Bedste München-vandrerhjem til budgetrejsende

Indholdsfortegnelse:

Bedste München-vandrerhjem til budgetrejsende
Bedste München-vandrerhjem til budgetrejsende

Video: Bedste München-vandrerhjem til budgetrejsende

Video: Bedste München-vandrerhjem til budgetrejsende
Video: 10 UNIKKE søbyer i Europa, du skal besøge 2024, Kan
Anonim
Bybilledet i München, Tyskland
Bybilledet i München, Tyskland

Leder du efter et sted at bo i München, der ikke vil bryde banken? Vandrerhjem er en fantastisk mulighed, hvis du rejser på et budget.

Rene, effektive og alle de nødvendige faciliteter giver gode hostels et soci alt miljø, der er ideelt for solorejsende. Og udover de sædvanlige sovesale tilbyder alle de anbefalede vandrerhjem i München enkelt- eller dobbeltværelser med private brusere og toiletter, hvilket gør dem til en anstændig mulighed for par og endda familier. Wifi, vaskefaciliteter og skabe er almindeligt tilgængelige.

München hostels giver store besparelser i, hvad der kan være en meget dyr by. Hvis du besøger München under Oktoberfest, skal du sørge for at reservere dit værelse i god tid og være forberedt på højere priser - men stadig et kup i årets dyreste to-ugers periode.

Book et ophold på de bedste hostels i München.

Wombat Hostel München

Wombats Hostel i München
Wombats Hostel i München

Beliggende lige ved siden af den centrale togstation i München, tilbyder Wombat Hostel sovesale (startende ved 19,50 Euro) og private dobbeltværelser (67,50 Euro pr. værelse), inklusive 24-timers reception, sengetøj, wifi, en velkomst -drink og et bykort.

Værelserne er rummelige, enkle og rene, og de bedste vartegn i Münchens gamle bymidte er alle i gåafstandafstand.

Euro Youth Hotel München

Euro Youth Hotel München
Euro Youth Hotel München

Euro Youth Hostel Munich ligger på en sidegade tæt på den centrale togstation i München. Du får et privat værelse fra 140,65 Euro pr. nat, med en seng i en sovesal fra 33,95.

Vandrehjemmet byder på gratis wifi, vandretur, gratis drink med online reservation og en morgenmadsbuffet, der kan spises, inkluderet i private værelser, og som er tilgængelig for yderligere 4,90 for kollegiegæster.. Værelserne har nylige renoveringer og opgraderinger samt solide træsenge håndlavet af en lokal håndværker. Ingen knirkende senge her!

Du kan også have det godt med, hvor dine penge går hen, da en procentdel af reservationen doneres til en humanitær sag.

Meininger Hostel

Meininger Hostel i München
Meininger Hostel i München

Det stilfulde Meininger-vandrerhjem har to steder i München: en nær centrum og en ved Olympiapark.

Værelserne er rene, moderne og rummelige med sovesale (inklusive sovesale til kvinder) og private værelser. Sovesalene starter ved 15 euro pr. seng, og private værelser begynder ved 55 euro. Udover et badeværelse har alle værelser tv og wifi og smertefri 24-timers check-in. Vandrerhjemmet er familievenlige med legeområder og faciliteter, og kæledyr er endda tilladt på den centrale beliggenhed.

For at komme rundt er der cykler og madpakker samt en underjordisk parkeringsplads. Du kan møde andre internationale gæster i vandrerhjemmets moderne M-Bar og på tagterrassen, som byder på panoramaudsigt over Alperne.

Smart Stay HostelMünchen

Smart Stay Hostel i München
Smart Stay Hostel i München

Med en ny placering i det centrale München tæt på Altstadt samt en ældre beliggenhed kun få skridt fra Theresienwiese (festivalpladsen for Oktoberfest), er Smart Stay det perfekte sted at lægge hovedet.

Smart Stay Hostel tilbyder sovesale i en 6-sengs sovesal fra 19,90 Euro, private singler fra 68 Euro og dobbeltværelser for 98 Euro per nat. Vandrerhjemmet har wifi, 24-timers check-in, bayerske ølsmagning og har en meget rimeligt prissat restaurant med internationale retter og en cocktailbar.

A&O Hostel München

A&O Hostel München
A&O Hostel München

En af de billigste muligheder i byen, A&O Hostel tilbyder mange værelser til de laveste priser på tre steder rundt omkring i byen: nær centrum, togstationen og München Laim. Værelser i sovesale koster kun 9 Euro, og enkelt- og dobbeltværelser koster 17 Euro pr. gæst.

Værelserne er rene, lyse og enkle, og priserne inkluderer wifi, adgang til altaner, bar, vaskeri og spillelokale. Børn kan også sove gratis.

Bemærk, at dette er en populær mulighed for grupper, og det er almindeligt, at støjende skolegrupper også bliver her.

4you Hostel

4you Hostel München
4you Hostel München

4you Hostel er godt placeret i centrum. Wifi og morgenmad er inkluderet i priserne på 17 euro for 6-sengs sovesalen og private værelser for 36 euro pr. gæst.

Dette hostel blev bygget i 1980'erne og blev skabt som et økologisk bevidst gæstehus. Det opretholder disse standarder i dag og tilbydermoderne, rene og luftige faciliteter. Seminarrummet er tilgængeligt til konferencer i hjertet af bygningen, og baren og terrassen er tilgængelige til sent på aftenen.

Anbefalede: