De 8 bedste ting at spise på Pike Place Market

Indholdsfortegnelse:

De 8 bedste ting at spise på Pike Place Market
De 8 bedste ting at spise på Pike Place Market

Video: De 8 bedste ting at spise på Pike Place Market

Video: De 8 bedste ting at spise på Pike Place Market
Video: Seattle City Tour in 4K 60fps - Pike Place Market - Space Needle - Gum Wall 2024, Kan
Anonim

Pike Place Market er kendt for mange ting – fiskekast nær hovedindgangen, smukke friske blomster og produkter, købmænd og sælgere, der sælger alle slags varer og kunsthåndværk, og menneskemængder. Det er populært blandt besøgende og muligvis den mest besøgte turistattraktion i byen. Det er også populært blandt lokalbefolkningen, da det er et fuldt fungerende landmandsmarked. Alt i alt er Pike Place Market bare et fantastisk all-around sted.

Men en anden ting, den er kendt for, er at være hjemsted for mange af Seattles mad, der skal spises. Tag dig selv med på en madtur på et af landets bedste og største landmandsmarkeder!

Markedet er hjemsted for stort set alle slags mad og køkken, fra streetfood til bagerier til afslappede restauranter til fine restauranter. Mange af stedets spisesteder serverer retter, der involverer lok alt fremskaffede eller producerede fødevarer, så ikke kun får du at spise mange fantastiske fødevarer på ét sted – du lærer Nordvesten at kende på foodie-niveau. Bortset fra siddende restauranter (de er alle gode, fra Il Bistro til Matt's in the Market), er her otte af de bedste ting at spise på Pike Place Market.

Starbucks

Starbucks i Seattle
Starbucks i Seattle

Hvis du er en Starbucks-aficionado, er det værd at bemærke, at den originale Starbucks er placeret lige uden for hovedbygningens indgang. Selvfølgelig, hvad du finderindeni er for det meste det samme, som du finder på en given Starbucks (og der er mere end et par stykker i Seattle, nogle gange inden for hinanden), men denne kaffebar-pris er fra den originale Starbucks! Stedet, der startede det hele! Hjemsted for koffein-dille. Hvis det bevæger dig, så snup en latte, før du starter dit madeventyr.

Piroshky

Piroshky
Piroshky

Piroshky er en type russisk wienerbrød, der bringes til Seattle af Piroshky Piroshky Bakery på markedet (lige overfor hovedbygningens indgang). Disse enkle små håndtærter er lækre og varierede og en af de bedste ting, du kan spise på Pike Place Market. Hvis du vil have noget sødt, har bageriet dækket dig med æblekanelsnurrer, chokoladecreme hasselnødderuller og andre søde kager. Hvis du vil have noget krydret, er der en række grøntsags- og kødtærter, inklusive en røget laksetærte, der er formet som en fisk. Vælg den smag, der taler til dit hjerte, og den vil sandsynligvis ikke skuffe.

Daily Dozen Doughnuts

Pike Place Market dagligt dusin
Pike Place Market dagligt dusin

Daily Dozen Donuts laver én ting og gør det godt – mini-donuts i nogle få varianter. Køb seks eller køb et dusin, køb alle en smag eller køb en blanding. Hvis du kan, tag dem, når de er friske ud af frituregryden. De er lækre når som helst, men friske og varme, disse små lækkerier går til et helt nyt niveau. Smag omfatter almindeligt, kanelsukker, chokolade, drys og endda ahornbacon.

Kiks

Biscuit tæve
Biscuit tæve

Biscuit Bitch har et par lokationer iSeattle, inklusive en på Caffe Lieto på markedet. Du hører måske, at en kiks er et must-prøv mad og hån, men hån ikke. Disse lækre kiks er et eventyrligt bud på kiks og sovs (inklusive en svampebaseret vegetarisk sovs mulighed, så ingen behøver at undvære deres kiks). Få dine kiks på din måde, uanset om det betyder sovs, ost, pølse, jalapenos, Nutella, marmelade eller smør. Toppings er stablet højt, og du bliver nødt til at spise de fleste af disse kiks med en gaffel og kniv. Der er endda en glutenfri kiks mulighed (men anlægget er ikke glutenfrit).

Tærte med skaldyr og kokosnød

Laks hos Etta
Laks hos Etta

Seattle støder op til Puget Sound og ikke langt fra Stillehavet, hvilket betyder, at Emerald City har rigeligt med frisk fisk og skaldyr på tilbud på lokale restauranter. Der er en række steder, hvor du kan prøve nogle lokale fisk og skaldyr på markedet, men hvis du vil have et komplet udvalg af muligheder, er Seatown Seabar en fin vej at gå. For det første har restauranten et komplet udvalg af fisk og skaldyr, fra Dungeness-krabbe til laks til østers. For to er restauranten ledet af Seattles egen kendte kok, Tom Douglas, så du kan ikke kun prøve velsmagende lokale fødevarer, men også retter af en kendt lokal kok. Gå heller ikke glip af den tredobbelte kokosflødetærte. Du vil ikke fortryde det. Faktisk er den tredobbelte kokosnøddetærte en mad, der skal prøves alene.

Krabbe- eller rejecocktail

Pike Place Fish Co
Pike Place Fish Co

En anden mulighed for at prøve lokale fisk og skaldyr, men til en meget billigere pris end Seatown Seabar er på den berømte Pike Place FishMarked. Det er rigtigt. Stedet, der er kendt for at kaste fisk. For det meste er denne butik kendt for at sælge fisk, som folk kan tage med hjem (fisk bliver smidt, når nogen køber en), men den sælger også spiseklare skaldyrssnacks - krabbecocktail, rejecocktail og østersskydere. Alle er super friske og super velsmagende.

Beecher's Cheese

Beecher's Cheese Pike Place Market
Beecher's Cheese Pike Place Market

Beecher's handler om ost. Maden, du ikke må gå glip af her, er Beechers Flagship-ost, men du kan nyde denne nøddeagtige og rige ost på flere måder. Prøv det almindeligt (der er norm alt tilgængelige prøver for at sikre, at du kan lide det … men du vil). To af de mest underholdende menupunkter at bestille her inkluderer en grillet ostesandwich eller Beechers World's Best Mac and Cheese. Begge muligheder (eller virkelig noget andet på menuen) vil ikke skuffe. Du kan også kigge gennem et vindue og se osten blive lavet lige der og da, bare for at bevise, hvor frisk og lokal den egentlig er.

Marked Spice Tea

Markedskrydderi te
Markedskrydderi te

MarketSpice er en kryddeributik, der også laver te og sælger kaffe og andre gaveartikler, men en lokal lækkerbisken, du ikke må gå glip af her, er deres kanelappelsin-te. Det er sødt. Det er krydret. Det er en kraftfuld te, der ikke går tilbage fra en smagstest, og den smager især fantastisk på en kølig, regnfuld vinterdag i nordvest. Norm alt har butikken lige rundt om hjørnet fra Pike Place Fish Market prøver af teen at prøve. Hvis du elsker det, kan du tage noget med dig hjem.

Anbefalede: