Where to Go Shopping in Philadelphia

Indholdsfortegnelse:

Where to Go Shopping in Philadelphia
Where to Go Shopping in Philadelphia

Video: Where to Go Shopping in Philadelphia

Video: Where to Go Shopping in Philadelphia
Video: Come Shopping with us in Philadelphia! | PHILLY Series! 2024, Kan
Anonim
Philadelphia skyline
Philadelphia skyline

Der er masser af shopping i Philly! Besøgende shoppere elsker Philadelphias mange gode detailmuligheder. Der er masser af budgetvenlige såvel som avancerede muligheder for at shoppe 'till you drop' rundt i byen.

Læseterminalmarked

Leverandører og kunder i Reading Terminal Market
Leverandører og kunder i Reading Terminal Market

Reading Terminal Market, som er et vartegn i Philadelphia, er et populært sted for lokale og rejsende. Fokus er på tilberedt mad, bagværk, friske råvarer, skaldyr og kød, men markedet viser også nogle lok alt fremstillede varer, såsom sæber, stearinlys, køkkenredskaber og andre seje og unikke lok alt fremstillede stykker. Tip: Husk, at der er ekstremt travlt ved frokosttid, så det er bedst at besøge før eller efter disse primetime timer.

Walnut Street (Rittenhouse Row)

Rittenhouse Square i Philadelphia
Rittenhouse Square i Philadelphia

I Center City er det sjovt at slentre langs Walnut Street, da den er fyldt med fantastiske butikker af alle slags. Det omtales også som "Rittenhouse Row", og de fleste af butikkerne er koncentreret på begge sider af gaden, der strækker sig mod vest fra Broad til Rittenhouse Square (18th Street). Et par genkendelige favoritter inkluderer detailhandlere som LuluLemon, Athleta, Vans, H&M, BananaRepublic, Urban Outfitters, Barnes and Noble og en Apple Store. Du vil også kunne finde et par restauranter langs gaden. I de varmere måneder elsker shoppere at tage en pause og slappe af på en bænk på Rittenhouse Square.

Fashion District

Fashion District er virkelig det nye barn på blokken, et helt nyt indendørs indkøbscenter på Market Street, der åbnede i september 2019 og byder på et væld af butikker og underholdningsmuligheder. Adskillige flagskibsbutikker her inkluderer H&M, Century 21, Nike, Skechers og en Levis-outlet. Det har også en bowlingbane, spillested, biograf og endda et slikmuseum! Spisemuligheder omfatter nogle hurtige (og hurtige afslappede) steder, såsom Chick-fil-A, Chickie's og Pete's, City Winery og Yards Brewing Company.

The Shops at Liberty Place

Bloomingdale's outlet i Philly
Bloomingdale's outlet i Philly

Beliggende i hjertet af centrum af byen ved 16th and Chestnut Streets i Philadelphia, er Shops at Liberty Place et indendørs detailkompleks med en række nationale detailhandlere omkring en skyhøj rotunde. Dette lyse indkøbscenter har en J. Crew, Bath & Body Works, Godiva, Victoria's Secret og Bloomingdale's Outlet. Ud over food courten (med masser af siddepladser) huser den også indgangen til "One Liberty" observationsdækket, hvor besøgende kan stige op til toppen af bygningen og se panoramaudsigt over byen. (Bemærk: for forhåndsbilletter, besøg venligst Philly From the Top-webstedet.)

South Street

Sydgade
Sydgade

Berømt kendt som den "hippeste gade i byen," South Street-områdethar over 300 butikker og 50 barer og restauranter. Denne del af byen, der altid summer af aktivitet, har en kunstnerisk kant og byder på en samling af de fedeste lok alt ejede virksomheder og butikker, herunder masser af antikvitetshandlere, stofbutikker og kunstgallerier. Et par unikke favoritter omfatter Bella boutique, Crash Bang, Boom, Nocturnal skate shop, Gilly Jeans og Raxx Vintage Emporium. Shoppere kan nemt bruge et par timer på at gennemse de mange butikker, så sørg for at give dig selv lidt ekstra tid til at gå på opdagelse. Sørg for at tjekke webstedet for særlige begivenheder og markeder i dette nabolag.

Butik på Bellevue

Dette lille stilfulde Bellevue-indkøbscenter ligger i stueetagen på Bellevue Hotel. Indkøbscentret har et par eksklusive butikker og omfatter Tiffany & Company-smykkebutikken, Williams-Sonoma, Nicole Miller og Teuscher-chokolade fra Schweiz. Hvis du har brug for en klipning eller en ansigtsbehandling, så tjek Artur Kirsh salon og spa ud.

Bygningen har også en intim størrelse Starbucks (bekvemt placeret i nærheden af Broad Street-indgangen) og et eksklusivt steakhouse, The Palm. Den rummelige madbane nedenunder er en favorit for dem, der arbejder i området og omfatter en række fastfood-steder, herunder en delikatesseforretning, et pizzeria og asiatisk køkken.

Cherry Hill Mall

Zara butiksfacade i Cherry Hill Mall
Zara butiksfacade i Cherry Hill Mall

Cherry Hill Mall ligger kun 8 miles fra Center City, Philadelphia, og er et region alt vartegn med omkring 140 nationale mærkevarebutikker og restauranter. Denne ekspansive shoppingdestination byder på noget foralle, lige fra billige til mere avancerede muligheder. Flere af indkøbscentrets bemærkelsesværdige butikker inkluderer Nordstrom, Express, Macy's, JCPenney, Zara og Apple Store. Og når du er klar til lidt forplejning, er der en ekspansiv madbane på stedet og flere andre spisemuligheder, herunder Grand Lux Café Seasons 52 og Capital Grille.

Anbefalede: