Bedste ideer til Seattle Staycations
Bedste ideer til Seattle Staycations

Video: Bedste ideer til Seattle Staycations

Video: Bedste ideer til Seattle Staycations
Video: Булли,ты что натворил?! 🙀 #симба #кругляшата #симбочка 2024, Kan
Anonim
Seattle solnedgang med vin
Seattle solnedgang med vin

Nogle gange har du brug for en ferie, men ønsker ikke at betale for udgifterne til flybillet eller en lang køretur. Måske har du bare ikke tid til at gå langt. Ingen problemer. Seattle-området er tæt på alle mulige fantastiske steder, hvilket gør staycations-ferier, hvor du bor tæt på hjemmet - en tiltalende måde at komme væk fra det hele på. Kom væk en enkelt nat eller en weekend eller en uge og nyd noget tiltrængt afslapning lige i byen eller kun en kort køretur væk.

Bo på et virkelig cool hotel

Grand Hyatt Seattle
Grand Hyatt Seattle

Intet får dig til at føle dig en million miles hjemmefra mere end et fantastisk hotel. Faktisk kan det rigtige hotel være et ophold i sig selv. For den specielle opholdsfølelse skal du kigge efter hoteller med pizzazz-pizzazz, der passer til dig, uanset om det betyder et luksuriøst miljø, en afslappet ferieudlejning eller indkvartering med en unik fordel.

Nogle lokale forslag:

  • Edgewater Hotel – Seattles eneste hotel ved vandet, og det er et flot et!
  • Thornewood Castle – syd for Seattle i Lakewood, Washington, ligger denne 500 år gamle Tudor-gotiske herregård.
  • Treehouse Pointe Hotel – Et hotel bestående af individuelle træhuse!
  • Boutique-hoteller har en særlig charme og ofte kunstneriske præg. Seattle harflere – Hotel Andra, Alexis Hotel og Hotel Monaco starter.
  • Du kan aldrig gå g alt med luksushoteller som Four Seasons eller Grand Hyatt. Begge er placeret i førsteklasses beliggenheder i centrum, så du kan blande dig med shopping eller være turist i din egen by.

Gå til stranden

Ocean Shores, WA
Ocean Shores, WA

Inden for en to- eller tre-timers kørsel fra Seattle er stranden! Washingtons kyst har flere strandbyer, der er værd at tjekke ud. Ocean Shores er måske den mest populære med sine hyggelige butikker, strande, du kan køre på, anløbsbro og det nærliggende Quinault Casino. Lige på den anden side af bugten derfra ligger West Port, som er kendt for sin fiskeriscene. En strandby, du ikke må gå glip af, er den kommende Seabrook, som er ved at blive udviklet til at føles mere som en strandhytteby i New England.

Go Vinsmagning

Nyder vin ved solnedgang i Seattle
Nyder vin ved solnedgang i Seattle

Bare en halv time fra Seattle er Woodinville - en vinsmager paradis! Besøg vingårde og et par bryggerier, såsom det populære Red Hook Brewery. Cykel fantastiske cykelstier, der snor sig gennem bølgende bakker (eller cykl mellem vingårde). Willows Lodge ligger lige midt i handlingen og i gåafstand fra flere af vingårde og den lækre, eksklusive restaurant Barking Frog ligger lige på hotellets grund.

Nyd national- og statsparker

Mt. Rainier National Park, Washington
Mt. Rainier National Park, Washington

Nationale parker og statslige parker er ideelle opholdssteder for naturelskere. Washington State's nationalparker omfatter flere inden for en kort køretur fraby, herunder Mt. Rainier National Park og Olympic National Park. Du kan campere, vandre, fiske og klatre i begge dele. Statsparker omfatter nogle andre muligheder, herunder ophold i en jurte.

Læg som om, du er i NYC

New Order spiller på Paramount Theatre
New Order spiller på Paramount Theatre

Seattle og Tacoma har begge fantastiske teatre - nemlig Paramount Theatre, 5th Avenue og Pantages. Alle er historiske bygninger. Alle får fantastiske musicals og teaterstykker gennem teatersæsonen. Alle er beliggende i hjertet af deres by, tæt på hoteller og fine spisesteder. Så du vil ikke ligefrem føle, at du står midt på New York Citys Broadway i hverken Seattle eller Tacoma, men med den rette musical, middag ude og måske endda en overnatning på et luksuriøst hotel med udsigt til byens lys -det kan være et tæt opkald!

Hav en museumsfest eller udforsk kunsten

Seattle Art Museum i staten Washington
Seattle Art Museum i staten Washington

Når du har fundet dit foretrukne hotel eller overnatningssted, er næste trin at vælge nogle passende opholdsaktiviteter. Med et hotel i downtown Seattle eller Tacoma vil du være ideelt placeret til at udforske enten byens museer eller kunstgallerier. I Seattle må du ikke gå glip af Seattle Art Museum, Seattle Asian Art Museum og EMP Museum. I Tacoma, hvis du bliver i centrum, kan du gå eller køre med letbanen til Tacoma Art Museum, Washington State History Museum, Museum of Glass og LeMay – America's Car Museum.

Kickback til nogle sportsgrene

CenturyLink Field i Seattle, Washington
CenturyLink Field i Seattle, Washington

Hvis en staycation erikke komplet uden et spil, frygt aldrig! Bo på Silver Cloud Hotel - Seattle Stadium, der er lige midt imellem Safeco Field og CenturyLink Field. Uanset hvilket stadion du ser en kamp på, vil du være i stand til at slå trafikken og gå til og fra kampen. Hotellet er også børnehjørne fra Pyramid Alehouse Restaurant. Hvordan kan du gå g alt? Det kan du ikke.

Anbefalede: