De bedste steder at se solnedgangen i Vancouver
De bedste steder at se solnedgangen i Vancouver

Video: De bedste steder at se solnedgangen i Vancouver

Video: De bedste steder at se solnedgangen i Vancouver
Video: Canadas 5 bedste byer at bo og gå på pension i 2024, Kan
Anonim

Når regnen (endelig!) stopper til foråret og sommeren, er Vancouver hjemsted for nogle af verdens bedste solnedgange. Uanset om du tager en solnedgangstur rundt om strandvolden eller finder et romantisk sted at nyde en solnedgangsdrink sammen, har Vancouver masser af steder at gøre en aften til en begivenhed. Fra bjergtoppe til strande, der faktisk er opkaldt efter fænomenet (hej, Sunset Beach), her er otte af de bedste steder at fange en solnedgang i Vancouver.

Få mest muligt ud af majestætiske bjergtopudsigt

North Vancouver, Grouse Mountain, British Columbia
North Vancouver, Grouse Mountain, British Columbia

Tidligt opstående vil måske nyde en vandretur for at se solopgangen, men solnedgangssøgere har en tendens til at være mere afslappede. Vancouvers North Shore-bjerge, Cypress, Grouse og Seymour, tilbyder alle en fantastisk udsigt over byen ved solnedgang.

Grouse Mountain er et af de mest populære steder for ikke-skiløbere at fange en vandig vintersolnedgang, da den knækker som en æggeblomme over den fjerne Vancouver Island og bybilledet nedenfor. Nyd en drink eller middag i The Observatorys varme, mens du ser solnedgangen over Stanley Park og downtown Vancouver.

Nyd en drink på Kitsilano Beach

Solnedgang ved Kitsilano Beach
Solnedgang ved Kitsilano Beach

Kitsilano Beach, også kendt som Kits Beach, er travlt med strandgængere og volleyballspillere altid et yndet sted at tilbringe et par timer før solnedgang og vente på, at solen går ned over Golføerne i horisonten. Tag en plads på den lokale pub ved stranden i nærheden, eller tag et bord på The Boathouse Restaurant for en fantastisk udsigt over solnedgangen. Hvis du rejser med en firbenet ven, er den nærliggende hundestrand (ved siden af Søfartsmuseet) et andet glimrende sted til solnedgang.

gå en tur langs Stanley Park's Seawall

Stanley Park Seawall
Stanley Park Seawall

Slentre eller cykle langs strandpromenaden i Stanley Park for en roligere oplevelse af den ikoniske 10-K-sti rundt i parken. Tid din gåtur (norm alt omkring to timer eller en time på cykel) for at nå midtpunktet ved Siwash Rock og Third Beach for det bedste sted at se solen sige godnat. Tag dertil en tirsdag aften om sommeren for at se den ugentlige trommecirkel, der finder sted på stranden.

Find et roligt sted i Queen Elizabeth Park

Queen Elizabeth Park
Queen Elizabeth Park

Beliggende 152 m over havets overflade er Queen Elizabeth Park det højeste punkt i Vancouver, og det tilbyder vidstrakt udsigt over North Shore, parken og byen nedenfor fra sit udsigtspunkt. Hjem til Bloedel Conservatory, et arboret og smukt anlagte haver, Queen Elizabeth Park har også en udsøgt restaurant kaldet Seasons in the Park, hvor du kan nyde et måltid i solnedgangen.

Kig efter særlige begivenheder i parken, fra den årlige kirsebærblomster til cirkus Spiegeltents og sportsbegivenheder.

Eat in English Bay

English Bay Beach ved solnedgang
English Bay Beach ved solnedgang

English Bay er stedet at tage henfor superlative solnedgange i byen. English Bay, der er travlt om sommeren og roligt resten af året, har masser af træstammer at sidde på ved solnedgang. Gå til stranden Cactus Club Cafe for at nyde en gårdhave, hvor du kan nyde solskinnet og se den ligge over Kitsilano, Jericho Beach, Vancouver Island og Bowen Island i det fjerne.

I løbet af sommeren, hvor solen er længere tid om at gå ned, kan du kombinere Stanley Parks strande for at se solen gå ned fra forskellige udsigtspunkter i parken. Slut af ved English Bay, da det er tæt på restauranter og pubber i Denman, og det er nemt forbundet til centrum og videre via transitsystemet (eller en taxa).

Walk Along Wreck Beach

Wreck Beach i Vancouver, BC, Canada
Wreck Beach i Vancouver, BC, Canada

Solnedgange ved Wreck Beach er legendariske af et par grunde. Stranden er ikke kun beliggende i den vestligste kant af Point Gray i den vestlige del af Vancouver, men det er også en berømt feststrand med mulighed for tøj, så stemningen kan føles mere som et sted i Sydøstasien end det vestlige Canada. Sommeren er det bedste tidspunkt at tage af sted (det kan ellers være ret køligt, hvis du vælger at gå nøgen) og solnedgang sker senere på aftenen, så der er mere tid til at nyde stranden, få en bid mad fra en sælger eller tag et kig på de saronger, der er til salg.

Catch Sundown at Sunset Beach

Sunset Beach, English Bay og West End, Vancouver, British Columbia, Canada
Sunset Beach, English Bay og West End, Vancouver, British Columbia, Canada

Selvfølgelig skal Sunset Beach få en hæderlig omtale på enhver liste som denne. Sunset Beach ligger mellem centrum og English Bay og er enpopulært sted for festivaler og vandsport såsom stand up paddleboarding (lej et board eller kajak fra Granville Island eller Kitsilano Beach) og rejs over fjorden.

Det er også hjemsted for en koncessionsstand, der er åben i dagtimerne og et stort grønt område, der er et yndet sted for folk at spille spil. Folk medbringer også grill og rutsjebaner her til sommerbegivenheder såsom Canada Day (1. juli).

Den uromantisk navngivne 217,5 Arc x 13 skulptur er et buet kunstværk af den franske kunstner Bernar Venet (det har fået sit navn fra dets matematiske dimensioner), og det er den ideelle baggrund for et solnedgangsbillede med English Bay og Bowen Island i baggrunden.

Sunset Drinks in Olympic Village

Olympic Village, Vancouver, BC, Canada
Olympic Village, Vancouver, BC, Canada

Olympic Village bliver ofte overset som en solnedgangsdestination, selvom den har udsigt over vandet og gode madmuligheder såsom Tap & Barrell, CRAFT Beer Kitchen og Nook. Nook er en populær italiensk restaurant, der også har forretninger i West End og Kitsilano.

Hvis du føler dig aktiv, så er der dragebåd og kajakker til leje i den øverste ende af False Creek, nær Olympic Village.

Her er et tip: Tag Skytrain til Science World-Main Street i stedet for Olympic Village, da det faktisk er tættere på restauranterne, og det er en naturskøn gåtur at komme dertil langs havnefronten.

Anbefalede: