Hvor skal man spise krabbe i San Francisco

Indholdsfortegnelse:

Hvor skal man spise krabbe i San Francisco
Hvor skal man spise krabbe i San Francisco

Video: Hvor skal man spise krabbe i San Francisco

Video: Hvor skal man spise krabbe i San Francisco
Video: Staysman & Lazz - En godt stekt pizza 2024, Kan
Anonim

Fellow San Franciscans: Dungeness-krabbesæsonen er næsten over os! 3. november er sæsonstarten i det nordlige Californien, og der er ingen forsinkelser i sigte i år, i modsætning til sidste. Selvom den kommercielle krabbesæson officielt løber indtil slutningen af juni, bliver det meste af sæsonens samlede fangst typisk trukket ud af havet i løbet af de første par måneder - så udbuddet af frisk Dungeness er typisk reduceret til en gennemgang inden februar.

Det er tid til at komme i gang. Her er nogle restauranter i San Francisco, der disker op med Dungeness i forskellige former og stilarter.

Anchor Oyster Bar

Dungeness-krabbe på Anchor Oyster Bar
Dungeness-krabbe på Anchor Oyster Bar

Skaldyr tilberedes ganske enkelt på denne lille og populære Castro-restaurant. Hele, revne krabber steges i pande i hvidløg, hvidvin og bouillon eller serveres koldt med trukket smør. Eller få din krabbe i en kage, cocktail eller Cæsar.

Crab House At Pier 39

Krabbehus ved mole 39
Krabbehus ved mole 39

Krabbe er konge på denne Fisherman's Wharf-restaurant: den er i saftige, cioppino, kager, Caesar og Louis, pasta Alfredo, lasagne, smeltesandwich, omeletter og enchiladas. Den kommer også hel, ristet og serveret med hvidløgssmør. Den eneste form, den ikke kommer i, er dessert.

Kim Thanh

I løbet af Dungeness-sæsonen vil du se en hel krabbe påpraktisk t alt hvert bord i denne kinesisk-vietnamesiske restaurant i Mørbrad. S alt-og-peber-krabben er tørstegt; efter at have spist krabbekødet, kan du finde på at øse de velsmagende stykker stegt hvidløg og peber, der klæber sig til skallen og fadet. Andre varianter, der tilbydes: dampet; stegt med ingefær og grønt løg; og stegt med sort bønnesauce. Hvidløgsnudlerne er et populært tilbehør.

PPQ Dungeness Island

PPQ Dungeness Island stegt krabbe
PPQ Dungeness Island stegt krabbe

Hele krabber tilberedt på fem forskellige måder tilbydes på denne vietnamesiske restaurant i Richmond-distriktet: ristet (bagt med hvidløg og smør); peberkorn (dybstegt med hvidløg, s alt og peber); krydret (svarende til peberkorn, tilsat jalapeño og basilikum); beruset (kogt i en vinsauce); og karry.

R&G Lounge

R&G Lounge voldsramte Dungeness-krabbe
R&G Lounge voldsramte Dungeness-krabbe

Med i en af kokken Anthony Bourdains "No Reservations"-tv-segmenter, er s alt-og-peber-Dungeness en signaturret fra denne mangeårige Chinatown-restaurant, og det med rette. Krabben hakkes, smækkes let, friturestegt og slynget med en s alt- og peberblanding.

Swan Oyster Depot

Interiør i Swan Oyster Depot Restaurant
Interiør i Swan Oyster Depot Restaurant

Denne århundrede gamle fiske- og skaldyrsbutik og spisested blev udnævnt til en America's Classic af James Beard Foundation. Kom med i køen til en af de 18 bordskamler. Knækkede, kolde krabber kommer med masser af smør og surdejsbrød. Eller hold fingrene rene og bestil krabben Louis, et perfekt ensemble afsalat, Dungeness og saftig dressing.

Tadich Grill

Tadich Grill Dungeness krabbe og rejer a la Monza
Tadich Grill Dungeness krabbe og rejer a la Monza

Tadich Grill kalder sig selv "i det væsentlige en fisk- og skaldyrsrestaurant", men dets navn modstår. Det går tilbage til 1849 og er også den ældste restaurant i Californien. Krabbe, serveret på hvide duge af tjenere med hvide jakker, tilbydes i kage-, cocktail- og salatformer og er med i en klassisk cioppino. Andre krabbe-centrerede hovedretter omfatter krabbe sauteret i en let flødesauce, friturestegt krabbe, bagt karrygryde med skaldyr og Dungeness-krabbe og rejer a la Monza (bagt i en paprika-pigget bechamelsauce med ost og ris).

Thanh Long

Thanh Long Pepper krabbe
Thanh Long Pepper krabbe

Den stegte krabbe (en hel krabbe kogt med hvidløg og andre krydderier) og hvidløgsnudler er den mest populære ordre på denne Sunset-restaurant. Men du kan også få din krabbe drukket (simret i vin, sake og brandy og krydret med spidskål og purløg), tamarind-pigget (kogt med tomater, tamarind og dild) og i puffform (blandet med blød ost og indkapslet i en wonton) indpakning).

Anbefalede: