Toprestauranter i Paris med Michelin-stjerner

Indholdsfortegnelse:

Toprestauranter i Paris med Michelin-stjerner
Toprestauranter i Paris med Michelin-stjerner

Video: Toprestauranter i Paris med Michelin-stjerner

Video: Toprestauranter i Paris med Michelin-stjerner
Video: 10 Most Expensive Restaurants in Paris | Discover Most Luxurious Michelin-Starred Restaurants Paris 2024, Kan
Anonim
Eiffel over Seine-floden i foråret
Eiffel over Seine-floden i foråret

Madkendere bør altid reservere tid til et måltid på en af Paris' bedste gourmetrestauranter, verdenskendte gastronomiske etablissementer, der har optjent op til tre Michelin-stjerner for exceptionelt køkken og service. Stjernekokke som Alain Ducasse og Guy Savoy garanterer en gastronomisk oplevelse, som din gane vil nyde i nogen tid, og serverer delikatesser såsom foie gras ravioli eller vild bretonsk hummer. Upåklagelig service venter dig i overdådige omgivelser, men det er ikke billigt, så kom bevæbnet med plastik og husk at bestille i god tid.

L'Ambroisie

L'Ambroisie
L'Ambroisie

Beliggende på det elegante Place des Vosges, fik denne restaurant under Bernard Pacauds ledelse sin trestjernede vurdering i 1986. Bygningen fra det 17. århundrede giver romantiske og luksuriøse rammer for et gourmetmåltid i topklasse. Menuen byder på lækkerier som langustesuppe og lammekølle med nougat. Desserterne inkluderer den legendariske chokoladetærte og appelsin- og pink grapefrugt-trifli. Tillad mellem 125 og 200 euro a la carte. Reservationer anbefales mindst en måned i forvejen.

Arpège

Arpège Maison du Cuisine paris
Arpège Maison du Cuisine paris

Selvom enkelhed er nøgleordet, hvor indretningpå Arpège er bekymret, dette indikerer på ingen måde forenklet mad. Den talentfulde kok Alain Passard lægger al sin energi i køkkenet her, og foodies vil ikke blive skuffet. Trøfler er et dominerende træk i retterne, og den thailandske krabbekarry er en, du skal prøve. Couscous med grøntsager og skaldyr og havtaske med sennepssauce er også blandt specialiteterne. Tillad mellem 50 og 180 euro a la carte.

Alain Ducasse au Plaza Athénée

Hotel Plaza Athénée
Hotel Plaza Athénée

Med en imponerende ni på sit navn har den verdenskendte kok Alain Ducasse de fleste Michelin-stjerner i hele Frankrig. Ducasses ry, der også er ansvarlig for Louis XV i Monaco, tiltrækker konstant publikum. I samarbejde med designer Patrick Jouin sikrer Ducasse en usvigelig, elegant og fremragende madoplevelse på Plaza Athénée. En vintermenu vil sætte dig tilbage for 320 euro, og a la carte-mulighederne spænder fra foie gras til 80 euro til iransk kaviar til 150 euro.

TripSavvy er opmærksom på anti-LGBTQ-lovene, der for nylig blev implementeret i Brunei, og støtter ikke denne krænkelse af menneskerettighederne. Bemærk venligst, at alle Editors' Choice Awards for hoteller ejet af The Dorchester Collection blev uddelt i 2018, forud for annonceringen af den nye lovgivning.

Pavillon LeDoyen

Pavillon LeDoyen spisestue
Pavillon LeDoyen spisestue

Et stenkast fra den elegante Champs Elysees blev denne klassiske franske restaurant etableret af Pierre Ledoyen i 1792. Spisestuen er rummelig med højt til loftet og talrige vinduer, hvilket giver kunderne enudsigt over Petit Palais. En tidligere kok på Ritz restaurant, Christian Le Squer serverer kompetent retter som røget ål og spaghetti med en creme af porcini-svampesauce. Le Doyen er et topvalg til en gourmetmadoplevelse, der ikke vil bryde banken.

Pierre Gagnaire

Pierre Gagnaire
Pierre Gagnaire

I Paris' smarte ottende distrikt tilbyder kokken Pierre Gagnaire en eksklusiv gastronomisk oplevelse for maksim alt 45 gæster. Menuen er nyskabende (raw gambas fyldt med niora chili anbefales), med hovedretter og hovedretter ca. 100 euro pr. stykke, og en særlig smagsmenu, der vil give dig små 225 euro. Dessert er en blanding af ni traditionelle franske kager ledsaget af årstidens frugter og chokolade. Restauranten er lukket i weekenden.

Astrance

Langoustine og consomme i l'astrance paris
Langoustine og consomme i l'astrance paris

Astrance åbnede i 2000 og er steget fra én Michelin-stjerne til tre i løbet af de sidste ti år. Selvom det tidligere er blevet kritiseret for at ofre billetprisen til ceremoni og indretning, er der masser på tilbud her for at stimulere ganen. Kokkene Pascal Barbot og Christophe Rohat laver retter som muslinger i gratin og rød multe med tamarindsmør. Indretningen er overvejende grå, klassisk klædt serveringspersonale, og en rolig madoplevelse er garanteret. Faste menuer koster 150 euro og 250 euro med vin.

Pré Catelan

Pré Catelan spisestue paris
Pré Catelan spisestue paris

Beliggende i Bois de Boulogne i Paris' velhavende 16. distrikt, leder Frédéric Antonop denne restaurant ejet af hotel Accor-gruppen. En stilfuld spisestue åbner ud til en udendørs terrasse omgivet af grønne områder og parasoller. Klassisk fransk køkken møder moderne her, med ristet bretonsk hummer eller sort risotto med thailandsk basilikum. Sætmenuer spænder fra 140 til 180 euro, med hovedretter til et gennemsnit på 80 euro.

Guy Savoy

Restaurant Guy Savoy fisk
Restaurant Guy Savoy fisk

Du kan prøve talenterne hos den mangfoldige kok Guy Savoy på denne gourmetbistro ved at bestille den beskedne faste menu til 100 euro. Dette giver dig en halv hovedret, hovedretten og en halv dessert. Menuen kan ændres alt efter sæsonen, med populært vildt (f.eks. fasan og vildt) vintertilskud. Anbefalede gourmetsupper omfatter artiskok og trøffel eller linser og krebs. Indretningen, alt mørkt træ og læder er resolut moderne.

Epicure at Le Bristol

Epicure i Le Bristol, Paris
Epicure i Le Bristol, Paris

Den unge, talentfulde kok Eric Frechon leder denne trestjernede Michelin-restaurant på det luksuriøse Le Bristol-hotel. Den gastronomiske restaurant byder på sæsonbestemte menuer med både klassiske, enkle franske retter med kreative flor (foie gras de canard med østers i grøn te-bouillon) eller beef pot au feu sammen med mere moderne kreationer. Mere tilgængelige frokostmenuer gør Bristol til et godt valg for gastronomisk nysgerrige med begrænsede budgetter. Reserver altid i god tid.

Le Grand Véfour

Grand Vefour stue
Grand Vefour stue

Beliggende i et 1700-talbygning og med udsigt over Palais Royal-haverne har dette intime center for høj gastronomi været et sted for litterær og politisk debat i 200 år. I dag er det under ledelse af Guy Martin et moderne sted for fransk køkken, når det er bedst. Mens restauranten blev nedgraderet fra tre til to Michelin-stjerner i 2008, er den stadig et af byens traditionelle centre for fin gastronomi. Faste frokost- og middagsmenuer er tilgængelige for henholdsvis 75 og 225 euro, og a la carte-mulighederne varierer fra 120 til 200 euro. Restauranten er lukket i weekenden.

Anbefalede: