 bedste restauranter i Vail

Video: 5 bedste restauranter i Vail
Video: 5 Restaurants in Amerika in 2 Minuten 😍#foodlover 😍Essen in USA 2024, Kan
Anonim
Flame restaurant i Vail
Flame restaurant i Vail

Vail er en charmerende, gåvenlig bjergby, der er hjemsted for nogle af Colorados mest lækre retter.

For en guidet madudflugt tager Vail Valley Food Tours besøgende med på en tre-timers vandretur i landsbyen for at smage på nogle af de bedste restauranter i byen. Dette er ideelt for besøgende, der bare ikke kan beslutte sig for en enkelt restaurant og ønsker at få en overordnet fornemmelse af Vails spisescene. Hvis du ikke har tid til en rundvisning, kan du altid udforske nogle fan-favoritrestauranter på egen hånd.

La Tour

Denne franske restaurant i centrum, der ligger meget tæt på Colorado Snow Sports Hall of Fame, har vundet mange priser, og den er berømt for sin 40 sider lange vinmenu. Hvis du besøger om vinteren, så sørg for at varme op med den franske løgsuppe med braiseret oksekødsribbe og trøffelost. Og når som helst på året er Rocky Mountain-ørred-meuniere, serveret med Colorado-flødekartofler, den perfekte måde at kombinere fransk madlavning med lokale ingredienser.

Flame

Flagskibssteakhouse i Four Seasons er stedet, hvor lounge møder luksus. Flame ligger i det massive Four Seasons Hotel nord for Gore Creek og handler om bøffen. Prøv den 35-dages tørlagrede bison rib eye og savlefremkaldende, familieagtige appetitvækkere, som kartoffelmos, der tager trøstemadtil et nyt niveau. Til dessert kan du bestille donuts eller gå ovenpå til Four Season's Remedy Bar og bestille den prisvindende varme chokolade.

Matsuhisa

For god japansk mad og en sofistikeret atmosfære er Matsuhisa stedet at tage hen. Beliggende i landsbyens centrum, nær Vail Brewing Company, er denne restaurant let at komme til, når man udforsker Vail centrum. Tag en plads ved disken, og du vil have udsigt over bjerget, mens du nyder restaurantens signatur gulhale jalapeño sashimi. Overse ikke det store udvalg af sake, serveret både varmt og varmt.

Mountain Standard

Lige nedenunder fra den velkendte Sweet Basil-restaurant på Gore Creek Drive er Mountain Standard en mere afslappet og legende slægtning, der har et åbent køkken, hvor du kan se kokke tilberede dit måltid. Start med trægrillede artiskokker, spansk blæksprutte eller noget bourbon-bacon andelevermousse. Mountain Standard har også en råbar med østersskydere eller en vodka-kureret kongelaks. Til en uafbrudt middag er den corned svineskank restaurantejerens favorit.

Game Creek

Dette er femstjernet spisning, når det er bedst, mest innovativt og sværest at nå. Først skal du tage Eagle Bahn-gondolen og derefter følge skråningerne ned til hytten, som er nær toppen af Vail Mountain. Om sommeren kan du tage på hesteryg, til fods eller med firehjulstrækker, men hvis der er sne på jorden, skal du tage en snowcat. Reservationer er påkrævet, og timerne er begrænsede, så sørg for at gøre dit hjemmearbejde, før du begiver dig ud i ditfysisk og kulinarisk eventyr.

Anbefalede: