Hvor kan man finde den bedste BBQ i Austin, TX
Hvor kan man finde den bedste BBQ i Austin, TX

Video: Hvor kan man finde den bedste BBQ i Austin, TX

Video: Hvor kan man finde den bedste BBQ i Austin, TX
Video: Man Builds Secret Underground BUNKER in his Backyard | by @Alexeystroi 2024, Kan
Anonim

Der er mange grillstile rundt om i landet, men de fleste Austin-grillleverandører holder det enkelt. Nogle har endda den opfattelse, at hvis din grill har brug for sauce, er den bare ikke tilberedt rigtigt. Uanset om du er fan af langsomt røget bryst eller krydret pølse, kan disse spisesteder i det centrale Texas tilfredsstille stort set enhver kødædende trang.

Franklin Barbecue

Franklin grill
Franklin grill

Dette sted har fået så meget hype, at det endda fik et besøg af præsident Obama i 2014. Restauranten er kun åben til frokost og serverer, indtil den løber tør for kød. Ventetiden er nogle gange så lang som tre timer. Nogle mennesker tager øl med og holder en lille fiesta, mens de venter. Er det virkelig så godt? Ja, det er det - især pulled pork og brisket. Sørg for at efterlade plads til pekantærte.

La Barbecue

La Barbecue
La Barbecue

Med opskrifter inspireret af den afdøde pitmaster Bobby Mueller er La Barbecue kendt for sine enorme okseribben og fede bryster. Du kan også en gang imellem stå i kø her, men ventetiden er mere som 30 minutter i stedet for tre timer. Andre standouts omfatter røgfyldte makaroni og ost, chipotle-pølse, hjemmelavede krydrede pickles og svineribs. La Barbecue serverer også en traditionel Texas-favorit: Frito-tærter.

Stubbs grill

Stubbsbarbecue sauce
Stubbsbarbecue sauce

Selv om det mere er kendt som et spillested end som en restaurant, har Stubb's noget af det bedste kylling og pulled pork i byen. Hvis du kan lide lidt ekstra krydderi med din grill, så prøv jalapeno-bristen. Sider som søde kartoffelmos og gryn tager denne joint til næste niveau i min bog. Gospelbrunchen om søndagen er en fantastisk måde at prøve alt det gode ved Stubb's - inklusive musikken. Nation alt fremtrædende bands spiller ofte på udendørsscenen, mens lokale og regionale numre norm alt optræder på den mere intime indendørsscene.

Terry Blacks grill

Terry Blacks grill
Terry Blacks grill

Terry Black's Barbecue, en afslappet restaurant i cafeteria-stil, er et fremragende sted at tanke op efter en svømmetur i den nærliggende Barton Springs Pool. Sprøde, saftige bryster er stjernen i showet her, hvor okseribben kommer ind på et tæt sekund. Svineribben og mac and cheese får en hæderlig omtale. Hvis du kan lide grillmad med et kick, så prøv jalapeno-ostpølsen.

The S alt Lick

Pølse og Brisket BBQ S alt Lick
Pølse og Brisket BBQ S alt Lick

Beliggende i det smukke Texas bakkeland i Driftwood, har The S alt Lick følelsen af et tilbagelænet ranchhus - med en fremragende kok! Svineribben og pølse er det mest populære kød. Ventetiden kan være en time eller mere i weekenden, men køb en spand øl, hæng ud under træerne og lyt til et liveband. Restauranten er kun kontant, så sørg for at have nok kontanter ved hånden til al den mad, du er sikker på at spise. Muligheden i familiestil er fantastisk til grupper. Tjenerne bringerud af dynger af kød og tilbehør, og du giver det rundt ligesom derhjemme.

Stiles Switch BBQ and Brew

Stiles Skift BBQ og Brew
Stiles Skift BBQ og Brew

Stiles Switch er opkaldt efter et historisk jernbanestop og serverer bryst med en pebret skorpe omkring mørt kød. Hvis du har svært ved at beslutte dig, kan du endda få kødprøver. Som mange spisesteder rundt omkring i byen er de mest populære retter bryst og okseribben, men glem ikke hønsen. Den røgede kalkun og kylling er bemærkelsesværdig møre og saftige. Afslut dit måltid med deres mildt søde ferskenskomager.

Rudy's Country Store & BBQ

Rudy's Texas Bar-B-Q sandwich og sauce
Rudy's Texas Bar-B-Q sandwich og sauce

Selv om det ligner en turistfælde ved vejen, er Rudy's Country Store & BBQ seriøs omkring sit kød. Restauranten serverer nogle af de saftigste bryster, der findes. Baby-back ribbenene er gaffel-møre med lige nok krydderi. Den cremede majs, cole slaw og kartoffelsalat må heller ikke gå glip af.

Micklethwait Craft Meats

Micklethwait Craft Meats
Micklethwait Craft Meats

Micklethwait Craft Meats, en populær madtrailer på østsiden, har overraskende variation til så lille en operation. Udover førsteklasses bryst og ribben, serverer Micklethwait lam, svinekød og Frito BBQ-tærte. De kryber heller ikke på siderne, såsom mac and cheese, jalapeno ostegryn og sprød valmuefrø coleslaw. Når der er kø, uddeler personalet ofte gratis øl, som de kan nyde, mens du venter.

Kreuz Market

Kreuz marked
Kreuz marked

Denne røgfyldtegrillpaladset i Lockhart er så sikker på sit kød, at restauranten ikke har barbecuesauce. De møre bryster - fås i fedt eller uden fedt (som egentlig bare er mindre fedt) - spises nemt med fingrene. Hvilket er godt, fordi etablissementet heller ikke tilbyder gafler. Det er et rodet, vidunderligt måltid på slagterpapir, og børn elsker virkelig den praktiske stil.

Lamberts

Lamberts i Austin
Lamberts i Austin

For en lidt mere avanceret grilloplevelse, tag til Lamberts i Austins centrum. Med hyggelige båse, højt til loftet og trægulve er pladsen et stykke over din gennemsnitlige BBQ fælles. Du kan ikke gå g alt med bryst og ostegryn, men der er også ikke-grill-retter på menuen, såsom en cubansk sandwich og kyllingestegte østers. Restauranten præsenterer også levende musik næsten hver aften og til brunch i weekenden.

Slab BBQ & Beer

SLAB BBQ & øl
SLAB BBQ & øl

Beliggende i det nordlige Austin, Slab BBQ & Beer tilbereder nogle af de bedste svineribs i byen. Deres signatursandwich er Notorious P. I. G., lavet med pulled pork og sennep coleslaw på en jalapeno cheddarbolle. Restauranten er stolt af at afspejle hele landets grilltraditioner, ikke kun Texas. De serverer svineribben i St. Louis-stil med en jordbær-habanero-glasur, og andre retter omfatter opskrifter baseret på grillstile fra South Carolina og Alabama.

Cooper's Old Time Pit Bar-B-Que

Cooper's Old Time Pit BBQ Austin
Cooper's Old Time Pit BBQ Austin

Cooper's Old Time Pit ligger i en rustik bygning med synlige murstensvæggeBar-B-Que sælger kød i pund eller i sandwichform. Det er svært at slå kombinationen af bryst, mac og ost og ferskenskomaker, men der er også et par ud over det sædvanlige valg, såsom ged/cabrito, svinekam og svinekoteletter. Andre must-have tilbehør omfatter grillede majskolber, mildt krydrede pinto bønner og syrlig coleslaw.

The Original Black's Barbecue

Black's BBQ Austin
Black's BBQ Austin

Hvis du har lyst til et kæmpe okserib eller to, så led ikke længere end Black's Barbecue. Du bestiller ved skranken, og køen strækker sig af og til ud af hoveddøren, men du kan norm alt få din mad inden for cirka 30 minutter. Mere end et par lånere har beskrevet mørheden af okseribskødet som "som smør." Svinekød spareribs er også fantastiske. Hvis du har plads til dessert, kan du prøve skomageren med fersken eller pekannødder.

Anbefalede: