Idéer til børnefødselsdagsfester og steder i Seattle og Tacoma

Indholdsfortegnelse:

Idéer til børnefødselsdagsfester og steder i Seattle og Tacoma
Idéer til børnefødselsdagsfester og steder i Seattle og Tacoma

Video: Idéer til børnefødselsdagsfester og steder i Seattle og Tacoma

Video: Idéer til børnefødselsdagsfester og steder i Seattle og Tacoma
Video: IDÉER TIL JULEGAVEØNSKER 2020 🎁 2024, Kan
Anonim

Leder du efter inspiration eller ideer til dit barns fødselsdagsfest? Seattle-området er hjemsted for mange steder til børnefødselsdage! Traditionelle ideer eller noget mere unikt, der er muligheder for alle. Og heldigvis for forældre, uanset om du har et friluftsbarn, en lille prinsesse, en gymnast eller bare leder efter et sjovt sted til en pizzafest, er der muligheder for dig.

Pizzafester og indendørs forlystelsescentre

Pizza fest
Pizza fest
  • Chuck E. Cheese’s – Som med alle andre steder er Chuck E. Cheese synonymt med fødselsdagsfester. Der er ikke nogen steder direkte i Seattle, men du finder steder i Bellevue, Lynnwood, Silverdale, Kent og Tacoma.
  • Odyssey I – Lasermærke, et indendørs junglegymnastik, et spillecenter og fødselsdagsautomaten (børn får 35 sekunder til at få fat i så mange billetter, der flyver rundt inde i maskinen og derefter få tokens til at spille spillene baseret på hvor mange billetter de fik) gør Odyssey 1 til en fantastisk indendørs mulighed. Placering: 2310 W Mildred, Suite 110, Tacoma.
  • Family Fun Center – Med laser tag, go karts, minigolf, batting bure og andre mere aktive spil har Family Fun Center meget af Chuck E. Cheese's tiltrækningskraft, men får alle børn op og røre sig! Pizzapakker er ogsåtilgængelig til at parre med spil- og attraktionspakker. Locations: 7300 Fun Center Way, Tukwila og 7212 220th St. SW, Edmonds.
  • PlayDate SEA - Med 8.000 kvadratfod indendørs plads og tre festlokaler, et særligt område for småbørn, lasermærke, puppershows og meget mere. Menuen er ret omfattende og byder på mere end pizza og har endda øl og vin! Location: 1275 Mercer Street, Seattle, 98109

minigolffester

Minigolf
Minigolf

De fleste minigolfcentre er åbne for fødselsdagsfester, nogle med basale madpakker, nogle uden. Minigolfcentre varierer også fra baner parret med komplette golfbaner til sjove centre, såsom Family Fun Centre i Tukwila og Edmonds.

For flere ideer til minigolffester, se denne liste over minigolfcentre i Seattle-området.

Specialfester

Malerfest
Malerfest

Fester, der tilføjer maleri, keramik eller andre sysler, er perfekte for alle aldre, især hvis du har ældre søskende i blandingen. Nogle steder, som Color Me Mine, har specialiseret sig i én slags keramik i deres tilfælde. Andre som Arts Aloft giver dig mulighed for at vælge et projekt, som børn kan arbejde på. Mange kunststudier giver dig mulighed for at medbringe din egen fødselsdagskage, men giver typisk ikke mad og drikkevarer. Mal væk! har indgået et samarbejde med Pinkabella Cupcakes og Cold Stone Creamery, så du kan få rabat på fødselsdagsgodbidder, du kan medbringe! I mellemtiden afholder Kids Science Labs byens fedeste fest med videnskabstema.

  • Arts Aloft - 3302 E. Spring Street, Seattle,98122
  • Color Me Mine - 15603 Main Street 105, Mill Creek, 98012
  • Creatively Yours Place II - 15600 NE 8th Street, Suite G-1, Bellevue, 98008
  • Moonpaper Tent - 8503 Roosevelt WY NE, Seattle, 98125
  • Museo Art Academy - 111 Front Street N., Issaquah, 98027
  • Paint Away! - 7329 164th Avenue N. E., Redmond, 98052
  • Paint the Town - 4611 University Village Court NE, Seattle, 98105
  • Roaring Mouse Creative Arts Studio - 7526 20th Avenue NE, Seattle, 98115
  • Kids Science Labs - 405 NE 71st Street, Seattle, 98115
  • Space to Create - 1414 NW 70th Street, Seattle, 98117

Bounce-huse og trampoliner

Bounce House Party
Bounce House Party

Har du børn fulde af energi? Hoppehuse og trampoliner er altid et hit!

  • 3-2-1 Bounce – Anlægget har 8 hoppehuse til børn i alle aldre samt bordfodbold, airhockey og Xbox Kinect. Festerne varer to timer for op til 26 deltagere. Vær opmærksom på, at de har en streng politik uden briller for at hoppe. Location: 13434 NE 16th Street, Suite 110, Bellevue.
  • Pump It Up – En landsdækkende kæde med oppustelige jumpere i massevis! Til fødselsdagsfester, book sweaterne som de er eller med et særligt twist, inklusive en glød eller piratfest! Pizza og drinks er andre muligheder, du kan tilføje. Locations: 3610 S. Pine Street, Tacoma, 11605 NE 116th Street, Kirkland, 18027 Highway 99, Lynnwood.
  • Sky Mania-trampoliner – En fødselsdagsfest, der er fantastisk til ungebørn på op til teenager er at tage en gruppe til et trampolinanlæg. Placering: 11801 NE 116th Street, Suite B, Kirkland.
  • Trampoline Nation – En anden mulighed for at hoppe på kæmpe trampoliner er Trampoline Nation i South End. Festpakker inkluderer pizza og vand på flaske.

Sportsfester

Sports fødselsdagsfester
Sports fødselsdagsfester

Arena Sports – Børn kan spille en bred vifte af sportsgrene fra fodbold til hoppehuse til flagfodbold til dodgeball, kombineret med et privat festlokale komplet med pizza og andre snacks.

Locations:

  • 4636 E. Marginal Way S, Seattle
  • 7751 63rd Avenue NE, Seattle
  • 9040 Willows Road NE, Redmond
  • 2115 NW Poplar Way, Issaquah

Bowlingfester

Bowling
Bowling

Bowlingfester er klassiske af en grund. Bowlingbaner kan rumme ret store grupper, give pizza og andre snacks og har ofte et par arkadespil eller pool til et par andre underholdningsmuligheder. For store grupper, foretag altid reservationer på forhånd for at sikre, at du kan få det antal baner, du har brug for til din gruppe. Eller skru lidt op for festen og find en bowlingbane, der tilbyder glow bowling - altid et hit med børn.

Anbefalede: