De bedste restauranter i Brattleboro, Vermont
De bedste restauranter i Brattleboro, Vermont

Video: De bedste restauranter i Brattleboro, Vermont

Video: De bedste restauranter i Brattleboro, Vermont
Video: ЛУЧШИЕ места, где можно увидеть осеннюю листву в Новой Англии в 2022 году (Вермонт, Нью-Гэмпшир и Нью-Йорк) 2024, Kan
Anonim

Med sit klassiske butikskvarter på Main Street og naturskønne beliggenhed ved sammensmeltningen af West- og Connecticut-floderne tiltrækker den sydlige Vermont-by Brattleboro besøgende, der leder efter en livlig og kulturelt rig destination med al charmen fra et lille New England by. Det er også et knudepunkt for vandrere, cyklister og kajakroere, med rekreative muligheder i byens udkant og endda midt i centrum. Og det betyder, at der er rigelige muligheder for at opbygge appetit på dine eventyr på et af Brattleboros syv bedste spisesteder.

Bedste udendørs spisning: The Marina

Udendørs spisning på The Marina i Brattleboro VT
Udendørs spisning på The Marina i Brattleboro VT

Som navn er The Marina mere end en restaurant. Du kan leje kajakker lige her, hvor West River munder ud i Connecticut, og tage en tur, før du vender tilbage for at belønne din anstrengelse med populære valg fra restaurant ved vandets omfattende menu. Forvent en ventetid, hvis du vil have en plads på det baldakin-skyggefulde udendørs dæk på en perfekt sommerdag. Frygt dog aldrig. Der er også udsigt til vandet fra praktisk t alt alle indvendige sæder. Når et skilt på bordet skal bede dig om ikke at stjæle de livlige stofservietter, ved du, at de er et særligt præg… og de er nødvendige for at rydde op, efter du har spist en saftig burger eller stegt fisk og skaldyrfest. Vi kan godt lide de grillede, limemarinerede rejer, og det gør Food Network-stjernen Rachael Ray også.

Bedste romantiske restaurant: Peter Havens

Du skal bruge reservationer på Brattleboros varige date-natsted, hvor kokke-ejeren Zach Corbin forbliver tro mod sine Vermont-rødder og udnytter statens dusør til at skabe retter, der er lige så iøjnefaldende, som de er lækre. Den blødt oplyste spisestue med vinduer har kun 10 borde, hvilket sikrer en intim oplevelse. Et par siddepladser i baren giver restauranten mulighed for at rumme ekstra gæster, og terrassen med egen menu, specialiteter og udendørs bar er stedet at være på varme sommeraftener. Et smukt sammensat vinkort og cocktailsortiment giver dig masser af nippemuligheder, mens du læser menuen, som skifter med årstiderne for at fremvise det bedste af det, der er frisklavet, høstet og fanget.

Bedste Brewpub: Whetstone Station Restaurant and Brewery

Whetstone Station Brewpub Brattleboro Vermont
Whetstone Station Brewpub Brattleboro Vermont

Hvis du er en ølfan i Brattleboro, er denne restaurant kendt for sit altid innovative bryggeri på stedet, og ølhaven på taget er et must-stop. Og selvom du i stedet ville nippe til vin, Vermont-fremstillet alkoholisk cider eller froufrou-cocktails, vil du være en glad campist her, især når du ser udsigten. Whetstone Station Restaurant and Brewery har udsigt over Connecticut-floden, og solnedgange på alle årstider er storslåede. Ildlys, både udendørs på taget og inde, tilføjer et strejf af magi og varme. Menuen? Ikke din gennemsnitlige brewpub billetpris. Prøv retter med årstidens råvarersom lok alt fremstillet bratwurst med ølbraiseret kål eller stripsteak gnedet med krydderier og lokal kaffe og overhældt med ahornbourbonsovs.

Bedste mexicanske: Three Stones mexicanske Maya Cocina

Ægtheden hersker på denne lille cocina, hvor Mucuy Bolles og Christian Makay viderefører de gamle madlavningstraditioner, som hun lærte af sin mor, Alejandra Bolles, som blev født i Mexicos land Maya. Parret opnåede endda en eftertragtet "Bedste kok: Nordøst"-nominering fra James Beard Foundation i 2017. Vær ikke pinefuld over empanadas vs. tamales. Prøv begge dele. Men spar plads til Dulce de Leche-desserten. Alt er lavet friskt, smagene lokker, og du får en unik smagsoplevelse på tidsrejser.

Bedste madoplevelse: T. J. Buckleys

T. J. Buckley's i Bratteboro
T. J. Buckley's i Bratteboro

Når du higer efter en virkelig fordybende og unik madoplevelse, kan du reservere et af de otte borde inde i denne Worcester Dining Car fra 1925, der blev en fin restaurant. Et åbent køkken giver dig mulighed for at udspionere magien, som kokkejeren Michael Fuller laver måltider til at huske. Han har lavet mad med usædvanlige ingredienser dyrket og fodret lok alt i tre årtier, hvilket har banet vejen for den nu allestedsnærværende farm-to-table-bevægelse i Vermont. Forvent en lille menu med udsøgt tilberedte retter.

Bedste picnicmad: Vermont Country Deli

Vil du hente lækre sandwich og søde sager til at pakke med på din vandre-, cykel- eller padletur? Alt hvad du behøver til en gourmet-picnic venter på Vermont Country Deli (og dets marked på tværsgaden) i Brattleboro. De har også åbent sent i skisæsonen, når du har fået appetit på pisterne. Sandwicher her er super-hjertelige, og de er selvfølgelig lavet med en ingrediens, Vermont er berømt for: ost. Og hvis du kan modstå kager og småkager, er du virkelig en sjælden person.

Bedste grill: Top of the Hill Grill

Top of the Hill Grill Brattleboro BBQ
Top of the Hill Grill Brattleboro BBQ

Dette grillstativ ved vejen ser måske ikke ud af meget, når du kører forbi, men der er en grund til, at Top of the Hill Grill er blevet et vartegn i Brattleboro. Alle kød-mør pulled pork, glide-off-the-bone ribben-er hickory-røget direkte på stedet. Pølser laves også her, ligesom alle salater, sidestykker og desserter (chipotle brownies er et kick!). Menuen er mere varieret, end du kunne forestille dig, med Cajun, mexicansk og endda mange vegetariske muligheder. Bestil ved vinduet, og få derefter et bord i det afskærmede, komfuropvarmede dækshus eller på den udendørs terrasse, og nyd den røgfyldte godhed og udsigten over floden og bjergskråningerne.

Anbefalede: