Rhode Island Theme Parks and Water Parks

Indholdsfortegnelse:

Rhode Island Theme Parks and Water Parks
Rhode Island Theme Parks and Water Parks

Video: Rhode Island Theme Parks and Water Parks

Video: Rhode Island Theme Parks and Water Parks
Video: Top 10 Best Water Parks in Rhode Island | USA - English 2024, Marts
Anonim
Atlantic Beach Park i Rhode Island
Atlantic Beach Park i Rhode Island

Ak, den mindste stat i USA har ingen større forlystelsesparker, forlystelsesparker eller vandlande. Rhode Island byder i øjeblikket på et par små parker og et par andre attraktioner.

  • Den eneste forlystelsespark - og den kvalificerer sig knap nok - er Atlantic Beach Park på Misquamicut Beach i Westerly. Dens forlystelser inkluderer en ca. 1915-karrusel (der blev flyttet fra Rocky Point-se nedenfor), en drage-kiddie coaster, kofangerbiler, en Kiddie Himalaya-spinning-tur, en Jumpin' Star mini-drop-tur, og det er det hele. Der er også en arkade og et par koncessionsstande. Lokale bands spiller musik i weekenden og andre udvalgte datoer fra slutningen af maj til begyndelsen af september. Parken, der kan dateres tilbage til 1921, byder også på Windjammer Surf Bar, Surfside Snackbar og Dusty]s Dairy Bar.
  • Nærliggende på Misquamicut Beach Water Wizz of Westerly plejede at være det eneste vandland på Rhode Island. Det lukkede i slutningen af 2019-sæsonen. Det lille vandland bød på et par store vandrutsjebaner, en tube-rutschebane til yngre ryttere, og det var det hele. Der er et meget større vandland Water Wizz nær Cape Cod i byen East Wareham i Massachusetts. Denne park er stadig åben sæsonbestemt.

Der er ingen andre parker på Rhode Island, men der er et par andreforlystelser at tjekke ud, herunder:

  • Adventureland i Narragansett, et familieunderholdningscenter med en karrusel, battingbure, bumperbåde, minigolf, Bankshot Basketball og Extreme Big Air Jumper (en slags omvendt bungee-attraktion). Adventurelands arkade omfatter flipperspil, Skee-Ball, spil i retrostil, en snackbar og en isbod.
  • Du kan også ride på Watch Hill Flying Horses på Watch Hill Beach i Westerly. Bygget i 1867, det nationale historiske vartegn foregives at være landets ældste kontinuerligt fungerende karrusel. En anden tur gør dog også krav på titlen. Du kan lære mere i vores artikel om Flying Horses Carousel på Oak Bluffs på Martha's Vineyard i Massachusetts.
  • Roger Williams Park i Providence omfatter en dejlig zoologisk have og et botanisk center. Parkens Carousel Village omfatter en historisk karrusel samt ponyridning, et hoppehus og togture.

Rhode Island plejede at have større parker

Tømmerrende ved Rocky Point Park
Tømmerrende ved Rocky Point Park

Rocky Point Amusement Park i Warwick, der dateres tilbage til midten af 1800-tallet, tilbød rutsjebaner og andre forlystelser samt lækker fisk og skaldyr i, hvad det blev kaldt for "verdens største shore-middagssal." Ligesom mange kystparker i New England og andre steder, havde det svært ved at forblive relevant i den moderne æra af forlystelsesparker og lukkede i 1995.

Crescent Park er en anden elsket Rhode Island-forlystelsespark, der for længst er væk. East Providence vartegn åbnede i slutningen af 1800-tallet og gav sin sidste tur i 1979. Blandt densattraktioner var en karrusel, der daterede tilbage til 1895. Den blev reddet, og du kan stadig ride på en malet pony på Crescent Park Carousel i Riverside, Rhode Island i dag. Statens andre forsvundne (men ikke glemte?) parker omfatter Easton's Beach i Newport og Enchanted Forest i Hope Valley.

Nærliggende parker

Hvis du leder efter større parker, bliver du nødt til at vove dig uden for staten. Følgende er nogle parker i nabostaterne:

  • Edaville USA i Carver, MA (ikke langt fra Cape Cod) har et charmerende Thomas Land og er designet til familier med små børn.
  • Quassy Amusement Park i Middlebury, Connecticut, er en lille, traditionel park med en fantastisk træbrøndbane.
  • Lake Compounce i Bristol, Connecticut kan også prale af en fabelagtig træbrøndbane samt et stort vandland.
  • Rye Playland i Rye, New York på grænsen til Connecticut er en fantastisk klassisk forlystelsespark.

Anbefalede: