Ravinia-festivalen i Chicago

Indholdsfortegnelse:

Ravinia-festivalen i Chicago
Ravinia-festivalen i Chicago

Video: Ravinia-festivalen i Chicago

Video: Ravinia-festivalen i Chicago
Video: First Time at Ravinia? 2024, Kan
Anonim
Ravinia Festival
Ravinia Festival

Ravinia Festival, den ældste udendørs musikfestival i Amerika, har stået stærkt i mere end 100 år. Du kan forvente et eklektisk program af kunstnere fra Chicago Symphony Orchestra til nuværende popsangere i den nærliggende Highland Park. Ravinia Festival er placeret på 418 Sheridan Road i Highland Park, Illinois, og sæsonen løber fra begyndelsen af juni til begyndelsen af september.

Ravinias historie og beskrivelse

Ravinia Festival blev oprettet lige efter det 20. århundredeskifte af A. C. Frost Company for at lokke ryttere til Highland Park via den nyoprettede Chicago og Milwaukee Electric Railroad, som kørte mellem Evanston, Illinois, og Milwaukee, Wisconsin. Med sit navn fra de kløfter, som landsbyen er kendt for, begyndte Ravinia livet som en forlystelsespark med en baseball-diamant, kasinobygning og et elektrisk springvand.

Efter at jernbanen slog fejl i 1910, begyndte en gruppe filantroper i området købte Ravinia og forvandlede den fra en forlystelsespark til et velrenommeret mødested for klassisk musik – det blev sommerhjem for Chicago Symphony Orchestra og er det fortsat i dag.

Udover CSO'en henvender Ravinia sig nu til mere moderne smager også, blander sig ind i det klassiske program pop- og country-acts fra nu og fortiden, såsom Carrie Underwood,Robert Plant, Jennifer Hudson, Maroon 5 og Hall & Oates. Sørg for at tjekke kalenderen for en liste over kunstnere. Ravinia tilbyder to forskellige billetmuligheder - enten et sæde i dens pavillon med plads til 3.200 personer eller en generel adgangsbillet til græsplænen. Da besøgende ikke kan se Pavillon-scenen fra Plænen, bliver den i stedet til ét gigantisk middagsselskab, da gæsterne arrangerer omfattende picnics med lave borde og stole, stearinlys og komplette middagssæt. Koncerterne udsendes til fans på Plænen gennem et fremragende lydsystem, og en videoskærm er sat op til udvalgte forestillinger.

Ravinia-billetter er tilgængelige online eller på telefon på 847-266-5100. Billetter købt samme dag for forestillingen opkræves et gebyr på 5 USD for hver billet.

Parkering

Ravinia har en parkeringsplads, der kan rumme 1.800 køretøjer. Parkeringsomkostninger er $20 for alle forestillinger undtagen for klassiske musikkoncerter, som er $10. Hvis du ikke har noget imod at komme lidt tidligt og tage en shuttle, så overvej at parkere på en af Ravinias Park 'N Ride-pladser.

Kom til Ravinia i bil

Fra downtown Chicago: I-90/94 mod vest til Edens Expressway (I-94). Afslut ved Lake Cook Road mod øst til Green Bay Road. Drej mod nord ad Green Bay Road til Ravinia-indgangen.

At komme til Ravinia med offentlig transport

Metra Rail tilbyder Union Pacific North Line til Ravinia langs ruten Chicago til Kenosha, Wisconsin. I Ravinia sommerkoncertsæsonen tilbyder Metra denne tur for kun $7 tur/retur, hvor toget på vej tilbage til Chicago ofte venter på at gå ombord kl.koncertens afslutning. Toget forlader Chicago fra Ogilvie Transportation Center på 500 West Madison Street.

Pakke en picnic

Næsten overskygger forestillingerne er det store antal mennesker, der bringer kunstfærdige picnic-spreads, mens de sidder på Ravinias græsplæne. Gæster med Lawn-billetter er velkomne til at medbringe deres egen mad, drikkevarer, stole, kølere, og hvad de ellers har brug for for at nyde deres påberåbte plads på plænen med undtagelse af udsatte genstande, telte/baldakiner, store paraplyer, kæledyr, ølfade, og grill. For dem, der ikke vil have alt det udstyr med, har Ravinia forskellige madkiosker og et marked, der serverer picnicartikler, afslappet mad og øl, vin og sodavand. Ravinia har også mulighed for avanceret bestilling af en færdigpakket picnickurv, og plænestole kan lejes.

Spisemuligheder

Levy Restauranter driver spisemulighederne på stedet, som er nyligt renoveret, og som omfatter to sidde-ned-restauranter og grab-and-go-muligheder. BMO Club tilbyder drikkevareservice på taget uden reservationer. Tree Top fejres for sine tematiske selvbetjente kokkeborde. Lawn Bar serverer noshes og nibbles via små tallerkener. Park View tilbyder en forhøjet sidde-spiseoplevelse på anden sal, med udsigt over grønne områder, med forbehold anbefales.

Anbefalede: