Shopping i Vancouvers Chinatown
Shopping i Vancouvers Chinatown

Video: Shopping i Vancouvers Chinatown

Video: Shopping i Vancouvers Chinatown
Video: 暢遊溫哥華華埠 購物+美食 精選推介 |Vancouver Chinatown Shop and Eat 2024, Kan
Anonim
Chinatown i Vancouver
Chinatown i Vancouver

En af de største Chinatowns på den vestlige halvkugle, Vancouvers Chinatown er et sjovt og levende sted at slentre, udforske, spise og selvfølgelig shoppe.

Spækket med en bred vifte af butikker byder shopping i Chinatown på flere overraskelser, end besøgende måske forventer. Det er et fantastisk sted at finde kinesisk import, møbler og tøj samt unikke gaver, boligindretning og smykker.

Der er masser af markeder med frisk frugt og mad, butikker med kinesisk medicin og også kinesisksprogede bøger, musik og dvd'er.

Begynd at shoppe ved at gå ind i Chinatown gennem Millennium Gate, ved krydset mellem Taylor- og Pender-gaderne.

Find dine kunstfærdigheder ved kinesisk kunsthåndværk

Chinatown Vancouver Shopping
Chinatown Vancouver Shopping

På den anden side af Pender St., efter at have krydset Carrall St., ligger den kinesiske kurio- og kunstbutik Chinese Art Crafts (det er ved siden af det kinesiske kulturcenter). Butikken tilbyder et væld af kunstværktøjer og -produkter, herunder et stort udvalg af kalligrafibørster og forsyninger.

Prøv kinesisk mode hos Ochi

Chinatown Vancouver Shopping Ochi
Chinatown Vancouver Shopping Ochi

Fortsæt østpå på Pender St.

Lige over Columbia St. ligger Ochi, en kinesisk tøjbutik med mode til kvinder og mænd. Der er toOchi-butikker, hver på tværs af gaden fra den anden.

Det er nemt at finde billigt tøj i Chinatown, kinesisk eller andet; Ochi er en af de få tøjmagere af høj kvalitet. Tøjet er en kombination af traditionelt og moderne design og omfatter smukt fremstillede silkekjoler og -jakker, pashminas og tørklæder, bukser og sko.

Refresh at New Town Bakery

Chinatown Vancouver Shopping
Chinatown Vancouver Shopping

Kun et par døre øst for Ochi ligger New Town Bakery, det bedste sted at få dampboller i Chinatown.

New Town Bakery har 13 forskellige dampboller, der spænder fra $1,65 til $3,30, inklusive svinekød, kylling, oksekød, sød vanillecreme og sød lotuspasta og æggeblomme.

New Town Bakery er også en restaurant, så du kan få en snack eller frokost. Det er dog kun kontanter eller betalingskort, så vær forberedt.

Crowd Into Bamboo Village

Chinatown Vancouver Shopping
Chinatown Vancouver Shopping

Tvær over gaden fra New Town Bakery ligger Chinatowns kinesiske importbutik par excellence, Bamboo Village, der er pakket til spærene.

Lang og tynd, den noget-for-alle Bamboo Village har alt fra møbler, papirlanterner og tilbedelsesartikler til maoistiske memorabilia, kinesisk folkekunst og boligindretning.

Gå efter guldet hos Ultimate 24K Gold Co

Chinatown Vancouver Shopping smykker
Chinatown Vancouver Shopping smykker

Gå østpå fra Bamboo Village og drej til højre ad Main St.

Der er meget at se mellem Pender og Keefer on Main, herunder madmarkeder og en fantastisk butik med kinesisk medicin.

På den vestligeside af Main St. er Ultimate 24K Gold Co. Chinatown har sin andel af smykkebutikker, men for pålidelig kvalitet er Ultimate 24K Gold Co. et godt bud.

Selvom guld er dets specialitet, sælger Ultimate 24K også burmesisk jade og South Sea-perler sammen med andre ædelsten og canadiske diamanter. Der er også en guldsmed på stedet til specialfremstillede smykker og reparationer.

Taste the Tea hos Ten Ren Tea & Ginseng Co

Chinatown Vancouver Shopping
Chinatown Vancouver Shopping

På hjørnet af hoved- og Keefergaderne ligger Ten Ren Tea & Ginseng Co., en speci altebutik, der er et perfekt sted at finde te til dig selv eller som gave. Teerne er pakket så smukt, at du ikke engang behøver at pakke dem ind.

Ten Ren Tea har et enormt udvalg af teer, fra jasmin og oolong til mere eksotiske blandinger. Den indeholder også meget rimeligt prissat amerikansk ginseng.

Den byder også ofte på te til at prøve, så kig ind for at smage noget nyt.

Udforsk de kinesiske fødevaremarkeder på Keefer St

Chinatown Vancouver Shopping
Chinatown Vancouver Shopping

Fra Main St. og Ten Ren Tea, drej til venstre (mod øst) ad Keefer St.

Før Gore Ave. er der adskillige fantastiske kinesiske markeder, herunder San Lee Enterprises. San Lee er et perfekt sted at shoppe efter årstidens frugter. Prøv dens ikke-skrællede, tidligere frosne litchi.

At komme til Chinatown Vancouver

Tjek Translink for busplaner, eller tag SkyTrain til Stadium-Chinatown Station og gå østpå ad Keefer St.

For chauffører er parkering let i Chinatown. De fleste gaderhar målerparkering, og der er flere store betalingsparkeringspladser på tilgængelige steder.

Vil du have mere Chinatown? Tjek denne komplette guide til Vancouvers Chinatown.

Anbefalede: