Billig mad i New Orleans franske kvarter

Indholdsfortegnelse:

Billig mad i New Orleans franske kvarter
Billig mad i New Orleans franske kvarter

Video: Billig mad i New Orleans franske kvarter

Video: Billig mad i New Orleans franske kvarter
Video: Vandretur NY ORLEANS! Franske kvartal vlog 2024, Kan
Anonim

Lækker mad på et budget er svær at få fat i i New Orleans' turisttunge franske kvarter, men hvis du ved, hvor du skal lede, er der nogle meget gode muligheder for billig mad. Disse ti restauranter serverer alt fra po'-drenge til middagsretter, lokale specialiteter til kvasi-etniske lækkerier, og de bør holde dig velnæret og efterlade dig med masser af drikkepenge i lommen.

Central købmand

Central Grocery i New Orleans er hjemsted for den originale muffuletta
Central Grocery i New Orleans er hjemsted for den originale muffuletta

Denne institution i det franske kvarter er et must-besøg, uanset om dit feriebudget er af sorten øl eller champagne. Det faktum, at en Central Grocery-muffuletta kommer ret billigt, er bare en bonus. En fuld sandwich er fyldt med blandet italiensk kød og oste og s alt, smagfuld olivensalat. Men husk på, at en halv sandwich er mere end nok til én person. Tilføj en pose med lok alt fremstillede Zapps kartoffelchips hver, og du kan ret nemt dele en muffuletta mellem fire venner.

Prof tip: Muffulettas smager endnu bedre, efter at de har "marineret" i et par timer, så tag en, før du begynder at drikke, og stil den på dit hotel til en sen aftensnack.

Johnny's Po-Boys

Johnny's Po-Boy
Johnny's Po-Boy

Johnny's har serveret velsmagende morgenmad ogoverfyldte po' boys (en New Orleans sub sandwich) i over 60 år. Skrankeservice og indpakkede borde holder omkostningerne på et minimum. Tag dertil til morgenmad til sandwich, kød, æg og kiksfade. Det er enkel mad, men det er gjort rigtigt, og atmosfæren er luftig og venlig. Kun kontanter.

Verti Marte

Verti Marte
Verti Marte

Denne enkle dagligvarebutik og takeaway-skranke, som ligger i et kattehjørne fra det berømte LaLaurie Mansion, er et yndet sted at tage udenbys gæster med til deres allerførste New Orleans po'-dreng.

Menuen med sandwich og tilbagestående måltider er enorm, overraskende overkommelig og utrolig lækker. Verti Marte er vegetarvenlig med blandt andet grillet veggie og svampesandwich. Kun kontanter.

Clover Grill

Kløver grillskilt
Kløver grillskilt

Clover Grill er en klassisk fedtet ske, der generelt er fyldt med stereotype Bourbon Street-beboere. Det larmer og servicen er brysk, men det er en del af charmen. Intet på menuen vil ændre dit liv, men det gør tricket.

Felipe's Taqueria

FelipesTaqueria Tacos
FelipesTaqueria Tacos

Det franske kvarters forpost i denne lokale kæde serverer billig og mægtig velsmagende mexicansk mad til de små timer om morgenen de fleste nætter, selvom maden er mere end god nok til at spise ædru. Ingredienserne er upåklageligt friske, og servicen er hurtig og venlig.

Lucky Dogs

Lucky Dogs Pølsevogn
Lucky Dogs Pølsevogn

Disse allestedsnærværende pølsevogne, udødeliggjort som "Paradise Dogs" iden geniale Pulitzer-prisvindende A Confederacy of Dunces, er over alt i kvarteret. De enorme hotdogs smager som noget, du har købt af en pølsevogn, men hvis du har fået et par drinks og kan lide ideen om at forbinde dig til noget litteraturhistorie, så prøv dem. Kun kontanter.

Placeringer i hele det franske kvarter

Cafe Beignet

Skriv under på Cafe Beignet
Skriv under på Cafe Beignet

Selv om det nogle gange opfattes som "det andet beignet-sted", tilbyder Cafe Beignet, med to beliggenheder i det franske kvarter, faktisk en fremragende menu med morgenmadsprodukter, sandwich og specialiteter fra New Orleans som gumbo og jambalaya. Og beignets er heller ikke dårlige! Alt på menuen er norm alt under $10, og selvom køen til at bestille ved skranken kan være lang, bevæger den sig meget hurtigt og er ventetiden værd.

Camelia Grill

En chokoladefrysning på Camellia Grill
En chokoladefrysning på Camellia Grill

Denne franske kvarters udpost i den legendariske Uptown-restaurant er en meget velkommen tilføjelse til nabolaget. Tag plads ved den enorme skranke, der er slået rundt, og vær klar til noget flamboyant og underholdende service og nogle meget gode klassiske middagsretter.

Cafe Maspero

Cafe Maspero - Muffuletta
Cafe Maspero - Muffuletta

Cafe Maspero kan være lidt af et turistparadis, men med god grund. Maden er pålidelig og overkommelig, og der er noget på menuen for en række forskellige ganer, inklusive både dem, der elsker kreolsk mad, og dem, der foretrækker noget mindre eksotisk.

Ali Baba

Sankt PeterGade
Sankt PeterGade

Gyros er virkelig den perfekte drikkemad. De er nemme at spise, de tilbyder en smule fedt til at fore maven, men en god balance mellem protein og grøntsager og kulhydrater for at afbøde tømmermændene. Og hos Ali Baba er de billige og lækre. Andre græske og middelhavsspecialiteter runder menuen ud: falafler (en god vegetarisk mulighed), spanikopita, baklava og lignende. Kun kontanter.

Anbefalede: