Bedste steder at foreslå i Los Angeles
Bedste steder at foreslå i Los Angeles

Video: Bedste steder at foreslå i Los Angeles

Video: Bedste steder at foreslå i Los Angeles
Video: Inside a $45,000,000 Los Angeles Modern Mega Mansion with an Outdoor SPA 2024, Kan
Anonim
Ægteskabsforslagsbanner ved baseballkamp
Ægteskabsforslagsbanner ved baseballkamp

Los Angeles er fuld af romantik, fra den naturlige skønhed ved kyst- og bjergudsigter til fantasyverdenen i Hollywood og Disneyland. Men når det er tid til at foreslå ægteskab med den, du elsker, er det ikke let at vælge det bedste sted at skabe et virkelig mindeværdigt øjeblik.

Der er helt sikkert masser af romantiske restauranter, hvis du er den konservative type, men for mere kreative bejlere har vi nogle romantiske, skæve og usædvanlige steder at foreslå, som helt sikkert vil gøre indtryk. Hvis du ikke er sikker på resultatet, vil private steder være bedre end offentlige steder. Der er masser af begge dele i Los Angeles.

Til hest

Romantisk ridetur
Romantisk ridetur

Sørg for, at din partner faktisk kan lide heste, før du planlægger en romantisk ridetur i Santa Monica-bjergene eller Griffith Park for at stille spørgsmålet.

Los Angeles Horseback Riding arrangerer tilbudsture ved solnedgang, solopgang eller under måneskin, med eller uden mad. Alle forlystelser er guidede, så koordiner med din guide for de rammer og plads, du har brug for. Du kan også bestille en privat solnedgangstur i Griffith Park.

The Heart Bandits tilbyder en Hollywood on Horseback Marriage Proposal-oplevelse, hvor par rider til toppen af Mt. Hollywood, nyder en betagende panoramaudsigt over Los Angeles, Stillehavet og Griffith Observatory. Foreslå inden for udsigten til Hollywood-skiltet for et ægte Hollywood-forslag.

I en gondol

Gondola Getaway, Los Angeles
Gondola Getaway, Los Angeles

Du behøver ikke at rejse til Italien for denne klassiske smule romantik. At glide gennem vandet i en yndefuld gondol med en gondolier, der synger italienske klassikere, er et populært arrangement i LA-området for at stille det store spørgsmål.

Med seks virksomheder, der tilbyder gondolkrydstogter fra Marina Del Rey til Newport Beach, er der masser af muligheder. Præsenter din ring i en speciel skattekasse, eller frigiv via en besked i en flaske.

Med udsigt til Hollywood-skiltet

Udsigt over Hollywood-skiltet fra Mt. Hollywood Trail
Udsigt over Hollywood-skiltet fra Mt. Hollywood Trail

Der er intet, der giver en følelse af sted i Los Angeles som det berømte Hollywood-skilt på Mt. Lee. Hvis højdepunktet på din enestående tur til Los Angeles skal være et frieri, og du ønsker at give den følelse af sted, er der flere steder, hvor du kan frie med Hollywood-skiltet som baggrund for dit magiske øjeblik.

Der er et spor på Mt. Hollywood nær Griffith Observatory i Griffith Park, hvor du kan få en god udsigt. Du kan ikke længere vandre op til skiltet.

I en romantisk have

Huntington bibliotek og botaniske haver
Huntington bibliotek og botaniske haver

Los Angeles-området har nogle utroligt smukke og romantiske haver, fra enorme botaniske haver med flere økosystemer til intime japanskemeditationshaver.

Du kan slentre traditionelle botaniske haver, californiske indfødte plantehaver og rolige japanske haver. Nogle haver er i historiske omgivelser, og en er endda placeret sammen med den populære Los Angeles Zoo.

Hvis din partner har en grøn tommelfinger eller bare en påskønnelse af naturen eller havens pragt, er der en have til at skabe den stemning, du ønsker.

På toppen af pariserhjulet ved Santa Monica Pier

Santa Monica Pier pariserhjul
Santa Monica Pier pariserhjul

For dem uden højdeskræk er pariserhjulet på Santa Monica-molen et populært sted at foreslå med udsigt over kysten ved solnedgang. Verdens eneste solcelledrevne pariserhjul tager det romantiske par mere end 30 fod over Santa Monica Pier.

Et nyere alternativ er Giant Wheel at the Pike i Long Beach i tusmørket med udsigt over Shoreline Village, Pike, Rainbow Harbor Lighthouse og Queen Mary.

I en tekop i Disneyland

Mad Hattemager's Tea Party i Disneyland, Californien
Mad Hattemager's Tea Party i Disneyland, Californien

Disneyland er et populært sted at foreslå. Stedet foran Sleeping Beauty Castle, hvor Disney-fotograferne hænger ud, er et populært sted, men en tekop ved Mad Hatter's Tea Party ville være et dejligt semi-privat sted at få din kærligheds verden til at spinne. Turtemaet er inspireret af Unbirthday Party-scenen i W alt Disneys Alice In Wonderland.

Ikke for dem, der har tendens til at blive køresyge, der er 18 dekorative kopper, der hvirvler oven på tre separate pladespillere, som er monteret på en størrepladespiller. Hold godt fast i ringen!

På en helikopterpicnic eller lufttur i solnedgang

En picnic ved vandet med helikopter med Orbic Air
En picnic ved vandet med helikopter med Orbic Air

En solnedgangshelikopter eller et lille fly-tur over kysten eller vartegn efter eget valg er faktisk et meget populært sted at stille spørgsmålet i Los Angeles. Der er en masse selskaber og muligheder tilgængelige for at få det til at ske for dig, fra en relativt budgetvenlig flyvning på 20 eller 30 minutter til omhyggeligt orkestrerede og sørgede forslag på en bjergtop eller skyskraber.

OrbicAir tilbyder f.eks. en pakke inklusive helikopterturen (ca. 45 minutter), gratis champagnetoast, dessert og et souvenirbillede.

On the Ribbon Board på Dodger Stadium

The Ribbon Board på Dodger Stadium
The Ribbon Board på Dodger Stadium

Det er fuldstændig kliché efterhånden, men stadig passende for par, der er store baseball-fans, at foreslå på det elektroniske bånd på Dodger Stadium.

Båndplader er placeret bag første og tredje base. Mindst et dusin forslag vises på båndtaverne hvert år.

Cirka 4 til 6 uger efter spillet vil du modtage et digit alt billede via e-mail af beskeden på DodgerVision-skærmen i venstre felt.

I en romantisk restaurant med udsigt

Malibu Beach Inn, Malibu, CA
Malibu Beach Inn, Malibu, CA

For foodies er et sanseligt måltid af afrodisiaka ved levende lys den perfekte ramme for et romantisk frieri. Los Angeles har masser af fantastisk mad, men gå ikke glip af den ekstra fantasi om en fantastisk udsigt.

Romantiske restaurantideer omfatter Yamashiro, en japansk restaurant med Cal-asiatisk køkken, der tilbyder en udsøgt madoplevelse højt over Hollywood Walk of Fame. Der er smukke haver og udsigter fra Hollywood til Stillehavet.

Restauranten på Getty Center i Brentwood har en smuk udsigt over Santa Monica-bjergene, perfekt til en middag i solnedgangen. De har åbent fredag og lørdag aften.

Anbefalede: