Top Gun'-filmsteder i San Diego
Top Gun'-filmsteder i San Diego

Video: Top Gun'-filmsteder i San Diego

Video: Top Gun'-filmsteder i San Diego
Video: Top 10 Movies On Hulu 2024, Kan
Anonim
Marine Corps Air Station Miramar
Marine Corps Air Station Miramar

I maj 1986 ankom "Top Gun" i biograferne og forvandlede hurtigt Tom Cruise til et filmikon og superstjerne. Du har højst sandsynligt hørt om filmen (hvis ikke set den), men vidste du, at meget af filmen blev optaget i San Diego? Mens nogle steder for længst er væk, eksisterer andre stadig og er æret af legioner af "Top Gun"-fans, der strømmer til stederne, når de, som Maverick, "føler behovet … behovet for fart."

Miramar Air Station

Nu var Marine Corps Air Station Miramar, den tidligere Naval Air Station i Miramar, i årevis kendt som Fighter Town U. S. A.-hjemmet for træningsskolen "Top Gun". Basen er ikke let tilgængelig for offentligheden, men hvis du er i området langs Miramar Road og I-15, kan du se jagerfly udføre manøvrer i himlen (men måske ikke F-14'erne fra filmen).

Volleyballscenen i "Top Gun" blev skudt på sandbaner på basen. Retterne eksisterede ikke længere, og de lå nord for Kaserne 298-300. Hangar Three ved VF-124 blev brugt til mange af hangarscenerne.

Kansas City Barbeque

"Top Gun" handlede måske udelukkende om jagerfly og flyboys, men det var scenen, hvor Tom Cruise og AnthonyEdwards (sammen med Kelly McGillis og Meg Ryan) slår "Great Balls of Fire" ud på klaveret, der fortsat er en fanfavorit. Denne scene blev optaget ved Kansas City Barbeque på 610 W. Market Street i Gaslamp Quarter.

Den ærværdige rib joint blev ikonisk i filmbranchen på grund af denne scene og er nu en turistattraktion. Ifølge ejerne var en lokationsdirektør i centrum, så stedet og stoppede ind for at få en øl. Han kunne godt lide stemningen, fort alte instruktør Tony Scott, og Scott spurgte, om de kunne lukke for en dag med optagelser. Og resten er filmhistorie.

102 Pacific Street i Oceanside (Charlie's House)

Dette lille sommerhus i Oceanside var huset, hvor Kelly McGillis' karakter, Charlie, boede. Men scenen, hvor Maverick og Charlie sidder på terrassen, blev faktisk filmet på Paramount Studios grund. Huset, der trænger til restaurering, ligger i et område, der er planlagt til ombygning, hvor der er planlagt et resortkompleks. På grund af husets popularitet er strukturen planlagt til at blive indarbejdet i bygherrens planer.

Naval Training Center (Nu Liberty Station)

Det tidligere Naval Training Center er nu den blandede udvikling kaldet Liberty Station, men i "Top Gun"-æraen var det stadig stedet, hvor Naval-rekrutterne gennemgik boot camp-træning. Mange af de historiske bygninger langs NTC Promenade på Old Decatur Road ligner - hvis ikke de samme - som nogle af de udvendige scener fra filmen, inklusive scenen, hvor Charlie løber efter Maverick til sin motorcykel efter en klasseværelsesbriefing. Dervar også en mindeværdig scene, hvor Cruise følger McGillis ind på et badeværelse i en bar - dette blev filmet på NTC i USO Building (der ikke længere).

West Laurel and Union Streets (Banker's Hill)

Dette er stedet for stedet i filmen, hvor Charlie (McGillis) jager Maverick (Cruise) ned i sin Porsche og konfronterer ham. Når du går op ad bakken, er der et stort palmetræ, hvor scenen blev filmet.

Mission Beach Plunge

The Plunge er en enorm indendørs pool i Belmont Park i Mission Beach, og det er her scenerne i omklædningsrummet i "Top Gun" blev optaget (hvor Iceman, spillet af Val Kilmer, konfronterer Maverick med at være en cowboy).

Point Loma Coast Guard Lighthouse (Viper's House)

Denne facilitet, som er på spidsen af Point Loma, drives af kystvagten og er ikke let tilgængelig for offentligheden. Ikke at forveksle med Cabrillo National Monument fyrtårn, er dette fungerende fyrtårn på et af de mest maleriske steder i San Diego County og omfatter tre hovedstrukturer, der huser kystvagtofficerer. I "Top Gun" er det her Viper (Tom Skerritt) bor og får besøg af Maverick (Cruise) i én scene. Du kan se fyrtårnet fra visse udsigtspunkter ovenfor ved Cabrillo-monumentet.

Anbefalede: