De bedste restauranter i Buckhead
De bedste restauranter i Buckhead

Video: De bedste restauranter i Buckhead

Video: De bedste restauranter i Buckhead
Video: The 5 BEST SECRETS In BROOKHAVEN RP! 2024, April
Anonim

Med statelige hjem, gader med træer og nogle af byens mest eksklusive shoppingdistrikter som The Shops Buckhead og Phipps Plaza er Buckhead et af Atlantas mest populære kvarterer med både beboere og besøgende. Det er også et hot spot for spisning, der tilbyder restauranter for enhver pengepung, smag og lejlighed. Fra dyre date-night-destinationer til overkommelig børnevenlig mad, restauranter med fremragende barprogrammer og dem med internation alt flair, her er de 16 bedste restauranter i Buckhead.

Aria

Aria Restaurant
Aria Restaurant

Kåret som en af de "10 bedste romantiske restauranter i Atlanta" af USA Today, lander denne semifinalist fra James Beard Foundation konsekvent på byens bedste restaurantlister. Atmosfæren er elegant, men aldrig indelukket, det glob alt fokuserede vinkort er stramt, men omfattende, og kokken Gerry Klaskalas nye amerikanske mad som langsomt braiseret Berkshire-svinekød og sprød udbenet andeconfit er solid uden at være overvældende. En syv retters smagsmenu er tilgængelig hver aften, og hvis du ikke kan få fat i en reservation, kan du gå op i baren, som tilbyder vin, øl, cocktails og en à la carte-menu, der fremhæver nogle af restaurantens bedste retter.

Kano

Peberkornbelagte kænguru-ristede nudler, Wasabi Edamame Hummus og Ginger Shoyu på Canoe restaurant iAtlanta
Peberkornbelagte kænguru-ristede nudler, Wasabi Edamame Hummus og Ginger Shoyu på Canoe restaurant iAtlanta

Canoe er gemt væk på bredden af den naturskønne Chattahoochee-flod og er en velkommen flugt fra bylivets larm og travlhed. Snup en cocktail i River Bar før middag, hvor du finder over 300 udvalg af kvalitetsvine, hvoraf 40 er tilgængelige på glas. Så slentre den fredfyldte og velplejede have eller terrasse for en malerisk udsigt. Til dit måltid kan du vælge fra delbare forretter som salater og charcuteri til hovedretter som laks eller en trægrillet NY-stribe serveret med årstidens grøntsager. Restauranten tilbyder også hverdagsfrokost og en populær søndagsbrunch.

Atlas

Stegte grønne tomater Atlas restaurant Atlanta
Stegte grønne tomater Atlas restaurant Atlanta

Beliggende inde i St. Regis Atlanta, dette smarte sted kan prale af en imponerende kunstsamling fra det 20. århundrede og to romantiske spisemuligheder: den luksuriøse hovedspisestue eller den mere afslappede taverna. Begge tilbyder sæsonbestemte amerikanske retter, håndværkscocktails og vine på flaske og glas. Spring ikke desserten over: ting som en japansk tres leches-kage og caribisk pot de crème er lige så dekadente, som de lyder.

Restaurant Eugene

ørred på Restaurant Eugene i Atlanta
ørred på Restaurant Eugene i Atlanta

En af byens originale udsøgte spisesteder, denne restaurant fra James Beards prisvindende kok Linton Hopkins har en hyperfokuseret og hyper-sæsonbestemt menu, der sætter fokus på lokale bønder og ingredienser. Mens entréer og appetitvækkere skifter ofte, kan du ikke gå g alt med årstidens grøntsagstallerken eller smagsmenuen, som er $95 per person. Dessertmuligheder omfatter en lokal ostetallerkenog forskellige hjemmelavede kager, alt sammen leveret i en luksuriøs atmosfære med fremragende service.

Storico Fresco Alimentari e Ristorante

Storico Fresco Alimentari og Ristorante pasta
Storico Fresco Alimentari og Ristorante pasta

En restaurant og købmand er samlet i én, denne perle i nabolaget er åben til frokost og middag mandag til søndag. Menuen med italienske basisvarer, herunder antipasti som svinefrikadeller og stegt pizzadej og traditionelle pastaer som lasagne bolognese og cacio e pepe vil helt sikkert behage enhver smag. Det er ikke alle kulhydrater her: vegetabilske sider, som broccoli rabe og rosenkål, og et par generøse salater vil sikre, at du får et velafbalanceret måltid. Vil du kopiere dit måltid derhjemme? Køb håndlavede pastaer, saucer og færdiglavede lasagner og andre retter, efter du har spist.

R. Thomas' Deluxe Grill

R. Thomas' Deluxe Grill
R. Thomas' Deluxe Grill

Den eklektiske og familievenlige R. Thomas, der serverer brunch hele dagen og åben 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, har været en institution i Atlanta siden 1985. Kendt for sine levende fugle på stedet (ikke til konsum !), har restauranten en særlig børnemenu, der byder på morgenmadsfavoritter som fransk toast plus grillet ost og økologisk PB&J, mens voksne kan vælge mellem salater, æggekage, kornskåle, smoothies, pasta og sandwich.

Souper Jenny

Kalkunsandwich hos Souper Jenny
Kalkunsandwich hos Souper Jenny

Placeret inde i et af byens bedste museer, Atlanta History Center, tilbyder denne placering af den populære lokale kæde en roterende liste af friske og allergenvenligesupper, salater og sandwich. PB&J og karakteristiske kalkunchili er særligt børnevenlige, og mens spisestuen lukker kl. 15.30, er take-away tilgængelig indtil kl. 16.00. Til de tidligt opstående tilbydes en morgenmadsmenu med avocadotoast, frisk frugt, havregryn, glutenfri granola og mere fra kl. 7 til 10 og passer godt sammen med Brash Coffee, der ligger lige over for gangen.

Superica

Rejer på Superica
Rejer på Superica

Tex-Mex er altid en publikumsbehager, og du kan ikke gå g alt med Buckhead-forposten for den lokale restauratør Ford Fry's Superica, et nik til hans Texas-rødder. Til frokost kan du få dit valg af to fra en nacho-tallerken, taco, enchilada, suppe og salat med ris og bønner for kun $11,99. Nachos, queso fundido og flautas er perfekte til at dele med store grupper, mens tungere tallerkener med velkendte retter som carne asada og chile relleno vil tilfredsstille dem med mere hjertelig appetit.

Local Three

Kyllingeschnitzel hos Local Three
Kyllingeschnitzel hos Local Three

Dette sted fra ejerne af Muss & Turner's er lige så seriøse omkring dets spiritus, som det handler om at købe lokale råvarer af høj kvalitet. Jagt "Notorious P. I. G"-charcuterietallerken eller signatur-"McDowell"-burgeren - lavet med to Angus-bøffer, specialsauce, salat, amerikansk ost, pickles og løg - med en skænk eller to fra restaurantens omfattende whiskykollektion, som bl.a. Amerikansk bourbon og rug, plus skotsk og japansk whisky og mere. Føler du dig ubeslutsom? Prøv en af deres fire whisky- eller tequilaflyvninger.

Holeman ogFinch Public House

Holeman og Finch Public House
Holeman og Finch Public House

Gastropuben var fødestedet for både byens håndværkscocktailbevægelse og dens første burger med kultstatus. Du skal ikke længere vente til kl. for at få signaturen dobbelt patty med amerikansk ost, løg og pickles på en hjemmelavet bolle - men du skal være en af de første 24 til at bestille det til frokost eller middag. Ikke en kødæder? Restaurantens grøntsagstallerken er ikke til at komme udenom. Mere end ti år senere rangerer den originale og klassiske cocktailliste stadig blandt byens bedste.

Biltong Bar

Biltong Bar
Biltong Bar

Biltong er sydafrikansk beef jerky, som serveres sammen med anden sydafrikansk streetfood og roterende små og store tallerkener, som f.eks. shepherd's pie og røget ørred, på Biltong Bars anden lokation i Shops at Buckhead. Den oprindelige placering på Ponce City Market blev kåret som en af de 21 bedste cocktailbarer i landet af Thrillist, og du kan også forvente de samme håndværksøl og cocktails og biodynamiske vine på dette sted.

Southern Art and Bourbon Bar

Southern Art og Bourbon Bar rejer og gryn
Southern Art og Bourbon Bar rejer og gryn

Beliggende i lobbyen på InterContinental Buckhead Atlanta, er dette Art Smith-koncept (bedst kendt som Oprahs private kok) dedikeret til sydstatsmad og drikkevarer, især barens navnebror: bourbon. Southern Art tilbyder tre måltider om dagen plus søndagsbrunch og har en moderne følsomhed fra jord til bord, så forvent stegt kylling og stegte grønne tomater samt årstidens grøntsager som f.eks.braiseret majroer og røgede tomater og okra. Bourbon Bar byder på cocktails samt mere end 70 bourbons, inklusive en eksklusiv Four Roses-blanding, der kun er tilgængelig på dette sted.

Umi

Image
Image

Fæld med alt fra varme retter som bagt hummer tempura og tun foie gras til huse specialruller, sashimi og nigiri på denne slanke, moderne japanske restaurant, hvor en dresscode er strengt håndhævet (ingen shorts, flip flops, kasketter eller sportstøj). Sæt din foretrukne fisk og skaldyr sammen med Umis omfattende liste af håndværkssake, håndlavede cocktails og førsteklasses vin og øl. Den tilstødende lounge, der kun kan reserveres, Himitsu (som oversættes til "hemmelig" på japansk), er perfekt til en godnatdrink efter middagen.

St. Cecilia

Sankt Cecilia pasta
Sankt Cecilia pasta

Dette Ford Fry-koncept med fokus på fisk og skaldyr og pasta er specialiseret i europæisk kystmad fra Italien, Spanien og Frankrig. Forvent små tallerkener som frisk crudo og speget kød og østers, sæsonbestemte forretter som træristede branzino og et roterende udvalg af håndlavede pastaretter som blæksprutteblæk spaghettini og ricotta gnudi. Glutenfri? De fleste pastaer kan laves på bestilling med mandelmel i stedet for det traditionelle hvedemel. Flaskeøl, specialcocktails og vin på glas og flaske afrunder menuen.

10 grader syd

10 grader syd
10 grader syd

Den første sydafrikanske restaurant i USA, dette sted fra Justin Anthony fra True Food Brands (Biltong Bar, Yebo Beach Haus, Cape Dutch) hylder Middelhavet, Malaysia,Portugisisk, fransk, tysk, hollandsk og indisk fusionskøkken, der definerer hans hjemland. Menuen spænder fra små tallerkener - som peri-peri kyllingeforårsruller, Biltong "beef jerky" og slikket lammekoteletter - til salater, kød, skaldyr og grøntsager. For 85 dollars serverer Safari-fadet med rump steak, boerewors (pølser), sosaties (lamspyd) og lammekoteletter og Seafood-tallerken med rejer, calamari, kingklip og muslinger begge fire personer. Drikkevaremenuen omfatter traditionel sydafrikansk mousserende juice, et omfattende sydafrikansk vinkort, cocktails og fadøl.

Le Bilboquet

Le Bilboquet Atlanta
Le Bilboquet Atlanta

Le Bilboquet ligger i butikkerne i Buckhead og er en smag af Paris lige i hjertet af Buckhead. Hold det let med supper og salater eller forkæl dig selv med franske klassikere som hjemmelavet andefoie gras-terrin, hvidløgspersillesmør bourgogne-escargots eller citronkalve-scallopini med kartoffelmos. Sæt dem sammen med mousserende vin eller champagne på glas, eller hvis du er sammen med en gruppe, kan du dele en flaske eller endda en magnum.

Anbefalede: