Shopper's Guide to West County Center i St. Louis

Indholdsfortegnelse:

Shopper's Guide to West County Center i St. Louis
Shopper's Guide to West County Center i St. Louis

Video: Shopper's Guide to West County Center i St. Louis

Video: Shopper's Guide to West County Center i St. Louis
Video: Black Friday shoppers stroll in and out at West County Center 2024, Kan
Anonim
The Barnes and Noble i West County Center
The Barnes and Noble i West County Center

West County Center er et af de mest populære indkøbscentre i St. Louis på grund af dets centrale beliggenhed og et stort antal kvalitetsbutikker, herunder en af to Nordstrom-butikker i St. Louis-området. Der er også et bredt udvalg af afslappede spise- og sidderestauranter og et legeområde for børnene.

Placering og rutevejledning

West County Center er placeret i krydset mellem Interstate 270 og Manchester Road i Des Peres. Det er nemt at komme til fra alle større veje, inklusive Highway 40 (I-64) og Interstates 70 og 44.

Shopping og ankerbutikker

West County Center har flere store ankerbutikker, herunder Macy's, JC Penney og Dick's Sporting Goods. Det er også hjemsted for en af de to Nordstrom-butikker i området. Nordstrom tiltrækker shoppere fra hele området, som leder efter tøj, sko og tilbehør fra de hotteste designere som Donna Karan, Dolce & Gabbana og Jimmy Choo.

West County Center har også mange mindre butikker, der er favoritter blandt indkøbscentre som Sephora, Abercrombie & Fitch, Aeropostale, Gap og Gymboree. Butikkerne henvender sig til shoppere i alle stilarter og budgetter. Hvis du leder efter en god handel, så tjek salget og kuponerne på West County Centers hjemmesidefør du går til indkøbscenteret.

Restauranter

West County Center har flere muligheder for et sidde-måltid. Der er J. Gilbert's Wood Fired Steaks and Seafood, McCormick og Schmick's og Nordstrom Bistro. Alle tilbyder en behagelig restaurantoplevelse efter en lang dag med shopping. For et hurtigt måltid med børnene, prøv Chick-Fil-A, Panda Express, Subway eller andre stamgæster i indkøbscentret i Food Court.

For børnene

West County Center er et godt sted at shoppe, hvis du har små børn. Der er et legeområde lige uden for JC Penney med blødt, gummiagtigt legetøj, som førskolebørn kan klatre ind og over. De renser endda legepladsen hver dag. Og der er et familieværelse med pusleborde, private rum til pleje, en flaskevarmer, mikroovn og fjernsyn til at underholde trætte unge shoppere.

Mere shopping i St. Louis

Har du brug for flere ideer til, hvor du kan shoppe i St. Louis? Tjek disse artikler om St. Louis Outlet Mall i Hazelwood og hvor man kan shoppe på Delmar Loop.

Anbefalede: