De bedste Maui-helikopterture i 2022
De bedste Maui-helikopterture i 2022

Video: De bedste Maui-helikopterture i 2022

Video: De bedste Maui-helikopterture i 2022
Video: ЗАМОРОЗЬТЕ КОСТИ И ВАРИТЕ 6 ЧАСОВ! Рецепт который изменит вашу жизнь! 2024, Kan
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

Bedste fuld-kysttur: Maui Circle-Island Helikopter Tour

West Maui Mountains
West Maui Mountains

Ønsker du at få hele jorden? Stop med at lede. Denne timelange tur, der afgår fra Kahalui, tager passagerer med på en komplet kysttur på øen. Fra oven kan du se byerne og resortområderne Lahaina, Kapalua, Kaanapali, Wailea og Hana (sandserne er fremragende, at du vil være i stand til at få øje på dit eget hotel eller resort). Din pilot vil fortælle passeringer over Haleakala National Park og West Maui Mountains, hvilket giver dig tætte og personlige glimt af det berømte vulkankrater og skjulte bjergvandfald, plus så meget mere. Mens du er på kanten af Mauis smukke strande, vil du være i stand til at spotte surfere og svømmere i vandet og måske endda se hvaler, delfiner og kæmpe havskildpadder plaske gennem bølgerne.

Best West Maui Tour: West Maui og Molokai Helikopter Tour with Oceanfront Landing

Molokai
Molokai

Denne fort alte 75-minutters tur tager passagerer fra Kahalui Heliport op og over den fantastiske kystlinje i West Maui og over PailoloKanal for et hurtigt snuptag over den mindre befolkede naboø Molokai, hvor du vil se uberørte vandfald, frodige regnskove og dramatiske klipper ved havet. Efter dit Molokai-sving vender du tilbage til Maui og går mod et privat landingsområde langs øens nordlige kyst, hvor du lander og har et par minutter til at få et helt nyt perspektiv.

En sidste passage over West Maui-bjergene afslutter turen, som derefter lander tilbage ved Kahului. For dem, der elsker at tage med unikke souvenirs med hjem, gode nyheder: Hele turen er videooptaget og kan købes på et USB-drev, så du kan genopleve den igen og igen, når du vender hjem.

Bedste East Maui Tour: East Maui 45-Minute Helikopter Tour over Haleakala Crater

Haleakala-krateret
Haleakala-krateret

Haleakala-krateret er et af Mauis - og verdens - mest slående geografiske træk. Denne længe sovende vulkan skabte 75 procent af Mauis landmasse i løbet af millioner af år med vulkanudbrud, og dens højeste krater, Pu'u 'Ula'ula, er simpelthen massivt - syv miles på tværs, to miles bred og næsten 2.600 fod dyb. Det ørkenlignende landskab inde i krateret står i skærende kontrast til regnskoven, der omgiver det, hvis enorme strækninger kun er virkelig tilgængelige med luft og forbliver ubebyggede og uberørte. Du vil se uberørte pools, storslåede vandfald og selvfølgelig indersiden af det enorme krater i denne 45-minutters tur, som begynder og slutter ved Kahului Heliport. Turen gennemføres i en seks-sæders helikopter, så hvert sæde er et godt tilbud180 graders udsigt. I slutningen af turen har du mulighed for at købe en USB-stick, der indeholder en video af din rejse sat til traditionel hawaiisk musik.

Bedste North Maui-tur: Hana Rainforest Helikopterflyvning med landing fra Maui

Hana Rainforest vandfald
Hana Rainforest vandfald

Denne 75-minutters tur fokuserer på den frodige, uspolerede Hana-regnskov og Mauis smukke nordkyst. Den afgår fra Kahului i en ECO-130 helikopter, den mest miljøvenlige helikopter, der i øjeblikket opererer i Maui, og tilbyder panoramaudsigt og rummelige siddepladser i teaterstil. Turen begynder langs kysten med udsigt over Paia, Hookipa, Haiku og Pe'ahi og langs den naturskønne "Road to Hana" mod Keopuka Rock, der er berømt for sin optræden i åbningsteksterne til den originale Jurassic Park.

Derfra går helikopteren ind i landet ind i Wailua-dalen, hvor den lander på en tidligere tarofarm. Her kan passagerer gå fra borde og bruge en halv time på at udforske den omkringliggende regnskov, uberørt og rigt med plante- og fugleliv. Din pilot giver indsigt i øens historie og økologi under hele flyvningen såvel som under din tid på jorden.

Bedste åben-dør-tur: Doors-Off West Maui og Molokai Helikopter Tour

Maui
Maui

Hvis blot at svæve over øerne Maui og Molokai ikke helt er nok til at opfylde din indre spændingssøger, så overvej denne tur, som lader dig mærke havbrisen og bjergtågen blæse gennem dit hår, mens du svæver højt over øen. Dørene tages simpelthen afhelikopter, og du er spændt fast i dit livs tur. Du vil se vandfald, uberørte strækninger af jungle, uberørte naturlige pools og masser af kystlinje samt selve havet, hvilket betyder, at der altid er en god chance for at se delfiner og andre havdyr.

Reglerne for denne tur, som varer 45 minutter og starter fra Kahului Helipad, er meget strenge for at forhindre, at man ved et uheld taber genstande ud af chopperen med åben dør: ingen kameraer udover din mobiltelefon (du' Der vil blive udstedt en snor for at holde den sikker), ingen hatte, ingen tasker, ingen løse sko (inklusive flipflops eller "gummitøfler", som lokalbefolkningen kalder dem), og langt hår skal bindes stramt tilbage. Hvad angår vovehalse/bucket-list-aktiviteter, er det en meget sikker en med maksimal spænding, så hvorfor ikke give det en chance?

Bedste Sunset Flight: Sunset Helikopter Flight: Maui, Molokai og Lanai

Lanai
Lanai

Hawaii er hjemsted for nogle af verdens mest spektakulære solnedgange. At se solen glide under horisonten, mens den tropiske himmel fyldes med farver, er simpelthen ekstraordinært, og denne helikoptertur giver dig den smukkest mulige udsigt. Du letter fra Kahului-lufthavnen, lige som solen begynder at gå ned, og himlens storslåede visning begynder. Du skal over Pailolo-kanalen til øen Molokai, hvor du ser dens berømte gamle fiskedamme glimte i det hurtigt falmende sollys.

Derfra flyver du over Elephant Rock, en miniatureø, der har fået sit navn fra sin form, og derefter ud på lille Lanai, hvor du kan se alt frastrande og regnskove til det ødelagte skrog af et flådeskib fra 2. verdenskrig. Du vil også passere over Molokini-krateret, den delvist nedsænkede kant af en gammel vulkan. Når skumringen begynder at nærme sig en ende, vil du stryge tilbage over Mauis sydlige kyst og se feriebyerne Makena, Kihei og Wailea på vej tilbage til lufthavnen for at sige farvel til din pilot.

Bedste kombitur: Lille gruppevej til Hana luksustur og helikopterflyvning

Waikani Falls
Waikani Falls

Den snoede kystnære Hana Highway, kendt som Road to Hana, er en af verdens smukkeste køreruter. Ulempen? Den, der kører, kan ikke se ud af vinduet. Denne luksustur løser det ved at placere dig i læderforet komfort i en luksuriøs limo-van, hvor alle i din gruppe kan læne sig tilbage, slappe af og se det smukke landskab passere forbi. Din guide og chauffør vil gøre adskillige stop undervejs: Du vil besøge den charmerende by Ke'anae, den fantastiske Wai'anapanapa State Park og det bemærkelsesværdige Waikani Falls, før du endelig kommer til lille Hana.

Du vil have tid til at shoppe og vandre i landsbyen samt nyde en guidet tur i Hana Tropical Gardens, og du kan endda tage en svømmetur i en gammel pool. Du vil også nyde en gourmetfrokost ved stranden, lavet af friske lokale råvarer og serveret på sengetøj. Tro det eller ej, det bedste er endnu ikke kommet: I stedet for at køre vejen tilbage til Kahului, tager du med helikopter, tager en 36-minutters naturskøn flyvning over den smukke kystlinje, frodige regnskov og det slående Haleakala-krater. Hvert element i denne tur er kureret medluksus i tankerne, så hvis du vil se en hel del af øen i ægte komfort, er dette turen for dig.

Vores proces

Vores forfattere brugte 2 timer på at undersøge de mest populære helikopterture i Maui på markedet. Før de kom med deres endelige anbefalinger, overvejede de 10 forskellige ture generelt, screenede muligheder fra 10 forskellige mærker og producenter og læste over 30brugeranmeldelser (både positive og negative). Al denne forskning lægger op til anbefalinger, du kan stole på.

Anbefalede: