Hvor skal man spise i Brooklyn nytårsaften

Indholdsfortegnelse:

Hvor skal man spise i Brooklyn nytårsaften
Hvor skal man spise i Brooklyn nytårsaften

Video: Hvor skal man spise i Brooklyn nytårsaften

Video: Hvor skal man spise i Brooklyn nytårsaften
Video: Mit Nytår! 2024, Kan
Anonim

Vil du tilbringe nytårsaften i Brooklyn? En god måde at fejre det på er at tælle starten af det nye år ned på en restaurant eller et bryggeri. Heldigvis holder mange etablissementer åbent i ferien, så der er masser af steder at vælge imellem. Uanset om du vil have en afslappet bar eller et prisvindende spisested, vil Brooklyn ikke skuffe, når du ringer ind i det nye år.

Vinegar Hill House

Screen-Shot-2013-12-17-at-3.29.37-AM
Screen-Shot-2013-12-17-at-3.29.37-AM

Denne lille, fornemme restaurant i nærheden af Dumbo er kendt for sin årlige nytårsmiddag. Detaljer for 31. december 2018 er ikke tilgængelige endnu, men i de seneste år har Vinegar Hill House været vært for to siddepladser til nytår, begge med fire-retters prix-fixe-menuer. Den tidlige siddeplads er et treretters måltid til $85, og den sene siddeplads er et fireretters måltid med en nytårsskål til $105.

Brooklyn Brewery

Brooklyn Brewery
Brooklyn Brewery

Spis og dans hele natten på det ene-og-eneste Brooklyn Brewery i Williamsburg. Selvom festlighederne i 2019 endnu ikke er annonceret, starter de norm alt omkring kl. Ølelskere vil nyde de mange øl på menuen, herunder Brooklyn Larger, Funkmeiser og mange andre. Billetter kan ikke købes i døren og skal købes på forhånd. De koster typisk omkring$115.

Palo Santo

Palo Santo
Palo Santo

Palo Santo i Park Slope tilbyder typisk to forskellige siddepladser samt to forskellige nytårsmenuer. En tidlig, familievenlig middag (17.00-19.00) byder på et tre-retters prix-måltid med kød, fisk og vegetariske muligheder for $55 og en $25 vinflyvning. Den anden siddeplads starter kl. og er mere udførlig med en "dekadent" koks vinsmagningsmenu med vinkombinationer og en champagnetoast ved midnat for $125.

Farm on Adderley

Baggårdsbryllup på Farmen i Adderley
Baggårdsbryllup på Farmen i Adderley

Den højt elskede Farm on Adderley, et Ditmas Park-mekka for lokovorer, har norm alt en fire-retters siddepladser nytårsaften. $75 fire-retters prix-fix inkluderer et supplerende glas bobler og levende musik.

Bogota Latin Bistro

Denne populære Park Slope-restaurant har en omfattende nytårsaftenmenu med forretter som arepa med avocado og hummerquesadilla. Hovedretter spænder fra omfattende vegetariske tacos til en ølmarineret, langsomt stegt krydret svinekødsret. Eller prøv den pandestegte bækørred i en blå majsskorpe, toppet med avocadosalsa, serveret med jalapeno mac og ost.

W alter Foods

W alter Foods i Williamsburg
W alter Foods i Williamsburg

Ring det nye år ind ved at nyde nogle friske østers og martinier i en elegant atmosfære. Scenen hos W alter Foods i Williamsburg er ung og hip. Den venlige, alkoholdrevne larm i råbaren bliver bare højere og stemningen sjovere, efterhånden som klokken tikker mod midnat.

Roman's

En af Fort Greenes bedste restauranter, Roman's, er ejet af de samme folk, som skabte Williamsburg's Marlow & Sons. Begivenheden nytårsaften inkluderer festhatte, festlige drinks og en omfattende italiensk middag.

Anbefalede: