10 bedste italienske restauranter i Philadelphia

Indholdsfortegnelse:

10 bedste italienske restauranter i Philadelphia
10 bedste italienske restauranter i Philadelphia

Video: 10 bedste italienske restauranter i Philadelphia

Video: 10 bedste italienske restauranter i Philadelphia
Video: TOP 10 Philadelphia Italian Restaurants 2024, Kan
Anonim

Philadelphia er kendt verden over som en fabelagtig madby, og de italienske restauranter her lever op til det ry. Når du besøger, kan du tjekke nogle af disse fantastiske steder, der serverer en række lækre klassiske og moderne favoritter.

Giuseppe & Sons

Interiør af Giuseppe & Sons restaurant
Interiør af Giuseppe & Sons restaurant

Med en afslappet og travl frokost på stueetagen og en stilfuld restaurant nedenunder, er Giuseppe & Sons et af de nyere etablissementer, der slutter sig til den italienske spisescene. Denne destination er udviklet af den prisvindende kok Michael Schulson og hans kone, Nina Tinari, og skaber en række italienske klassikere med en moderne flair. Både stueetagen og værelserne nedenunder har fulde barer med en robust menu af håndværkscocktails. Bemærk: Hvis du bare har lyst til noget sødt, kan du købe friske italienske kager ved disken.

Ralph's

Som den ældste familiedrevne restaurant i USA er Ralph's et vartegn i Philadelphia, der regelmæssigt trækker skarer af lokale og turister. Gæster føler sig med det samme hjemme i dette hyggelige, budgetvenlige spisested, der har specialiseret sig i traditionelle italienske retter. Husk, at Ralph's kun er kontanter - men der er en hæveautomat i lokalerne. Weekenderne bliver meget overfyldte, så reservationer opfordres.

Vetri Cucina

Vetri Cucina
Vetri Cucina

Med den James Beard-belønnede kok Marc Vetri ved roret er denne restaurant kendt som en af de bedste luksusspiseoplevelser i Philadelphia. Beliggende i et charmerende historisk byhus i Center City, serverer Vetri kun en stadigt skiftende liste af lækkerier fra en smagsmenu. Et par favoritter har inkluderet mangoldgnocchi, fritto misto og lammekølle.

Mange betragter Vetri som et sted til en speciel lejlighed (med et prisskilt, der matcher), så tag dine madvenner med, og sørg for at reservere i god tid.

Palizi Social Club

Beliggende i et rækkehus i det sydlige Philadelphia, er denne private restaurant ejet af en af de mest bemærkelsesværdige italienske kokke i Philadelphia, Joey Baldino. En tidligere klub, der blev etableret for omkring et århundrede siden, spisepladsen er lille og opretholder en kølig, men alligevel underspillet stemning. Ingen kameraer er tilladt i Palizzi Social Club, men vær sikker på, at de italienske retter, der serveres her, er hjemmelavede og lækre.

Reservationer er påkrævet, men du kan prøve at gå i sidste øjeblik, hvis du vil prøve at få en plads i baren. Uanset hvad, forvent at stå i kø udenfor.

Dante &Luigi's

Denne restaurant er så italiensk, som den kan blive. Dante & Luigi's, som er en lokal favorit i hjembyen siden 1930'erne, anses af mange for at være den typiske South Philly italienske restaurant. Du finder alle klassikerne på menukortet og meget mere. Et par favoritter inkluderer farfalle-pasta med grøntsager, peberfrugt fyldt med svine- og kalvekød og rigatoni alfredo. Med en eksklusiv stemning, den rummelige spisepladshar hvide duge, trægulve og enkel indretning. For fans af "dark history" skuffer dette sted ikke: Det var stedet for et gangsterhit i slutningen af 1980'erne.

Little Nonna's

Kokken Marcie Turney i køkkenet
Kokken Marcie Turney i køkkenet

Little Nonna's ligger i byens Midtown Village-område og ejes af kokken Marcie Turney og Valerie Safran, holdet bag flere andre populære og prisvindende restauranter i nabolaget. Med en kreativ italiensk-amerikansk menu serverer Little Nonna's delbare portioner af lækre retter, herunder aubergine parmigiana, svinekød Milanese og rigatoni alla vodka. Med en baggrund som konditor er Turneys desserter fantastiske - du kan ikke gå glip af tiramisu, hasselnøddecannoli eller citronfromage. Reservationer opfordres til, men husk, at den udendørs have og kokkens disk er efter først-til-mølle-princippet.

Davio's Northern Italian Steakhouse

Dette vidtstrakte italienske centrum i byen tilbyder en lysfyldt varm spisestue, indbydende bar og masser af solide lækkerier. Davio's ligger på anden sal i en historisk bygning, som giver gæsterne en fantastisk udsigt over byen. Loyale fans elsker deres pasta og skaldyr, herunder klassikere som linguini med muslinger, cavatelli med broccoli rabe og middelhavsbranzino med spinat, faro og pancetta. Davio's er åben på hverdage til morgenmad, frokost og middag samt en elegant brunch om søndagen.

Marra's Cucina Italiana

Marras restaurant udvendigt
Marras restaurant udvendigt

Virkelig en "gammelskole", vil du føle, at du har taget et skridt tilbage i tiden, når du går ind i Marras Cucina Italiana. Denne lille, beskedne restaurant i South Philly, som har været åben i over 90 år, er stadig ejet og drevet af den samme familie, der opstod. fra Napoli, Italien. Marra's er berømt for sin venlige service, generøse portioner og store pizzatærter i murstensovn, og tiltrækker også mangeårige fans med deres traditionelle comfort food specialiteter. Du har dit valg af muligheder her, herunder frisk, hjemmelavet pasta i rød sauce, kylling Siciliano og dampede muslinger. Dette er et hotspot, der bliver overfyldt, så kom tidligt for at slå folkemængderne, især i weekenden.

Gran Caffe L’Aquila

Gran Caffe L'Aquila er så autentisk, som den kan blive, da denne to-etagers restaurant blev bygget i Italien - og derefter samlet igen i centrum af Philadelphia. Hvad mere er, er det faktisk modelleret efter en restaurant, der blev ødelagt i et jordskælv, der ramte Abruzzo, Italien i 2009. Ejerne Stefano Biasini og Michele Morelli serverer specialiteter fra det gamle land såsom hjemmelavede pastaer og delikatesser fra havet. Sørg for at tjekke deres særlige gelato-smagningsbegivenheder, da de er virkelig unikke (og velsmagende) oplevelser.

Panorama

Panorama
Panorama

Hvis du er en vinelsker, er Panorama et must-besøg. Den byder på et utroligt omfattende vinprogram med mange vine på fad, samt bemærkelsesværdige og svære at finde italienske flasker. Den elegante moderne bar og restaurant inviterer gæster til at slappe af og nippe til vin, mens de smager en række italienske lækkerier,inklusive antipasti-tilbud og entréer som fusillipasta med lam, kylling sauteret i svampe og dagens pesce (fisk).

Sørg for at komme forbi til deres happy hour - det er en af de bedste i byen.

Anbefalede: